این قارچ‌ها را هرگز نخورید

این قارچ‌ها را هرگز نخورید

ممکن است افراد هنگام گشت‌وگذار در مناطق جنگلی و طبیعت، با یکسری گیاهان
وحشی و خودرو ازجمله قارچ‌ها روبرو شوند و تصور شود مصرف این‌گونه گیاهان
نه‌تنها مضر نیست، بلکه دارای خواص بسیاری است، ولی باید دانست تمام این
قارچ‌ها و گیاهان خوردنی نیستند و تعدادی از آن‌ها سمی است.

این پزشک شاغل در مرکز آموزشی – درمانی بوعلی سینا قزوین، افزود: بعضی
قارچ‌ها و گیاهان سمی، بسیار خطرناک هستند و خوردن چند لقمه از آن‌ها
می‌تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار بیاندازد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مورد علائم زودرس مسمومیت با
قارچ تصریح کرد: تهوع، استفراغ، اسهال، شکم‌درد و تعریق جزء این علائم
هستند که گاهی علائم مغزی، مانند توهم، خواب‌آلودگی، تشنج و یا بی‌قراری با
آن همراه می‌شود و این علائم معمولاً 4 تا 24 ساعت بعد از خوردن قارچ ظاهر
می‌شود.

سم قارچ، پادزهر ندارد

‌کاظمی فر، علائم دیررس را شامل، نشانه‌های مسمومیت کبدی، کلیوی یا
آسیب‌های مغزی دانست که امکان دارد در روزها یا هفته‌های بعد ظاهر شوند.

وی با تأکید به اینکه در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید هرچه
سریع‌تر فرد مسموم شده را به بیمارستان منتقل کرد تا تحت درمان‌های تخصصی
قرار گیرد، هشدار داد: سم قارچ، پادزهر ندارد و تنها باید از ورود آن به
بدن جلوگیری کرد.

این پزشک متخصص مسمومیت‌ها و پزشکی قانونی با بیان اینکه بسیاری از گیاهان
سمی شبیه هم‌خانواده‌های غیر سمی خود یا سایر گیاهان خوردنی هستند، گفت:
برای مثال، گیاه شوکران کبیر، بسیار شبیه به هویج وحشی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: بعضی گیاهان فقط در
فصول خاص یا مراحل رشد خاص، قابل‌خوردن هستند و در سایر مراحل رشد،
غیرخوراکی هستند.

وی افزود: به‌طور مثال، برگ‌های سرخ‌دانه، وقتی‌که تازه شروع به رشد کرده‌اند و خوراکی است، اما سریع سمی می‌شود.

کاظمی‌فر اظهار کرد: بعضی گیاهان و میوه‌های آن‌ها را فقط زمانی می‌توان
خورد که رسیده باشند، مثل میوه رسیده پدوفیلوم، گیاهی بومی آمریکای شمالی،
با میوه‌های زرد رنگ تخم‌مرغی شکل از تیره زرشک که خوراکی است، اما سایر
بخش‌های آن و میوه نارسش سمی است.

گیاهانی خوردنی، ولی دارای سم

وی با اشاره به اینکه بعضی گیاهان، هر دو بخش سمی و غیرسمی را دارا هستند،
مثل سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی که بخش‌های سبز آن‌ها سمی است، اضافه کرد: بعضی
گیاهان بعد از پژمرده شدن سمی می‌شوند، مثلاً وقتی‌که آلبالو شروع به
پژمرده شدن می‌کند، سیانید در آن افزایش پیدا می‌کند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ادامه داد: مسمومیت با گیاهان
در بسیاری از موارد ازنظر شدت از نوع خفیف یا متوسط بوده و دارای ماهیت
محدود شونده است، به‌طوری‌که تنها در صورت درمان‌های اولیه و علامتی
نشانه‌های مسمومیت، کاهش‌یافته و برطرف می‌شوند.

کاظمی‌فر درباره برخی از گیاهان، مانند شوکران، خرزهره، تاتوره، گل
انگشتانه و کرچک هشدار داد: این گیاهان قادر به ایجاد مسمومیت‌های شدید و
حتی مرگ‌آور در انسان هستند و فرد مسموم شده، نیازمند دریافت اقدامات
درمانی فوری و انتقال سریع مسموم به مرکز درمانی است.

هشت راهکار برای ایمن ماندن از سم وحشی

وی گفت: اگر به مصرف قارچ‌ها و گیاهان وحشی خیلی علاقه‌مند هستید، باید
اطلاعات کافی درباره آن‌ها کسب کنید و مشخصات قارچ‌های سمی را بشناسید تا
از مصرف آن‌ها خودداری کنید، اما شناسایی همه گیاهان و قارچ‌ها نیاز به
دانش و تجربه بالایی دارد که همه نمی‌توانند از آن برخوردار باشند.

