پخت شیرینی تر

کیک شکلاتی با خامه و مارمالاد

 

 

chifo2-14

 

 

 

 

 

 

 

سلام عزیزانم. امیدوارم که هر کجا که هستید شاد و سلامت باشید و خودتون رو برای فرا رسیدن ماه مبارک رمضان آماده کرده باشید. انشالله

 

 

کیک های شکلاتی همیشه لذیذ و پر طرفدارند و شما میتونید تا دلتون می خواد توشون ایجاد کنید.

امروز براتون کیک شیفون شکلاتی رو با تزیین ساده و مختصری از مارمالاد و خامه آوردم که امیدوارم دوست داشته باشید

 

 

 

مواد لازم

 

کیک شیفون یک تخته

خامه زده شده قنادی یک کیلو

گانش 200 گرم

مارمالاد سیب دو پیمانه

شکلات چیپسی به میزان لازم

 

 

 قبلا براتون کیک شیفون رو آموزش داده ام. اینبار جای قالب
شیفون کیکمون رو داخل یک قالب بیست در سی مستطیل می ریزیم و بعد از پخت
اجازه می دیم کاملا خنک بشه.

 

 


بعد
از خنک شدن کیک رو باید از وسط به دو قسمت کنیم که برای صاف تر در اومدن
برشمون از خلال دندان کمک می گیریم و وسط کیک رو دور تا دور مشخص می کنیم و
با خلال دندونها نشونه می گذاریم

 

 

 

 

 

 

 

 

و بعد با کمک چاقوی اره ای برش می زنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


حالاوسط کیکمون رو مارمالاد سیب می مالیم

 

 

 

 

 

 

 

حسابی و روی اون هم سس شکلاتی می ریزیم. میتونیداز شکلات صبحانه هم استفاده کنید. یا گاناش غلیظ.

 

 

 


بعد هم مقداری گردو نگینی شده روی شکلاتها بپاشید که بهتره گردو هاتون رو جلو تر تست کرده باشید تا طعمش خیلی خوشمزه تر بشه.

 

 

 

بعد از این مرحله تکه دوم کیک رو روی قسمت اول بگذارید

 

 

 

 

 

 

 

 

و روی کیک رو با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید.

 

 
برای خامه بهترین و ساده ترین راه استفاده از خامه های منتجمد مخصوص قنادی هست .
بعد
از زدن و فرم دادن خامه اون رو داخل قیف با سر ماسوره شکوفه درشت می ریزیم
و بهتره برای راحتی کارتون قیف رو داخل لیوان بلندی بگذارید تا راحتتر
بتونید قیف رو از خامه پر کنید.

انتهای قیف رو بعد از
پر کردنش بپیچونید و توی دستتون فیکس کنید تا در زمان پایپ کردن خامه و با
فشار وارد کردن به قیف خامه از انتهای قیف بیرون نزنه.

 

 

کیپ هم و بصورت مرتب شکوفه ها رو می زنیم

 

 

 

و در انتهای کار روی هر شکوفه یک شکلات چیپسی قرار می دهیم.

 

 

 

این یک تزیین سبک و ساده برای کیک مون هست.
من این کیک رو برای یک دور همهی دوستانه و در فرصتی خیلی کم درست کردم.
اینم عکس برش خورده اش هست که کیک رو دونیم کردم و در دو جعبه گذاشتم.

 

 

 

 

 

 

 

 


امیدوارم
بتونید با بهونه هایی به سادگی همین کیک کام خودتون و عزیزانتون رو شیرین
کنید و از بودن در کنار هم لذت ببرید و فرصت ها رو غنیمت بشمارید.

لبهاتون خندون و دلهاتون شاد.
نوش جان
شف نگین

 

 


پ.ن
همه در ها را که می بندم
به روی دغدغه ها و گرفتاری های هر روزه و همیشگی
با یک آخیش بلند خودم را روی تخت رها می کنم
و گوش جان می سپارم
به صدای دلنشین اب
به صدای روح نواز پرندگان
که دقیقا روی درخت پشت پنجره اتاقم
نوای عشق می خوانند
و انقدر عاشقند
که برایشان مهم نیست
آواز دلنوازشان را
روی چنار کوچه ای پر ازدحام بخوانند
یا در باغی باصفا و روح نواز
من هم میخواهم همچو آنها
بی غم روزگار
بی توجه به کاستی ها و غمها
تنها خوبی ها را ببینم
تنها زیبایی ها را حس کنم
حتی اگر صدای دلنشین آب
که عاشقانه دوست میدارمش
به جای صدای جویباری زیبا در دشتی پر گل یا چشمه ای زیبا
صدای رد شدن آبی باریک از جوی کوچه باشد
که با مهربانی سعی در زدودن و پاک کردن تمام آشغالهایی که ما با نامهربانی در جوی اب رها کرده ایم دارد
مهم نیست
مهم نگاه ماست
مهم حس ماست
اگر عاشقانه بنگریم
آواز کلاغ هم زیباست
و چقدر دلنشین است صدای جوی آب کوچه
وقتی یک قوطی حلبی را رقص کنان با خود می برد
می شود چشم ها را بست
و دل را به صدای زیبایش سپرد
سبک و سبک و سبکتر شد
و اوج گرفت
بهانه ها کم نیستند
عاشقی را تجربه کنیم

 

 



یک رویه کیک سه سوته درست کنید

کیک, رویه کیک, درست کردن رویه کیک,دستور پخت انواع شیرینی تر

کیک, رویه کیک, درست کردن رویه کیک, درست کردن سریع رویه کیک, طرز تهیه درست کردن رویه کیک,دستور پخت انواع شیرینی تر

اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید این رویه را امتحان کنید درست کنید.
کیک بدون رویه مزه ندارد. به همین دلیل است که بیشتر کودکان و بزرگسالان موقعی که سوال می شود، چه نوع کیکی می خواهید، جواب می دهند شکلاتی یا خامه ای و به ندرت می شنوید ساده. اگر در منزل برای تهیه کیک نه خامه و نه شکلات دارید، می توانید رویه سفیده تخم مرغ درست کنید!
مواد لازم برای دو و نیم پیمانهشکر: یک و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
شیره ذرت : یک قاشق غذاخوری
کمی نمک
طرز تهیه_ تمامی مواد را در ظرف بزرگ بریزید، سپس ظرف را روی آب در حال آرام جوشیدن قرار دهید. کف ظرف نباید با آب تماس پیدا کند.
_ مواد را با سرعت بالا با همزن دستی برقی هم بزنید (تقریباً ۲ دقیقه) تا شکر آب شود سپس از روی حرارت بردارید.
_ هم زدن را به مدت ۷ دقیقه ادامه دهید تا رویه کیک غلیظ و براق شود و ۳ برابر حجم بگیرد. پس از این که کاملاً  خنک شد، کیک را که کاملاً خنک شده است، تزیین کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top