ادویه لازانیا

طرز تهیه لازانیای ادویه دار

•    تعداد: 16 نفر
•    زمان تهیه: 40 دقیقه
•    زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت
•    زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم

•    680 گرم سوسیس

•    680 گرم پنیر سفید

•    نصف پیمانه پیازچه خرد شده

•    ¼ پیمانه پیازکوهی تازه

•    ¼ پیمانه هویج رنده شده

•    18 عدد تخم مرغ

•    1/3 پیمانه شیر

•    نصف قاشق چایخوری نمک

•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    400 گرم سس آلفردو

•    یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

•    8 ورق لازانیا نیمه آماده

•    4 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده

•    دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

روش تهیه

1. در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال بریزید تا روغنشان گرفته شود. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر سفید، پیاز کوهی، پیازچه و هویج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم نزنید تا تخم مرغ سفت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. حدود نصف پیمانه مخلوط سس را کف ظرف مستطیلی بریزید. نیمی از لازانیاها را روی آن بچینید و در صورت نیاز آنها را روی هم قرار دهید. نیمی از سس، نیمی از مخلوط پنیر، نیمی از سیب زمینی ها، نیمی از تخم مرغ و مخلوط سوسیس را بریزید. روی آنها یک پیمانه پنیر بریزید و باقی نودل های لازانیا را روی مواد قرار دهید.

4. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و 8 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

5. پیش از پخت، 30 دقیقه آن را در دمای اتاق قرار دهید. پلاستیک را بردارید و روی ظرف را ورقه آلومینیومی بپیچید و حدود 45 دقیقه داخل فر بپزید.

***********************************************************

آشپزي هاي من

تجربيات

لازانياي كاملا متفاوت
سلام.امروز مي خوام براتون يه روش كاملا متفوت و آسان لازانيا رو بزارم.لازانيا در عين خوشمزگي خيلي دنگ و فنگ داره.اين روش رو من فكر كنم ۱۰ سال پيش بود از يك آشپز تركيه اي ياد گرفتم.اولش به هر كي گفتم باورش نمي شد كه عالي مي شه اما هر كي تجربه كرده  اين روش پخت  رو ترجيح داده.

“اول از همه يكي از خواننده گان سوالي رو پرسيده بودند در زمينه ي قورمه سبزي با مرغ ايشون يه كامنت خصوصي گذاشته بودند و من هم  شرط امانتداري رو به جا ميارم و اسمشون رو نمي گم.اگه دير جوابتون رو دادم ببخشيد هر بار بعد از گذاشتن پست جديد بعدش يادم مي افتاد.

ايشون پرسيده بودند به چه دليل شما نوشته ايد حتما بايد لوبيا رو بپزيم و به قورمه سبزي با مرغ اضافه كنيم؟البته من نمي گم فقط به اين غذا بايد بپزيم و اضافه كنيم كلا توي آش و يا هر غذايي كه حبوبات دارند حبوبات بايد از قبل خيس بخورند و و پخته بشوند خيلي بهتره چون نفخ زا هستند با خيس خوردن كم مي شه و پختن هم كمتر مي شه.دوما لوبيا حين پخت رنگش به غذا مي ره و قورمه سبزيتون آن رنگ زيبا رو نداره يه رنگ قهوه اي مي ده  سوما طعمش هم توي غذا غالب مي شه.البته من خيلي ها رو مي شناسم كه همه ي مواد رو با هم توي قابلمه مي ريزند و مي پزند و خيلي هم راضي اند.”

مواد لازم:لازانيا ۱ بسته/گوشت چرخ كرده ۳۰۰گرم/فلفل دلمه اي ۱ عدد/قارچ  اسلايس شده ۲.پ/شير ۵/۱ .پ/رب گوجه فرنگي ۲.ق.غ/پياز نگيني ۱.عدد/آويشن/فلفل سياه/ پودر سير/كاري/زعفران/زردچوبه/چاشني پيتزا و لازانيا /در صورت امكان ادويه ايتاليايي/ مرزنجوش ۱.ق.غ/پنير موتزارلا براي هر طبقه ۱.پ/پنير ورقه اي به مقداري كه روي لازانيا را پوشش دهد

طرز تهيه:ابتدا ظرفتان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد ۴ .ق شير ريخته و لازانياهاي خشك (توجه کنید لازانیا را ابکش نمی کنیم)را روي سطح ظرف بچينيد.اصلا نگران شكسته شدن و بد فرم بودنشان نباشيد.فقط تمام سطحتان لازانيا باشد:

مجددا چند قاشق شير ريخته بعد از مواد گوشتي / بعد آويشن، چاشني پيتزا و لازانيا يا ادويه ايتاليايي ،كاري مي پاشيم .سپس پنير رنده شده به مقداري كه دوست داريددوباره ۵ قاشق شير.:

اين ترتيب را ادامه داده تا رديف آخر مايه گوشتي و پنير ورقه اي باشد كه روي رديف آخر نيز ۵ ق.غ شير ريخته يا درب ظرف را بگذاريد يا با فويل كاملا بپوشانيد.توجه كنيد كه -۴-۳ ساتني متر ظرفتان خالي باشد تا شير هنگام جوشيدن به بيرون ظرف نريزد.به مدت ۴۵ دقيقه در طبقه وسط فر كه از قبل روشن كرده ايم مي گذاريم بعد از اين مدت فويل را برداشته و اجازه مي دهيم ۵- ۱۰ دقيقه هم روي آن طلايي شود.بعدكارد لازانيا را برش داده و سر سفره ببريد.

