طرز تهیه کیک تولد

طرز تهیه “کیک تولد” ساده

 

مواد لازم برای تهیه کیک:

آرد سفید         2 لیوانروغن              1 لیوان شیر               1 لیوانشکر               1 لیوانتخم مرغ           3 عددبکینگ پودر        2 قاشق چایخوری کیک تولد ، روش تهیه کیک ساده ، کیک

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه و دستور آماده سازی کیک:

ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ
اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و
اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به
مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد کیک تولد

کیک تولد جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک تولد را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 


 

طرز تهیه کوکو بادمجان

درست کردن کوکو بادمجان,پخت کوکو بادمجان

تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و
آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و
جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای
اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳
الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی
خرد کنید و سرخ کنید.

مواد لازم  برای کوکوی بادمجان :

 کدو سبز 3 عدد
 بادمجان متوسط 3 عدد
سیب زمینی 5 عدد
 پیاز بزرگ  1 عدد
روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات ¾ فنجان
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکو بادمجان :
پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم و جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم.

تابه
ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را
درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط
سرخ می کنیم.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top