طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی

 

شیرینی یزدی

کیک یزدی

آرد 1 و 1/2 لیوان  .  شکر 2/3 لیوان  .  روغن مایع 2/3 لیوان  .  ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  پودر هل مقداری

شیرینی یزدی

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه : تخم
مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه
کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

شیرینی یزدی

ماست ، روغن مایع و گلاب را
به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی
پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست
شود.

شیرینی یزدی

داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول
های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را
داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده
است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

 


 

شیرینی جودوسر – چترنگ

,[categoriy]

شیرینی جودوسر – چترنگ -آکاشیرینی جودوسر – چترنگ -آکا

 

آکاایران: شیرینی جودوسر

آکاایران: مواد لازم شیرینی جودوسر

پودر قند   نصف پیمانه

به گزارش آکاایران: کره    ۱۱۳ گرم

جو دوسر پرک    ۱ پ

شکر قهوه ای تیره  ۱ پ

آرد   ۱ و سه چهارم پ

شکلات چیپسی  ۱ پ

تخم مرغ  ۱ عدد

وانیل   یک چهارم ق چ

بکینگ پودر   نصف ق چ

طرز تهیه شیرینی جودوسر

کره را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد ولی شل نشده باشد .

کره ، پودر قند و شکر قهوه ای را مخلوط نموده و ۱ دقیقه با همزن میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند . بیش از حد زدن این شیرینی به علت داشتن شکر قهوه ای باعث خشک شدن شیرینی میشود .

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید .

مخلوط ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا آرد کاملا به خورد موادمان برود .

جو دوسر پرک و شکلات چیپسی را اضافه کرده با قاشق خلوط نمایید .

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسکوپ یا قاشق از خمیر
برداشته کف دستتان گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ –
۱۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا
بپزد و کف شیرینی ها کمی طلایی شود .

بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها داخل سینی فر کاملا خنک شوند سپس از سینی جدا کنید .

این شیرینی را در اون تستر هم میتوانید درست کنید ولی در مایکروفر نمیشود و شیرین خشک خواهد شد .

 


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top