براي تهيه سس:ابتدا پيازهاي نگيني شده را تفت داده تا طلايي شود .بعد گوشت را اضافه كرده بعد از سرخ شدن نمك،فلفل،پودرسير،زعفران،زردچوبه ،رب را اضافه كرده كمي كه هم زديم.فلفل دلمه اي نگيني و قارچ را مي ريزيم قارچ كه آبش كشيده شد ۱ ليوان آب جوش ريخته درب ظرف را مي گذاريم تا و با حرارت ملايم اجازه مي دهيم تا آبش كاملا كشيده شود.

من لازانيا رو با ترشي دوست دارم البته تند .

در ضمن مي توانيد به جاي شير از سس سفيد استفاده كنيد همين نتيجه رو مي دهد.فقط سس سفيد هم دنگ و فنگ دارد.اين بهتره.اميدوارم شما هم به اين روش رو بپزيد و از نتيجه كار راضي باشيد.ديگه اينكه سعي نكنيد لازانياي پر ملات داشته باشيد چون حين برش بد تركيب مي شه.در ضمن به جاي مايه گوشتي از هر سسي مي توانيد استفاده كنيد.

****************************************************************

لازانیا

مواد لازم :

لازانیا : یک بسته

گوشت چرخ کرده : یک بسته (!)

رب گوجه فرنگی : دو سه قاشق

پیاز جهت پیاز داغ

پنیرپیتزا رنده شده : به قدر کفایت

مواد اضافی :

سوئیس ، فلفل سبز، قارچ

طرز تهیه :

پیاز داغ را درست کرده ، زردچوبه و گوشت را در آن می ریزیم و تفت می دهیم. سوسیس،قارچ و فلفل دلمه را نیز اضافه می کنیم و همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم. در این مرحله رب را در دو قاشق آب داغ حل می کنیم و به مواد می افزاییم. آن را می چشیم. اگر نمک احتیاج داشت، می ریزیم. معمولاً در بسته های لازانیا، بسته کوچکی است که ادویه مخصوص لازانیاست. به نظر من تمام طعم لازانیا در همان بسته کوچک نهفته است ! در صورتی که این بسته در دسترس نبود، می توان از آویشن استفاده کرد. عده ای نیز قدری سس مایونز نیز اضافه می کنند. این دیگر بستگی به ذائقه شما دارد. سپس شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم مواد کم کم بپزد.

در مرحله بعدی، در قابلمه بزرگی، آب را جوش می آوریم. یکی دو قاشق روغن مایع به آب در حال جوش اضافه کرده، خمیرهای لازانیا را به آن می افزاییم. روی هر بسته نوشته شده که چه مدتی باید در آب جوش باشد. معمولاً بین ۶تا۸ دقیقه. سپس آن را آبکش کرده و آب سرد روی آنها می گیریم. آب سرد را با فشار نگیرید، که پاره می شوند. سپس خیلی آرام و مهربان(!) خمیرها را روی یک سینی یا پشت یک آبکش، یکی یکی پهن می کنیم تا آبش گرفته شود. (اما خشک نشود.)

مواد که پخته شد (مدت کمی نیاز است) ظرف مورد نظر را می آوریم. عده ای سینی فر را پیشنهاد می کنند، برخی نیز ظروف مستطیلی پیرکس. اینجانب چندی پیش با ظرفی برخورد کردم که جنسش تقریباً تفلون بود و سیاه . قیمت مناسبی هم داشت. حدود چهارهزار تومان. این ظروف خیلی کار راه بنداز هستند. من از این ظروف خیلی استفاده می کنم. چون غذا به آن نمی چسبید.

حالا باید کف ظرفمان را چرب کنیم. سپس یک لایه خمیر می گذاریم. روی خمیر، قدری پنیر پیتزا می ریزیم. بعد قدری از مواد پخته شده می گذاریم. و خوب روی آن پهن می کنیم. دوباره پنیر پیتزا می ریزیم و بعد لایه بعدی خمیر لازانیا را می گذاریم. و دوباره پنیز و پیتزا و …. تا زمانی که تمام شود.

یک ابتکار : می توانید یک خمیر را پهن کرده و یک سری پنیر پیتزا و مواد روی آن بریزید و دوباره پنیر پیتزا، سپس آن را لوله کنید. که مثل گل شود :

فر را یک ربع گرم می کنیم، سپس ظرفمان را درون آن می گذاریم. در درجه حرارت ۲۲۰ درجه حدود یک ربع تا بیست دقیقه کفایت می کند. بعد از آن نوش جان کنید.

پخت این غذا، وقت آنچنانی نمی برد. اما این یکی قدری طول کشید. در نتیجه مهمان ما، خوابش برد. حیفم آمد این عکس را نبینید :

برادر بنده هستند که دیشب میهمان ما بودند. اما غذا دیر حاضر شد (حوالی ساعت ۱۰) و ایشان خوابیدند !!!

نکته : غذاهایی که مدت زمان کمی برای پخت لازم دارند، شما را گول نزنند که حالا ولش کن، وقت داریم. بهتر است هرچه زودتر دست به کار شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top