سس تارتار

سس تارتار

سس

 

سس تارتار

 

سس مایونز ۱ لیوان  .  خیار شور خرد شده ۱ لیوان  .  سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری  .  شکر ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری  .  فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری  .  نمک مقدار لازم

 

سس

 

طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

 

سس

 

خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.

 

نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.



طرز تهیه سس ماداگاسکار

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۱۰ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

کره ۱ قاشق سوپخوری
 سس گوجه فرنگی  ۱ قاشق سوپخوری
خردل  ۱ قاشق چایخوری
 دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) ۳ قاشق سوپخوری
 خامه ۲۵۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه :
۱٫ کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
۲٫ سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
۳٫ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
۴٫ خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

 

درست کردن سس ماداگاسکار, نحوه پخت سس ماداگاسکار, طرز تهیه سس ماداگاسکار

 



    ویدیو : سس تارتار
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b