آنچه درباره زعفران نمی دانید

آنچه درباره زعفران نمی دانید

پژوهش های انجام شده در امریکا نشان داد که زعفران می تواند به درمان
بیماری ام اس کمک کند. زعفران حاوی ترکیب فعالی به نام کروسین است که از
سلول‌های مغزی در برابر بیماری ام اس محافظت می کند. این ماده در واقع از
آسیب دیدن سلول‌هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می‌کنند، جلوگیری
می‌نماید. میلین لایه‌ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون‌ها
(سلول‌های مغزی) قرار دارد.

بیماری ام اس در اثر التهاب سلول‌های
مغزی ایجاد می شود. در حقیقت در این بیماری سلول‌های مغزی این لایه محافظتی
خود را از دست می‌دهند.

نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی
امریکا به چاپ رسید، امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای
درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.


خواص زعفران در پیشگیری از نابینایی در کهولت

محققان می گویند: راز پیشگیری از نابینایی در سال های پیری، در زعفران نهفته است.محققان طی بررسی های خود نشان دادند که مصرف روزانه زعفران در غذا به تولید سلول های حساس چشمی، که برای دید ضروری هستند، کمک می کند.

خواص زعغران طلای سرخ ,خواص دارویی زعغران طلای سرخ ,فواید زعغران طلای سرخ ,[categoriy]

خواص
زعغران طلای سرخ ,خواص دارویی زعغران طلای سرخ ,فواید زعغران طلای سرخ
,خاصیت زعغران طلای سرخ ,زعغران طلای سرخ در طب سنتی ,فواید درمانی زعغران
طلای سرخ ,مضرات زعغران طلای سرخ ,فوائد زعغران طلای سرخ , زعغران طلای سرخ
,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص زعغران طلای سرخ در طب سنتی
,فواید زعغران طلای سرخ در طب سنتی

,ادویه جات و سلامت

به گزارش تایم آو ایندیا، مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی زعفران می تواند از چشم ها در برابر آسیب های ناشی از نور درخشان خورشید محافظت کرده و پیشرفت بیماری های ژنتیکی مانند التهاب رنگدانه ها را کند نماید.
این محققان همچنین دریافتند زعفران تاثیر مفیدی در افراد مبتلا به تخریب ماکولای چشم وابسته به سن دارد که شایع ترین علت نابینایی در کهنسالی است

زعفران ویژگی های آنتی اکسیدانی زیادی دارد.

دانشمندان اکنون در حال آزمایش های بالینی بر روی افراد مبتلا به تخریب
ماکولا وابسته به سن هستند. سیلویا بیستی مجری این تحقیقات از دانشگاه لا
آکویلا می گوید:” به نظر می رسد زعفران خاصیت هایی در حفاظت از بینایی دارد.

وی افزود: اکنون تلاش داریم سازوکار آن را دریابیم، اما ظاهرا زعفران مانع از مرگ سلولی می شود.زعفران
ویژگی های آنتی اکسیدانی زیادی دارد.همچنین به نظر می رسد این ماده ژن های
اسید چرب غشای سلولی را تنظیم می کند و همین امر موجب انعطاف پذیری سلول
های بینایی می شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top