طرز تهیه کیک اسفنجی قلبی

کیک اسفنجی قلبی

مواد لازم

  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 4 ق غ خ شکر
  • 4 ق غ خ آرد
  • 1 ق غ خ آب ولرم (یا شیر)
  • 2 ق غ خ روغن
  • وانیل کمی
  • بکینگ‌پودر نصف ق چ خ یا کمتر

مراحل پخت

مرحله اول :
«هوالرزاق» ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را به خوبی هم‌میزنیم

مرحله دوم :
روغن را اضافه میکنیم آب ولرم را اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم

مرحله سوم :
آرد و بکینگ‌پودر الک‌شده را اضافه میکنیم و در قالب مورد نظر که آرد پاشی شده میریزیم

مرحله چهارم :
داخل فر از قبل گرم شده میگذاریم دمای ۱۷۰ ، ۴۵ دقیقه

مرحله پنجم :
از قالب که جدا کردیم با چاقوی کیک بری یا با نخ به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم

 

کیک اسفنجی

مواد لازم

  • دوعدد تخم مرغ (هر کدام با پوست 65 گرم)
  • 60 گرم آرد
  • 60 گرم شکر
  • بکینگ پودر½ چای خوری
  • وانیل ¼ چای خوری
  • 2 قاشق غ آب جوش
  • 1 قاشق مرباخوری روغن مایع

مراحل پخت

طرز تهیه کیک اسفنجی کاکائویی

مرحله اول :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می‌کنیم

مرحله دوم :
سفیده تخم مرغ را با همزن مخلوط می‌کنیم

مرحله سوم :
وقتی که از حالت لختگی در آمد نصف شکر را کم کم به سفیده اضافه می‌کنیم و با همزن مخلوط می‌کنیم تا سفیده غلیظ شود و قله‌ای بشه وقتی که ظرف رو برمی‌گردونیم از داخل ظرف نریزه

مرحله چهارم :
سفیده را داخل یخچال می‌گذاریم زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و بقیه شکر با همزن مخلوط می‌کنیم تا رنگش روشن و کشدار شود حتماً دو سه مرتبه ظرف را دورگیری می‌کنیم تا تخم مرغ کامل مخلوط شود

مرحله پنجم :
آب جوش را اضافه میکنیم و بلافاصله با همزن مخلوط می‌کنیم تا زرده‌ها نبرد به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم

مرحله ششم :
سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه میکنیم ودر یک جهت با لیسک مخلوط میکنیم روغن را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم

مرحله هفتم :
آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم را روی تخم مرغ کم کم الک می‌کنیم و با لیسک در یک جهت مخلوط می‌کنیم

مرحله هشتم :
کف قالب کاغذ روغنی می‌اندازیم و کمی روی کاغذ را با روغن چرب می‌کنیم

مرحله نهم :
مایع کیک را درون قالب می‌ریزیم قالب را دو بار در بر روی زمین می‌کوبیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم

مرحله دهم :
️فر را از قبل به مدت یک ربع روشن می‌کنیم ️ من در قابلمه روی۱۴×۷ پختم سیخ چوبی را درون کیک فرو میکنیم اگر سیخ تمیز بود چند دقیقه هم گریل را روشن می‌کنیم و بعد فر را خاموش می‌کنیم

مرحله :
بعد اینکه کیک از داغی افتاد با چاقو دورش را آزاد می‌کنیم و از قالب جدا می‌کنیم و کاغذ روغنی را از پشتش جدا می‌کنیم ️تخم مرغ ها سرد بود ️ وقتی تخم مرغ سرد سفیده وزرده بهتر از هم جدا میشن.

Back To Top