این پزشک شاغل در مرکز آموزشی – درمانی بوعلی سینا قزوین با تاکید بر اینکه
برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به‌هیچ‌وجه نباید آن را با گذاشتن در
دهان امتحان کرد، افزود: اگر با کودکان به دامان طبیعت می‌روید، باید به
آن‌ها درباره گیاهان و قارچ‌های سمی اطلاعات داده شود و از مصرف هر نوع
قارچ وحشی منع شود، چراکه برخی قارچ‌های وحشی عوارض شدیدی در کودکان ایجاد
می‌کنند و حتی منجر به مرگشان می‌شود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: قارچ‌های سمی،
بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و اشتباه در تشخیص آن‌ها از هم به قیمت
مسموم شدن و حتی مرگ افراد تمام می‌شود، بنابراین هنگام چیدن و مصرف
قارچ‌های وحشی، خیلی باید دقت کرد و درصورتی‌که مطمئن نیستید قارچی سمی است
یا نه هرگز آن را نخورید.

کاظمی‌فر با اعلام اینکه پختن، آب پز کردن یا کباب کردن قارچ‌های وحشی
طبیعت، سم آن‌ها را از بین نمی‌برد، تاکید کرد: اگر سلامتی خود را دوست
دارید، نه‌تنها باید از خوردن قارچ‌های وحشی ناآشنا خودداری کنید، بلکه به
آن‌ها دست هم نزنید، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز در برخی گونه
قارچ‌ها وجود دارد.


پوست این میوه دندان و لثه تان را برای همیشه ضد عفونی می کند

مشکلاتی
همچون نفخ و ترشحات پشت حلق موجب بوی بد دهان و عوامل عفونی علت بروز
بیماری های همچون آبسه در این قسمت از دهان است .با یک ماده گیاهی ضدعفونی
لثه را در خانه انجام دهید.


گردو پوست این میوه دندان و لثه تان را برای همیشه ضد عفونی می کند

به این مطلب امتیاز دهید

100%
0%

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز
به نقل از برنا، بیماری ها و عفونت های موجود در دهان که به داخل لثه و
دندان ریشه می زند از اصلی ترین عاملان ابتلا به بیماری های خطرناکی همچون
سرطان دهان هستند پس درمان آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است از طرفی هم
سفیدی و جرمگیری دندان ها جنبه ی زیبایی دارد. برای رسیدن به هر دو هدف می
توانید از پوست گردوی سبز استفاده کنید، راهی که در حقیقت یک تیر با دو
نشان است.

 

یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:
مالیدن پوست گردوی تازه موجب تقویت لثه ها می شود و PH محیط دهان را تغییر
می دهد و مانع عفونت می شود و بهتر است هفته ای چند بار پوست گردوی تازه را
به لثه ها مالید.

 

 کارکرد بد سیستم گوارشی از علل بوی بد
دهان است. به گفته وی فردی که روزی یک بار تا هفته ای سه بار دفع داشته
باشد, دچار یبوست است؛ باید به ازاء هر وعده غذایی افراد دفع داشته باشند,
باید توجه داشت که افراد هنگام دفع اذیت نشوند و دفع با قوامی مانند عسل
خام از بدن خارج شود.ترشحات پشت حلق, نفخ و ریفلاکس عامل بوی بد دهان است.

 

 این دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه
داد: نفخ و ریفلاکس خود عامل بوی بد دهان است, باید دانست که کسی که مشکل
معده دارد , بوی بد دهانش با مسواک از بین نمی رود. افرادی که دچار ترشحات
پشت حلق هستند نیز دهانشان بوی بد می دهد.  وجود بلغم و صفرای متعفن در
معده خود عاملی برای بوی بد دهان است که معمولا اگر صفرای متعفن در معده
باشد, بوی بد دهان بعد از غذا خوردن از بین می رود و اگر بلغم متعفن در
معده باشد, بوی بد دهان با غذا خوردن از بین نمی رود. 

 

در بروز بیماری از دیدگاه طب سنتی باید
گفت که اگر عضوی از بدن ضعیف شود مواد زائد در آن عضو تجمع بیشتری می کند و
آن عضو را بیمار کرده و برای رفع بیماری باید عضو ضعیف را تقویت کرد. این
دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: مالیدن پوست گردی تازه موجب تقویت
لثه ها شده و PH محیط دهان را تغییر داده و مانع عفونت می شود بهتر است
هفته ای چند بار پوست گردوی تازه را به لثه ها بمالند. گردو خاصیت های
بسیار زیادی دارد پوست سبز گردو دارای ترکیبی فوق العاده برای رفع زردی
دندان و سفید شدن دندان های شما در عرض 5 دقیقه می باشد.

 

اگر دندان هایتان زرد است و این برایتان
ناراحت کننده است، نگران نباشید در عرض پنج دقیقه دندان هایتان سفید سفید
خواهد شد بله این عدد واقعیست فقط پنج دقیقه طول می کشد تا دندان شما سفید
سفید شود.

