سس تارتار
- دسته بندی :سایر مطالب
سس تارتار
سس تارتار
سس مایونز ۱ لیوان . خیار شور خرد شده ۱ لیوان . سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری . شکر ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری . فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.
نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس ماداگاسکار
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۱۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
کره | ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
خردل | ۱ قاشق چایخوری |
دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) | ۳ قاشق سوپخوری |
خامه | ۲۵۰ میلی لیتر |
طرز تهیه :
۱٫ کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
۲٫ سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
۳٫ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
۴٫ خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.