سوپ نخود و مرغ

سوپ نخود

این سوپ را می‌‎توانید در ظرفی دربسته، 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید. 

بعد از پختن کامل سوپ، رزماری و برگ بو را از سوپ جدا کنید تا تلخ نشود. 

اگر از کنسرو نخود برای تهیه این سوپ استفاده می‌‎کنید، 1 کنسرو 300 گرمی کافی است.

مواد لازم: 

نخود 

300 گرم

آب سبزیجات

1.5 لیتر

برگ بو

2 عدد

هویج

1 عدد

پیاز

1 عدد

تره فرنگی

1 عدد

رزماری

1 شاخه

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

رب گوجه ‎فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

به مقدار کافی

فلفل

به مقدار کافی

 

 طرز تهیه:

  1. هویج، پیاز سفید، تره‎فرنگی را به خوبی بشویید و نگینی خرد کنید.
  2. روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی می‌‎ریزیم. سبزیجات بالا را به آن اضافه
    کنید. با شعله کم تفت دهید تا کمی رنگ‎شان طلایی شود و سبک شوند.
  3. نخودهای کنسروی یا نخود آبگوشتی را آب‌کش کنید و به مخلوط اضافه کنید تا گرم شوند.
  4. کمی آب سبزیجات را به آن اضافه کنید تا جوش بیاید. توجه کنید آب سبزیجات
    را از این مرحله به بعد کم کم اضافه می‌‎کنیم؛ یعنی تا زمانی که به پخت
    دلخواه شما برسد آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید و بپزد.
  5. رب را با کمی آب سبزیجات مخلوط می‌‎کنیم سپس به سوپی که در حال جوش آمدن است اضافه می‌‎کنیم.
  6. رزماری و برگ بو را به مخلوط اضافه می‌کنیم. اگر تا این مرحله نخود‌ها
    نپخته بودند، مقدار دیگری آب سبزیجات اضافه می‌‎کنیم. برای نخودهایی که
    کنسروی هستند 20 تا 30 دقیقه کافی است تا بپزند.
  7. نمک و فلفل را به میزان دلخواه‎‌تان اضافه کنید. آب را مزه مزه کنید تا بیش از اندازه شور یا تند نشود.
  8. سوپ شما آماده سرو کردن است.



طرز تهیه املت لقمه ای

درست کردن املت لقمه ای,مواد لازم برای املت لقمه ای

ما به شما پیشنهاد می کنیم برای صبحانه تان املت لقمه ای را امتحان کنید

صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول
روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا
اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد
بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای املت لقمه ای :

 ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
 تخم مرغ  10 عدد
 کنسرو لوبیا 1 قوطی
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنیر چدار 300 گرم
نان پیتا یا تافتون 10 عدد

طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان
ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار
درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top