 

ابتدا باید یک عدد گردوی سبز تهیه کنید و
با چاقو پوست سبز گردو را از آن جدا کنید. سپس پوست سبز گردو را بر روی
دندان هایتان بگذارید و همه جای آن بکشید به طوری که پوست گردو به دندان
هایتان ساییده شود این کار را 1-2 دقیقه انجام دهید فقط دقت کنید که پوست
گردو دارای ترکیبی قدرتمند است که اگر به لب های شما بخورد ممکن است باعث
سوختگی لب هایتان شود پس مراقب باشید پوست گردو به لب هایتان برخورد نکند و
اگر در لب هایتان احساس سوزش شدید کردید کارتان را متوقف کنید چون اگر
بیشتر ادامه دهید موجب سوختگی لب هایتان می شود.



پوست این میوه دندان و لثه تان را برای همیشه ضد عفونی می کند

مشکلاتی
همچون نفخ و ترشحات پشت حلق موجب بوی بد دهان و عوامل عفونی علت بروز
بیماری های همچون آبسه در این قسمت از دهان است .با یک ماده گیاهی ضدعفونی
لثه را در خانه انجام دهید.


گردو پوست این میوه دندان و لثه تان را برای همیشه ضد عفونی می کند

به این مطلب امتیاز دهید

100%
0%

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز
به نقل از برنا، بیماری ها و عفونت های موجود در دهان که به داخل لثه و
دندان ریشه می زند از اصلی ترین عاملان ابتلا به بیماری های خطرناکی همچون
سرطان دهان هستند پس درمان آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است از طرفی هم
سفیدی و جرمگیری دندان ها جنبه ی زیبایی دارد. برای رسیدن به هر دو هدف می
توانید از پوست گردوی سبز استفاده کنید، راهی که در حقیقت یک تیر با دو
نشان است.

 

یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:
مالیدن پوست گردوی تازه موجب تقویت لثه ها می شود و PH محیط دهان را تغییر
می دهد و مانع عفونت می شود و بهتر است هفته ای چند بار پوست گردوی تازه را
به لثه ها مالید.

 

 کارکرد بد سیستم گوارشی از علل بوی بد
دهان است. به گفته وی فردی که روزی یک بار تا هفته ای سه بار دفع داشته
باشد, دچار یبوست است؛ باید به ازاء هر وعده غذایی افراد دفع داشته باشند,
باید توجه داشت که افراد هنگام دفع اذیت نشوند و دفع با قوامی مانند عسل
خام از بدن خارج شود.ترشحات پشت حلق, نفخ و ریفلاکس عامل بوی بد دهان است.

 

 این دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه
داد: نفخ و ریفلاکس خود عامل بوی بد دهان است, باید دانست که کسی که مشکل
معده دارد , بوی بد دهانش با مسواک از بین نمی رود. افرادی که دچار ترشحات
پشت حلق هستند نیز دهانشان بوی بد می دهد.  وجود بلغم و صفرای متعفن در
معده خود عاملی برای بوی بد دهان است که معمولا اگر صفرای متعفن در معده
باشد, بوی بد دهان بعد از غذا خوردن از بین می رود و اگر بلغم متعفن در
معده باشد, بوی بد دهان با غذا خوردن از بین نمی رود. 

 

در بروز بیماری از دیدگاه طب سنتی باید
گفت که اگر عضوی از بدن ضعیف شود مواد زائد در آن عضو تجمع بیشتری می کند و
آن عضو را بیمار کرده و برای رفع بیماری باید عضو ضعیف را تقویت کرد. این
دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: مالیدن پوست گردی تازه موجب تقویت
لثه ها شده و PH محیط دهان را تغییر داده و مانع عفونت می شود بهتر است
هفته ای چند بار پوست گردوی تازه را به لثه ها بمالند. گردو خاصیت های
بسیار زیادی دارد پوست سبز گردو دارای ترکیبی فوق العاده برای رفع زردی
دندان و سفید شدن دندان های شما در عرض 5 دقیقه می باشد.

 

اگر دندان هایتان زرد است و این برایتان
ناراحت کننده است، نگران نباشید در عرض پنج دقیقه دندان هایتان سفید سفید
خواهد شد بله این عدد واقعیست فقط پنج دقیقه طول می کشد تا دندان شما سفید
سفید شود.

 

ابتدا باید یک عدد گردوی سبز تهیه کنید و
با چاقو پوست سبز گردو را از آن جدا کنید. سپس پوست سبز گردو را بر روی
دندان هایتان بگذارید و همه جای آن بکشید به طوری که پوست گردو به دندان
هایتان ساییده شود این کار را 1-2 دقیقه انجام دهید فقط دقت کنید که پوست
گردو دارای ترکیبی قدرتمند است که اگر به لب های شما بخورد ممکن است باعث
سوختگی لب هایتان شود پس مراقب باشید پوست گردو به لب هایتان برخورد نکند و
اگر در لب هایتان احساس سوزش شدید کردید کارتان را متوقف کنید چون اگر
بیشتر ادامه دهید موجب سوختگی لب هایتان می شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top