طرز تهیه پنکیک مغزدار با مارمالاد هویج

مواد لازم

  • 1 عدد تخم مرغ درشت
  • 1 لیوان سرخالی آرد
  • 1/4 ق چ وانیل
  • 3 ق غ شکر
  • 2/3 لیوان شیر
  • 3 ق غ روغن مایع
  • 1 ق م بکینگ پودر
  • مارمالاد هویج
  • پنکیک

مراحل پخت

مرحله اول :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. تخم مرغ +شکر +وانیل را با هم زن بزنید تا پف کند.

مرحله دوم :
بعد روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد +بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لینک هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم :
تابه را روی حرارت بزارید تا کاملا داغ شود بعد از مواد پنکیک با ملاقه داخل تابه بریزید وقتی حباب زد ۱ ق غ از مارمالاد هویج وسط پنکیک بزارید.

مرحله چهارم :
دوباره از مواد روی مارمالاد بریزید تا اونو بپوشونه و چند ثانیه بعد با دقت پنکیک را برگردونید تا هر دو طرف بپزه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top