طرز تهیه 3 نوع ته دیگ رستورانی ترد و خوشمزه و مجلسی

در طرز تهیه ته دیگ زعفرانی از زعفران به عنوان ماده اصلی کمک گرفته می شود. این ته دیگ در بسیاری از مهمانی ها به همراه غذا یا پیش از غذا سرو می شود و طرفداران زیادی دارد، حال اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که به پخت ته دیگ زعفرانی علاقه مندید پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید و با دستور فوق العاده ایی برای تهیه ته دیگ آشنا شوید.

 

مواد لازم برای ته دیگ ماست تخم مرغی
زرده تخم مرغ :دو عدد
ماست پرچرب :یک چهارم پیمانه
روغن:یک سوم پیمانه
آب:یک چهارم پیمانه
زعفران:به میزان کافی
نمک :به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز :در صورت تمایل

ته دیگ ماست تخم مرغی مجلسی

 

طرز تهیه

داخل ظرفی زرده تخم مرغ را به همراه ماست پرچرب ، روغن ،مقداری زعفران دم کرده و در صورت تمایل پودر سیر و پودر پیاز و مقداری هم نمک و یک چهارم پیمانه آب بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سپس مقداری از برنج آبکش شده که کمی زنده‌تر باید برداریم به این مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کف قابلمه ای نسوز مقداری روغن بریزید و مواد مخلوط شده را در کف قابلمه پخش کنید و روی آن را صاف کنید ، به طوری که همه جای آن به یک اندازه باشد.

بعد باقی برنج را روی مواد ته دیگتان بریزید و در آخر مقداری روغن و آب را مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

حرارت گاز را ملایم کنید تا کم‌کم طی مدت طولانی برنج دم بکشد و ته دیگ طلایی شود.

 

ترفند‌هایی برای تهیه یک ته چین خوشمزه

 

ته‌دیگ سیب زمینی زعفرانی
برنج رو آبکش می‌کنیم و ته قابلمه، زعفرون دم کرده، روغن و سیب زمینی خرد شده می‌ریزیم تا با حرارت ملایم برنج دم بکشه و ته دیگ سیب زمینی زعفرانی آماده بشه.

 

مواد لازم برای تهیه‌ی ته دیگ سیب زمینی زعفرانی:
روغن: نصف فنجان
سیب زمینی: به مقدار لازم
زعفران سابیده شده: نصف قاشق چای‌خوری
برنج: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی ته‌دیگ سیب زمینی زعفرانی:
برنج رو پاک کنین و آب بکشین و تو ظرفی با آب و یک قاشق نمک بذارین تا خیس بخوره. بعد آب برنج رو خالی کنین تا نمک اضافیش بره.
زعفران رو دم کنین. “روش‌های دم کردن زعفران” به اندازه نصف فنجون زعفران دم کرده لازم داریم.
تو قابلمه‌ای آب بریزین و روی شعله زیاد بذارین تا جوش بیاد.
برنج رو با کمی نمک تو قابلمه‌ی آب جوش بریزین و صبر کنین تا برنج 10 دقیقه‌ای بپزه.
برای این‌که زمان آبکش کردن رو بدونین، یک دونه برنج رو بردارین و نصف کنین، اگر به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود، آبکشش کنین.
سیب زمینی هارو پوست بکنین و برش بدین “می‌تونین رنده کنین، به صورت دایره برش بدین و یا نگینی”.
تو قابلمه‌ای نچسب روغن رو بریزین و سیب زمینی‌ها رو زعفرونی کنین و به هر شکلی که دوست دارین ته قابلمه بچینین.
برنج آبکش رو روی سیب زمینی‌ها بریزین و در قابلمه رو بذارین تا رو حرارت ملایم برنج دم بکشه. حدود چهل دقیقه دیگر، پلو با ته دیگ سیب زمینی زعفرانی آماده‌ا‌ست. نوش جان.

 

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی رستورانی بدون پلوپز

مرحله اول:

ابتدا برنج را به مدت ۲ ساعت با نمک خیس می کنیم. حالا قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم زمانیکه جوشید آب برنج را خالی کرده و داخل قابلمه آب جوش می ریزیم. سعی می کنیم در این زمان کمی برنج را زنده تر آبکش می کنیم و روی برنج آب ولرم می ریزیم.

 

مرحله دوم: روش ریختن برنج داخل قابلمه
حالا ۱/۳ از برنج آبکش شده را داخل کاسه ای ریخته و به آن روغن و زعفران دم شده می زنیم و به آرامی طوری که برنج له نشود خوب مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: دم گذاشتن برنج
حالا ته قابلمه ای مناسب برای این مقدار برنج را چرب کرده و قسمت زعفرانی آماده شده را داخل قابلمه می ریزیم خیلی منظم با یک لیسک یا یک قاشق برنج زعفرانی را ته قابلمه منسجم می کنیم. حالا باقی مانده برنج آبکش شده که سفید است را روی قسمت زعفرانی ریخته و باز به همون شکل برنج زعفرانی با قاشق کمی به برنج فشار وارد می کنیم تا منسجم شود و سطح صافی پیدا کند. حالا دم کنی را روی برنج گذاشته و اجازه می دهیم تا پخت کامل برنج انجام شود.

 

مرحله چهارم: سرو برنج با ته دیگ زعفرانی
حالا که برنج کاملا دم کشیده است از روی حرارت برمی داریم تا کمی از حرارت بیفتد و یک دیس روی قابلمه گذاشته برنج را داخل دیس بر می گردانیم حالا ته دیگ زیبا، منظم و خوشمزه ما آماده است این برنج را در کنار همه خورشت ها می توانید سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top