انواع پيش غذا با جعفري

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی با ذرت و آوواکادو

طرز تهیه

مرحله 1

گوجه فرنگی ها را برش داده و در ظرف مناسبی به صورت لایه لایه روی هم قرار وی دهیم همراه آوواکادو

مرحله 2

ذرت پخته را به همراه بیکن را دور آن ریخته برای تزئین

مرحله 3

و در نهایت سس را روی آنها می ریزیم

مرحله 4

طرز تهیه سس مخصوص

مرحله 5

دوغ،
سس مایونز، سرکه سفید، سیر خرد شده، سبزی های خرد شده، پودر پیاز، کمی
فلفل قرمز، نمک دریاو فلفل تازه سیاه را مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود
و به مدت حداقل 30 دقیقه در ی یخچال می گداریم تا زمان سرو
نوش جان

مواد لازم

  • نصف فنجان بیکن پخته و خورد شده
  • ذرت نصف فنجان
  • دو عدد گوجه فرنگی قرمز
  • گوجه فرنگی زرد1 عدد
  • گوجه فرنگی نارنجی 1عدد
  • نمک دریا و فلفل تازه
  • آوواکادو یک عدد
  • مواد لازم برای سس مخصوص:
  • نصف فنجان دوغ کم چرب
  • سس مایونز 1/4 فنجان
  • یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • یک قاشق غذاخوری ریحان تازه و ریز خورد شده
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه و ریز خورد شده
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه و ریز خورد شده
  • کمی پودر پیاز
  • فلفل قرمز کمی
  • نمک دریا و فلفل
    DSC_0763



طرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده

,ناگت ماهی, پخت ناگت ماهی, طرز تهیه ناگت ماهی,آموزش پخت انواع غذا با آکا

ناگت
ماهی,پخت ناگت ماهی,طرز تهیه ناگت ماهی,درست کردن ناگت ماهی,مواد لازم
برای ناگت ماهی,نحوه درست کردن ناگت ماهی,نحوه پخت ناگت ماهی,طرز تهیه
انواع ناگت,آموزش آشپزی,سایت آشپزی

با نحوه پخت ناگت ماهی در خانه آشنا شوید

مواد لازم ناگت ماهی :

سیب زمینی خلال شده یک عدد
 روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
 کورن فلکس (برشتوک) 50 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
فیله ماهی (بدون پوست و استخوان) 250 گرم
پاپریکای شیرین 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
نخود فرنگی و سس (مورد علاقه تان) برای سرو

طرز تهیه ناگت ماهی :
فر
را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی شیرینی پزی مخصوص فر
برداشته و داخل آن را با روغن زیتون چرب کنید. حالا سیب زمینی های شیرین را
روی ظرف پخش کرده و برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

در حالی که سیب زمینی ها دارند می پزند، ناگت ها را آماده کنید. برشتوک ها را روی یک کیسه پلاستیکی مخصوص ساندویچ گذاشته و با وردنه خوب خردشان کنید، بعد آن ها را داخل یک کاسه بریزید. تخم مرغ را در یک کاسه دیگر خوب هم بزنید.

فیله
های ماهی را به اندازه ناگت بریده و چاشنی بزنید. پاپریکا را با آرد ذرت
مخلوط کرده و روی ماهی ها الک کنید. خوب هم بزنید. بعد ناگت های آرد زده را
در تخم مرغ فرو برده و بعد داخل برشتوک های آماده شده بزنید و کاری کنید که این برشتوک ها خوب و محکم به ماهی ها بچسبند.

حالا
سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و آن ها را به کناره های ظرف هل بدهید و
ناگت های آماده شده را در وسط ظرف بگذارید. ۸ دقیقه داخل فر گذاشته تا
ناگت ها بپزند. به همراه نخود فرنگی و سس مورد علاقه تان سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top