طرز تهیه “کیک تولد” ساده
مواد لازم برای تهیه کیک:
آرد سفید 2 لیوانروغن 1 لیوان شیر 1 لیوانشکر 1 لیوانتخم مرغ 3 عددبکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی
طرز تهیه و دستور آماده سازی کیک:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ
اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و
اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به
مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد کیک تولد
کیک تولد جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک تولد را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه کوکو بادمجان
تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد
طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و
آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و
جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای
اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳
الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی
خرد کنید و سرخ کنید.
مواد لازم برای کوکوی بادمجان :
کدو سبز | 3 عدد |
بادمجان متوسط | 3 عدد |
سیب زمینی | 5 عدد |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات | ¾ فنجان |
گوجه فرنگی کوچک | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکو بادمجان :
پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم و جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم.
تابه
ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را
درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط
سرخ می کنیم.