انواع سالاد

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ,یک سالاد ساده

مرغ  ۶ تکه (۳۰۰ گرم)

پنیر موتزارلا مقداری

گوجه فرنگی (به تکه های بزرگ خرد شود) ۶ تا ۸ عدد

کنگر فرنگی (در روغن) ۲۸۵ گرم

برگ ریحان مقداری

نان ترد برای سرو
 

مواد لازم سس سالاد ایتالیایی با مرغ :
  پیاز کوچک خرد شده یک عدد
روغن زیتون  ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
سرکه  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ :
یک ماهیتابه برداشته و کمی روغن داخل آن گرم کنید. تکه های مرغ را داخل آن
ریخته و تفت بدهید تا زمانی که ترد شوند. بعد از سرخ شدن، آن ها را کنار
بگذارید تا خنک شوند.

حالا مواد لازم سس را با هم ترکیب کرده و چاشنی بزنید.

پنیر موتزارلا، گوجه و کنگر فرنگی را داخل بشقاب سرو چیده و تکه های مرغ و
بعد ریحان را روی آن پخش کنید. در آخر سس را اضافه کرده و با نان ترد سرو
کنید.



طرز تهیه سالاد گرم لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا سبز :
به گزارش آکاایران  گوجه فرنگی رسیده      ۲ عدد
 سرکه     ۳ قاشق غذاخوری
عسل     ۲ قاشق چایخوری
 مرغ     ۱۱۵ گرم
روغن زیتون     ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز تازه (سر و ته آن را ببرید)     ۳۴۰ گرم
پنیر پارمیسان (خرد شده)     نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه تازه     به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز :
گوجه فرنگی
ها را نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا عصاره و دانه هایش بیرون بیاید
(می توانید از انگشتانتان هم برای بیرون آوردن دانه ها و پالپ آن استفاده
کنید). بعد از این کار، گوجه ها را به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید.
در یک کاسه ی کوچک سرکه و عسل را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
یک
قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های مرغ را داخل آن
ریخته و تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شوند تفت دهید. بعد آنها را بیرون
آورده و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را خرد کنید.
یک قابلمه دیگر برداشته و داخل آن آب و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، لوبیاها را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند. بعد از پخت آنها را آبکشی کرده و به همراه گوجه فرنگی داخل کاسه ی سرو بریزید.
حالا قابلمه ای را که با روغن زیتون کنار گذاشته اید را روی گاز برگردانده و مخلوط سرکه و عسل را داخل آن بریزید. حرارت را افزایش داده تا مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن این سس را روی لوبیا و گوجه ریخته و با نمک و فلفل چاشنی بزنید. در آخر هم مرغ و پارمیسان را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top