سس سیب و آشنایی با انواع سیب

سس سیب و آشنایی با انواع سیب

یه نکته هست که شاید برای خیلی ها جالب
باشه ؛ هر سیبی را نمیشه برای پختن استفاده کرد. این فصل سال انواع و اقسام
سیب میاد تو بازار و آدم نمیدونه کدوم را انتخاب کنه ؛ معمولا 3 رنگ سیب
داریم سبز،زرد و قرمز ولی سیبهای قرمز هم انواع و اقسام دارند ، پس برای
اینکه کیک و شیرینی خوشمزه تری داشته باشید سیب درست را انتخاب کنید.

سیب سبز Granny Smith
ترش مزه هست و برای خوردن / پختن استفاده میشه.

سیب زرد Golden Delicious
طعم ملایم و شیرینی داره و برای خوردن / پختن / تهیه انواع سس بکار میره.

سیب قرمز قرمز Red Delicious
طعم کمی شیرین داره و فقط برای خوردن استفاده میشه. رنگ قرمز خیلی براق داره.

سیب قرمز رگه دار Gala
طعم شیرین داره و برای خوردن /  انوع سس / و در تهیه انواع سالاد استفاده میشه

شاید
کمی گیج کننده به نظر برسه ولی بدبختی وقتیه که میری تو سوپر و نمیدونی
کدوم سیب رو برای چی انتخاب کنی ، سیبهای قرمز حداقل 7 نوع دیگه هم هست که
شاید مخصوص این منطقه ای هست که من زندگی میکنم ولی دونستنش برای اطلاعات
عمومی تون بدی نیست.
سیب قرمز McIntosh و Cortland مناسب برای انواع تارت و پای و پختن و انواع سس و البته بسیار خوش طعم برای خوردن هستند.

طبق تصویر زیر که از روی روزنامه عکس گرفتم چند مدل سیب قرمز میبینید که درجه بندی شدند. سمت چپ جدول سه ردیف هست که به
ترتیب از بالا به پایین انواع سیب را برای استفاده در تارت و پای / داخل
فر/ سس و پوره سیب طبقه بندی کرده و زیر هر نوع سیب امتیاز داده که
امتیازها با تعداد سیب مشخص شده
مثلا سیب مک اینتاش تو هر
سه مورد سه امتیاز داره و بهترین گزینه هست یا سیب ambrosia اولین سیب از
سمت چپ برای سس سیب امتیاز کمی داره و برای تارت و داخل فر هم فقط 2 امتیاز
داره پس گزینه خوبی نیست و بهتره فقط خوردش.

 

طرز تهیه سس سیب,طرز تهیه پوره سیب

برای درست کردن Apple Sauce یا همون پوره سیب که بشه باهاش کیک درست کرد من سیب قرمز مک اینتاش استفاده کردم.

********

اسامی سیبها را به انگلیسی نوشتم که اگر خواستید سرچی تو گوگل کنید و ظاهر و شکل سیبها را ببینید راحت تر باشید.

********

مواد لازم برای 2 پیمانه پوره سیب :

 سیب پوست کنده  8 عدد یا 6 پیمانه
 آب  1/4 پیمانه
 شکر  1/4 پیمانه
 آب لیمو ترش 1 ق غ

 

طرز تهیه :
سیبها
را پوست بکنید و خورد کنید و به همراه آب و شکر و آب لیمو داخل قابلمه
ریخته روی شعله گذاشته تا به جوش بیاد؛ دقت کنید نسوزه چون مقدار آب کم هست
در کمتر از 2-3 دقیقه جوش میاد بعد شعله را کم کنید و بگذارید آرام آرام
به مدت 30 تا 40 دقیقه سیبها بپزه و نرم بشه . میتونید با پشت قاشق چوبی
روش فشار بدید و له کنید.

 

طرز تهیه سس سیب,طرز تهیه پوره سیب

بعد از پخت برای اینکه پوره یا سس
یکدستی داشته باشید ؛ داخل کاسه پارچه تنظیف بگذارید و مخلوط سیب را بریزید
و بگذارید کمی خنک بشه و بعد فشار دهید تا تمام پوره نرم به اصطلاح پالپ
سیب در بیاد.
پوره آماده شده و میتونید به مدت یک هفته داخل یخچال نگهدارید.
این
سس یا پوره طعم بسیار بسیار خوشمزه تر از کمپوت سیب داره یه طعم ترش و
شیرین و برای بچه های کوچیک که دندون ندارند باید خیلی خوب باشه.
با یک پیمانه از این سس ، کیک خوشمزه سیب را میشه تهیه کرد.

طرز تهیه سس سیب,طرز تهیه پوره سیب



سس سیب

تعریف

سس سیب، نوعی سس شیرین است که از سیب پخته و له شده تهیه می شود. برای مزه دار کردن این سس، آنرا با شکر شیرین می کنند.

طرز تهیه

برای تهیه این سس می توان از سیب با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع ادویه جات و مواد افزودنی از جمله دارچین
را به این سس می افزایند. سس سیب می تواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد؛
حتی می توان از تکه های بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع سس را به
راحتی در خانه تهیه می کنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از سوپر مارکت ها موجود است. از این سس به عنوان غذا و یا اسنکی برای کودکان استفاده می کنند.

سس سیبی که به آن شکر اضافه نکرده اند، به عنوان غذای کودک کاربرد دارد. گاهی برای مبارزه با اسهال، از این سس به عنوان داروی خوراکی استفاده می کنند.

  • طرز تهیه سس سیب از کتاب آشپزی سال 1881

” تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها
را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید. سیب ها را داخل ظرفی قرار
داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً
بپزند. حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس
بگذارید تا کاملاً سرد شوند. برای مزه دار کردن سیب ها به آنها شکر اضافه
نمایید.“

سس سیب را با انواع غذاها از جمله همراه با گوشت و همچنین با انواع دسرها مصرف می کنند. از آنجا که طرز تهیه آن راحت است، بسیار زیاد از آن استفاده می شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top