طرز تهیه آش بادمجان بروجرد

طرز تهیه آش بادمجان

آش

 

آش بادمجان

 

بامجان 5 عدد  .  سیر 10 حبه  .   عدس 2 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  آرد 2 قاشق غذاخوری

کشک 1 لیوان  .  آب گوشت 4 لیوان  .  پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

 

آش

 

طرز تهیه : بادمجان ها
را پوست بکنید و خرد کنید سپس روی بامجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه در
یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود ، بادمجان ها را با آب سرد
ابکشی کنید سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.

 

عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس را
با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر
آب گوشت ندارید میتوانید از 4 لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید
).

 

آش

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت
دهید تا نرم و طلایی شود سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد
تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.

 

آش

 

مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با
بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در
اواخر پخت کشک را اضافه کنید ) ، پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و
سرو کنید.

 

نکته ها :
دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است ، اگر در طول پخت آب کم بود
میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له
کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.



طرز تهیه انچیلادا (مکزیک)

 

انچیلادا

 

انچیلادا ( مکزیک )

 

نان ترتیلا 10 عدد  .   پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان  .  فلفل دلمه ای 1 عدد

خامه ترش 1 لیوان  .  پنیر چدار رنده شده 1 لیوان  .  پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم 

 

انچیلادا

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

 

داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و
روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا
گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

 

 

انچیلادا

 

پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم
مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل
ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

 

انچیلادا

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و
سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه
فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل
را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

 

انچیلادا

 

سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش
کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ،
ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید
تا انچیلادا آماده شود.

 

نچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top