طرز تهیه سوپهای مختلف

طرز تهیه سوپ بلغور گندم

آکایران :قارچ

5 عدد بزرگ

نمک

به میزان لازم

زردچوبه

به میزان لازم

بلغور گندم

دو پیمانه

پیاز

اعدد

مرغ یا سنگدان مرغ

یک چهارم سینه

سیب زمینی

اعدد نگینی بزرگ

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,

سلام
چند روز دیگه ماه رمضون شروع میشه و می خوام برا ی افطار یه دستور پخت بدم که عالیه هم مقوی و هم اکثر هرم غذایی توش هست
بنا
به گزارش آکاایران : ابتذا بلغور رو بشورید و اجازه بدید کمی خیس بخوره
یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید بلغور رو توش بریزید و به ازای هر پیمانه بلغور
چهار پیمانه اب اضافه کنید پیاز رو درسته به قابلمه اضافه می کنیم اگه از
مرغ استفاده می کنید هم زمان با بلغور بریزید اما اگه سنگدان مرغ اجازه
بدید به مدت نیم ساعت تو زودپز بپزه بعد با یپاز و زردچوبه تفت بدید و به
قابلمه اضافه کنید تمام ادویه ها رو هم به جز فلفل سیاه اضافه کنید بعد از
چهل دقیقه که بلغور خوب پخت قارچ هارو ریز می کنیم کمی تفت می دیم تا نرم بشه و به همراه سیب زمینی
داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 30 دقیقه بهش وقت می دیم تا خوب بپزه فقط
حواستون باشه اگه اب غذا کم شد بهش اب چوشیده اضافه کنید در اخر می تونید
فلفل سیاه رو اضافه کنید ونوش جان کنید
به هیچ وجه اب نجوشیده به غذا اضافه نکنید چون باعث دل درد و نفخ می شه


سوپ کرفس خامه‌ای

این سوپ غلیظ با ترکیب فوق‌العاده‌ای که دارد بسیار سلامت است. با وجود
اینکه در آن خامه ریخته نمی‌شود، اما کاملاً طعمی خامه‌ای دارد، که البته
این به دلیل کره داخل آن و غلظت سوپ است. البته در بسیاری از سوپ‌ها
می‌توان جای کره و خامه را با هم عوض کرد، ولی در کل خامه نسبت به کره غذا
را سنگین‌تر می‌کند. رنگ سبز کمرنگ این سوپ به شما حس بسیار خوبی می‌دهد و
اشتهای شما را تحریک می‌کند. سعی کنید زمان خرید کرفس، ساقه‌هایی را انتخاب
کنید که تازه تر و به رنگ سبز روشن و آب دار باشند. ساقه های نازک را
انتخاب نکنید. زمان آماده سازی این غذا 30 دقیقه و زمان کل تهیه آن 55
دقیقه می‌باشد. با این مواد می‌توانید این سوپ را برای 4 نفر سرو کنید.

مواد لازم:

کره

2 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده

700 گرم (حدود 6 پیمانه)

پیاز خرد شده

1 عدد متوسط

سیب زمینی پخته و خرد شده

1 عدد

نمک

به میزان لازم

آب لیموی تازه

1 تا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1.  کره را در یک قابلمه متوسط گذاشته و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب
    شود. کرفس، پیاز و سیب‌زمینی را اضافه کرده و آنها را با کمی نمک مزه‌دار
    می‌کنیم. آنها را روی حرارت مرتباً زیر و رو می‌کنیم و می‌گذاریم تا
    سبزیجات نرم شوند که حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.
  2.  در این زمان 6 پیمانه آب به مواد داخل قابلمه افزوده و می‌گذاریم تا به
    جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را متوسط نموده و به مدت 20 دقیقه
    می‌گذاریم تا بجوشد و سوپ جا بیفتد.
  3.  در چند مرحله سوپ پخته شده را در مخلوط کن به حالت پوره در می‌آوریم.
    (برای جلوگیری بیرون زدن، بلندر را فقط تا نیمه پر کنید و فرصت بدهید تا
    گرمای سوپ کمی کاهش یابد.)
  4. سوپ پوره شده را به داخل قابلمه باز می‌گردانیم و آبلیمو و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم.
  5. سوپ آماده است. آن را در ظرف کشیده و روی آن را با چند شاخه کرفس تزپین می‌کنیم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top