روشهایی برای کاهش عوارض غذاهای سرخ شده
برای کاهش عوارض مواد غذایی سرخ شده از چه روش های
خوراکی باید کمک بگیریم و توصیه ها و ترفندهای سرآشپزها در این زمینه چیست
آن ها با چه روش هایی از جذب بیشتر روغن به مواد خوراکی کمک می کنند؟
به گزارش خبرگزاری تسنیم، برای حل این مشکل میتوانید از این روشهای جایگزین استفاده کنید:
– سبزیها، گوشت یا غذاهای دریایی را با استفاده از یک ماهیتابه چینی در
اندکی روغن یا آبگوشت را بهسرعت در حرارت بالا تف دهید. از سسهای پرنمک
مانند سس سویا پرهیز کنید.
– میتوانید سبزیها را با گذاشتن درون
سبدی روی آب جوشان بخارپز کنید، بهاین ترتیب سبزیها بیشتر رایحههایشان
را حفظ خواهند کرد و نیاز به نمک هم نخواهید داشت.
– هنگام برشته
کردن، آبپز یا بریان کردن از یک توری روغنگیر استفاده کنید تا قطرات چربی
گوشت خارج شود و گوشت درون قطرات چربی خودش ننشیند. در عوض، از مایعات
بدون چربی مانند آب گوجهفرنگی یا آبلیمو استفاده کنید.
– پس از برشته کردن یا آبپز کردن گوشت آن را درون یک توری روغنگیر بریزید تا قطرات چربی از آن خارج شود.
– از یک ظرف درپوش دار استفاده کنید و مقدار بیشتری مایع درون آن بریزید تا غذا را درون اجاق بپزید.
– مرغ یا ماهی را با فروبردن در یک مایع در حال جوشیدن، بپزید
– از یک ماهیتابه فلزی یا پوششدار نچسب استفاده کنید، بنابراین هنگام
پختن نیاز به استفاده از روغن ندارید یا اندکی روغن کافی خواهد بود.
میتوانید از اسپریهای روغن برای برشته کردن استفاده کنید یا بهعنوان
شیوه جایگزین مقدار کمی آبگوشت یا اندکی روغن گیاهی را با یک حوله کاغذی
روی سطح ماهیتابه بمالید.
آموزش روشهایی برای کاهش عوارض مواد غذایی سرخ شده!
با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب برای تأمین نیازهای
ضروری و بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی اظهار کرد: تغذیه مناسب علاوه بر
اینکه بر سلامت جسمی تاثیرگذار است در تأمین سلامت روحی نیز نقش مهمی دارد.
وی
با اشاره به اینکه افراد باد در انتخاب الگوی تغذیه دقت کنند تا کمتر دچار
تنش و آسیبهای روانی مانند استرس و عصبانیت شوند، افزود: مصرف زیاد گوشت و غذاهای سرخ شده، فرد را عصبی و تندخو میکند.
این
متخصص تغذیه با بیان اینکه افرادی که گیاهخوار هستند و بیشتر از مواد
غذایی گیاهی استفاده میکنند کمتر به استرس و تنشهای عصبی دچار میشوند،
اضافه کرد: یکی از روشهای تأمین آرامش روان و کنترل تنشهای عصبی، استفاده
از غلات گیاهی و سبزیها است زیرا این مواد غذایی نقش مهمی در کاهش استرس
دارند.گشتی زاده با اشاره به اینکه استرس در همه افراد مشاهده میشود و به
نوعی همه استرس را تجربه میکنند، تصریح کرد: افرادی بیشتر در معرض استرس
هستند که گوشت قرمز بیشتری مصرف میکنند.
مصرف شیرینیها استرس را افزایش میدهد
وی
خاطرنشان کرد: مصرف شیرینیها علاوه بر افزایش قند خون ترشح انسولین در
بدن را افزایش میدهد که این حالت منجر به ایجاد استرس در افراد میشود.این
متخصص تغذیه با بیان اینکه متاسفانه مصرف غذاهای فوری و نوشابههای گازدار
در جامعه شایع است، ادامه داد: غذاهای فوری و به خصوص نوشابههای گازدار
قند خون را افزایش میدهد که همین امر در ایجاد استرس و تنشهای عصبی نقش
بسیاری دارد.گشتی زاده با اشاره به اینکه کمبود ویتامینهای گروهB در ایجاد
استرس و حالتهای عصبی مؤثر است، گفت: علاوه بر کمبود ویتامینB کمبود
پتاسیم و منیزیم نیز در ایجاد استرس و حالتهای عصبی مؤثر است.
وی اضافه کرد: برای تأمین ویتامین B لازم است از سبزیها، میوهها و حتی سبوس برنج در برنامه غذایی استفاده کرد.
این
متخصص تغذیه با بیان اینکه سبزیها و میوهها نقش مهمی در تأمین سلامت
روان و کاهش تنشهای عصبی دارند، گفت: لازم است روزانه شش واحد میوه و
حداقل300 گرم سبزیها و میوه در برنامه غذایی گنجانده شود و افراد از انواع
مختلف سبزیها استفاده کنند که بهترین سبزیها در این میان کلم و هویج
است.