چطوری زرشک پلو مرغ مجلسی درست کنیم ؟

زرشک پلو

مواد لازم

  • 4 عدد ران کامل با پوست
  • 4 عدد سینه
  • ادویه ها(پودرسیر،پودرپیاز،پودر زنجبیل،ادویه جادویی،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه)
  • به مقدار لازم روغن
  • 3 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل دلمه ای بزرگ
  • 2 عدد هویج متوسط
  • نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه جادویی
  • 3 ق پر رب گوجه
  • مقداری آب
  • روغن سرخ کردنی

مراحل پخت

مرحله اول :
مرغ ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و پوست سینه ها را جدا و پوست ران را بذارید بمونه خشک نشه. تمیز شسته بذارید آبش بره. سپس با ادویه هایی که نوشتم و کمی روغن (هر روغنی) خوب سطح مرغ و زیرپوست ران ها را مزه دار کرده و روشو بکشید بذارید یخچال مزه دار بشه. هرچه بیشتر بهتره. روغن جهت روان کنندگی ادویه هاست و خوب به همه جای مرغ برسه. سعی کنید برای مرغ های مجلسی حتما از مرغ تازه استفاده کنید،حتی روزقبل مهمانی که وقتتون آزادتره مزه دار کنید و اون روز سرخ و در سس بذارید.

مرحله دوم :
مرغ مزه دار شده رو سرخ کنید در حدی که سطح مرغ ها کمی طلایی بشه کافیه،نمیخواهیم بپزه یا خشک بشه. از تابه خارج کنید

مرحله سوم :
پیازها را ریز خرد کرده(من از خردکن استفاده کردم). و در همان روغن تفت بدین. فلفل دلمه را درشت خرد و هویج ها را حلقه ای و با پیازها تفت بدین. پیازها سبک شدن،رب را زده و خوب تفت داده تا رنگ باز کند. ادویه ها را هم بزنید و آب ریخته و زیرشو زیاد کنید تا به جوش بیاد. جوش ک آمد زیرشو کم کنید. ابتدا سینه های مرغ را بچینید کف تابه و روی آن ران مرغ ها را بذارید و در تابه را بذارید و با حرارت کم بذارید مرغ ها در سس بجوشند. و سس مرغ غلیظ تر شود و مرغ ها هم مغزپخت. هراز چندگاهی از سس روی مرغ ها بریزین خشک نش

مرحله چهارم :
انتهای پخت به دلخواه آب لیموی تازه و زعفران دم کرده بریزید. موقع کشیدن در ظرف،حتما در آخر یک ملاقه از روغن روی سس،روی مرغ ها بریزید تا براق و خوشرنگ باشه.

مرحله پنجم :
برای زرشک پلو هم؛ برنج را آبکش کنید. زرشک را هم با کره تفت داده (حرارت کم باشه) و کمی شکر یا پودرقند برای براق شدن بزنیدو بعد زیرشو خاموش کرده و با زعفران و برنج دم کشیده مخلوط و روی برنج تون بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top