خوشمزه‌ترین شیرینی با کدوحلوایی

خوشمزه‌ترین شیرینی با کدوحلوایی

یکی از پرکاربردترین محصولات پاییزی و زمستانی کدو حلوایی است . از آن،
هم می شود برای پخت انواع و اقسام غذاهای مدرن و سنتی استفاده کرد هم کیک و
شیرینی .کیک کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های با کدوحلوایی است .
امتحان کنید.

 

مواد لازم:
 

2 پیمانه آرد

2 پیمانه پوره کدوحلوایی

5 عدد تخم‌مرغ

1 پیمانه روغن

2 /1 و 1 پیمانه شکر

2 ق چ بیکینگ‌پودر

2 /1 ق چ هل ساییده

2 /1 پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:

1. پوره کدوحلوایی را از قبل به این صورت درست کنید: کدوحلوایی نگینی شده
را با یک‌دوم پیمانه آب یا در صورت تمایل گلاب داخل یک قابلمه مناسب بریزید
و بگذارید با شعله کم بپزد تا کدوها کاملا پخته و آب کاملا تبخیر شود. بعد
از پخت، کدوها را به‌صورت پوره درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود.

2.  تخم‌مرغ‌ها و شکر را در یک‌کاسه مناسب بریزید و آنها را با همزن برقی
به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا کرم و کش‌دار شوند، سپس روغن را اضافه
کرده و به هم زدن ادامه دهید.

3.  حال پوره کدوحلوایی خنک شده و هل را اضافه کرده و با مایه کیک مخلوط
کنید. بیکینگ‌پودر و آرد را باهم الک کنید، سپس به مایه کیک کم‌کم اضافه
کنید. به‌آرامی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

4.  گردوها را با یک قاشق سوپخوری از آرد مخلوط کنید تا سطح گردوها کاملا
آردی شود، سپس آنها را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن کمی هم بزنید تا مایه
کیک آماده شود.

5.  مایه را در قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید و آن را در فر که از
قبل با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کیک
بپزد.
 

یه جور دیگه:

می‌توانید به‌جای هل از دارچین برای طعم دادن به این کیک خوشمزه استفاده کنید.

 



پنكيك كدو حلوايي، یک صبحانه عالی برای بچه ها

با وجود خواص فوق‌العاده كدو
حلوايي، حيف است اگر يك روز پرنشاط را با خوردن كدو حلوايي شروع نكنيم. شما
مي‌توانيد با استفاده از اين دستور يك صبحانه مقوي و عالي را خصوصا براي
بچه‌ها آماده كنيد. معمولا بچه‌ها، گرايش زيادي به غذاهايي كه با اين دسته
از صيفي‌جات و ميوه‌ها درست مي‌شود، ندارند اما شما اين عادت نادرست غذایی
را تغيير دهيد. براي درست كردن اين پنكيك همین امروز دست به كار شويد، چون
حتما بچه‌ها از خوردن آن لذت مي‌برند.

پنكيك كدو حلوايي

مواد لازم:

  • پوره كدوحلوايي: دو پيمانه
  • آرد: سه چهارم پيمانه
  • شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه
  • تخم‌مرغ: دو عدد، بزرگ
  • بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • دارچين: يك قاشق مرباخوري
  • وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهیه:

1_در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

2_در
كاسه ديگر پوره كدوحلوايي (براي درست كردن پوره كدو حلوايي كافي است آن را
بخارپز كرده سپس با گوشت‌كوب له كنيد)، شيرعسل و تخم‌مرغ‌ها را با همزن
دستي بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند.

3_ مخلوط آرد را به مخلوط كدو حلوايي اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا يك‌دست شوند.

4_
يك تابه كوچك را با كمي روغن مايع چرب كنيد و از مواد پنكيك، مقداري درون
تابه ريخته و آن را سرخ كنيد. وقتي يك طرف پنكيك سرخ شد طرف ديگر آن را هم
سرخ كرده و با مقداري شيرعسل روي آن را تزيين و سرو كنيد.

تخم كدو حلوايي و يك دنيا خاصيت

ضدانگل، ضدافسردگي، محافظ پروستات، تقويت‌كننده مثانه، ضدالتهاب طبيعي و كاهش‌دهنده كلسترول خون است.

كدو حلوايي و تاثير آن بر سلامت پوست

كدو
حلوايي براي آن دسته افرادي كه به زيبايي و سلامت پوست خود اهميت مي‌دهند،
يك محافظ پوست قدرتمند و بي‌نظير است. كدو به‌علت دارا بودن اسيد طبيعي
ميوه، قادر به برطرف كردن سلول‌هاي مرده و درخشان كردن پوست است. از آنجايي
كه اين ميوه حاوي بتاكاروتن است، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء‌بنفش
محافظت مي‌كند. همچنين كدو به‌علت داشتن اسيدهاي چرب، براي برطرف كردن چين و
چروك پوست بسيار مفيد است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top