نشانه های بیماری در صورت

نشانه های بیماری در صورت

می توانید با نگاه کردن و بررسی علائم بیماری در صورتتان پی به مشکلات خود
ببرید در هر یک از اعضای صورت نشانه هایی نهفته است که با کمی دقت می
توانید به سلامتی خود پی ببرید و می توان سطح سلامت خود را سنجید.
 
بینی
بزرگ، چین و چروک روی پیشانی، عقب کشیدن خط مو همه نشانه‌هایی هستند که
می‌توانند اطلاعاتی درخصوص وضعیت کلی سلامت فرد ارائه کنند.
 
چشم

 
کلسترول
بالا در خون به شکل حلقه سفیدی در عنبیه – بخش رنگی چشم – ظاهر می‌شود.
نشانه دیگری از این مشکل، رسوب چربی در سفیدی چشم است؛ شکل‌گیری توده یا
جوش‌های کوچک روی پلک و پوست نیز از مشکل کلسترول بالا محسوب می‌شود.
 
افتادگی
پلک می‌تواند نشانه‌ای از مختل شدن عملکرد عصب‌های چشم باشد؛ این مسئله
احتمالا ناشی از یک ویروس است که باعث ملتهب شدن عصب شده است. در موارد
نادر، افتادگی پلک می‌تواند نشانه بروز سکته باشد.
 
دهان

 
تیرگی
زبان ناشی از ساختارهای کوچکی موسوم به پاپیل بر سطح زبان است که طبیعی
نبوده و نشانه‌ای از تجمع باکتریایی است که باعث تغییر رنگ زبان می‌شود.
 
افراد
دارای دندان های نازک و کوتاه نیز احتمالا با مشکل ریفلاکس اسید معده
مواجه هستند؛ بازگشت اسید معده به دهان باعث ذوب شدن و از بین رفتن ساختار
دندان‌ها می‌شود.
 
پوست

 
رنگ
زرد پوست و چشم‌ها می‌تواند ناشی از عوارض جانبی برخی داروها بخصوص در
بیماران مبتلا به فشار خون بالا و دیابت باشد. آسیب جدی کبدی نیز با زرد
شدن رنگ پوست همراه است.
 
لکه‌های قهوه‌ای روی پوست در زنان بیش از
مردان شایع است؛ این مشکل اغلب در اثر تغییرات در هورمون استروژن روی داده
و در زنان باردار یا افرادی که قرص هورمونی مصرف می‌کنند، دیده می‌شود.
قرار گرفتن در معرض پرتوهای مضر فرابنفش خورشید نیز در ایجاد لکه‌های
قهوه‌ای روی پوست بویژه گونه ها نقش دارند.
 
خطوط عمیق چین و چروک روی صورت و پوست می‌تواند نشانه‌ای از مشکل پوکی استخوان باشد.
 
گوش

 
گوش چروکیده یا چین‌های مورب در اطراف لوب گوش با خطر بیماری‌های قلبی در ارتباط است.
 
بینی

 
برجستگی‌های
قرمز روی بینی و گوش ناشی از شرایط نادری موسوم به سارکوئیدوز است که
بیشتر در ساکنان شمال اروپا و آفریقا دیده می‌شود. بینی بزرگ نشانه بدی
نبوده و به معنای سد بهتر در برابر باکتری‌ها و ذرات گرد و غبار محسوب
می‌شود.

مو

نازک
شدن مو نشانه‌ای از بیش فعالی غده تیروئید است و کم مویی و عقب رفتن خط مو
در زنان، مشکل فقر آهن را نشان می‌دهد. نازک شدن ابروها نیز ناشی از
فعالیت ناکافی تیروئید است.
رشد موهای زائد روی صورت نیز ناشی از سطوح بالای هورمون آندروژن است.


انبه و راه پیشگیری از 12 نوع بیماری خطرناک

انبه و فواید بینظیر آن برای بدن 

 

• نسبت به همه میوه ها در سراسر جهان، میزان مصرف انبه تازه از سایر میوه ها بیشتر است.

• این میوه متعلق به 4000 سال پیش بوده است.

• این میوه با گیاهان دیگری مثل پسته و بادام هندی هم خانواده است.

• این میوه که بیشتر در هند رشد کرده و مصرف می شود، به “سافدا” (safeda) معروف است.

• انبه 1000 نوع مختلف دارد.

انبه میوه خوش طعم و شیرینی است که محل رشد آن مناطق گمسیر است. میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت. ارزش غذایی یک فنجان (حدود 225 گرم) انبه حاوی مواد زیر است: • 105 کالری • 76 درصد ویتامین C (آنتی اکسیدان و تقویت کننده سیستم ایمنی) • 25 درصد ویتامین A (آنتی اکسیدان و تقویت کننده بینایی) • 11 درصد ویتامین B6 به اضافه سایر ویتامین های B (کمک به عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری های قلبی) • 9 درصد فیبر سالم پروبیوتیک • 9 درصد مس (مس یک کوفاکتور برای آنزیم های مهم جهت گلبول های قرمز خون می باشد) • 7 درصد پتاسیم (برای متوازن کردن مصرف بالای سدیم) • 4 درصد منیزیم    خانم هایی که به طور مرتب از انبه در رژیم غذایی خود استفاده می کنند می توانند در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد مقاوم تر شده و خطر ابتلا به سرطان سینه را در آن ها کاهش دهد.  انبه ، انواع انبه ، راه شناخت انبه خوب

 انبه و تاثیر آن بر سلامت بدن

 فواید انبه برای سلامتی 1. پیشگیری از سرطان                                                      2. کاهش کلسترول 3. پاکسازی پوست: جوش ها را از بین می برد.                          4. سلامت چشم 5. قلیایی کردن کل بدن                                                     6. کمک به دیابتی ها 7. افزایش قوای جنسی                                                     8. تقویت گوارش 9. کمک به دفع گرما                                                         10. تقویت سیستم ایمنی بدن  11:برای افزایش قوای جسمی مخصوصا برای نوجوانان و کودکان  12:برای بیماران مبتلا به آسم   انبه ، راه شناخت انبه خوب ، انبه

هنگام مصرف انبه توجه داشته باشید 

 احتیاطات •
اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و
به ویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود اسیدآناکاردیک است. •
پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده شیمیایی موجود در پیچک سمی
امریکایی و سماق سمی که می تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. •
برخی دلالان و فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می
کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل
بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک
نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس میکنند. 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top