آشنایی با 10 نکته مهم در نگهداری از گیاهان آپارتمانی
– جاهای مختلف را امتحان و در انتخاب جای مناسب دقت کنید. بهترین جای خانه را به گلدانها اختصاص دهید.
2-
اگر محیط برای قرار دادن گیاهان تاریک به نظر میرسد، ناامید نشوید. خیلی
از گیاهان مخصوص نواحی گرمسیری و نیمهگرمسیری، به ویژه جنگلهای استوایی
بوده، در محیطهای کم نور مقاوم و پایدارند. بهترین جا برای این گیاهان،
قرار دادن آنها کنار یک پنجره بزرگ شرقی یا غربی است که هوا به خوبی جریان
داشته باشد.
3- گیاهان آفتاب
دوست را کنار پنجرههای شمالی یا شمال شرقی خانه قرار دهید. مقدار رطوبت
خاک را مرتب چک و دقت کنید برگها در برابر نور نسوزند. به محض دیدن
کوچکترین علامت پژمردگی آنها را دورتر از پنجره قرار دهید.
4- اگر حمام شما آنقدر بزرگ و پرنور است، بعضی از گلها مانند سرخس که نیاز به رطوبت دارد را داخل آن قرار دهید.
5-
به جای مستقیم آب دادن به گیاهان، زیرگلدانی را از آب پر کنید تا ریشه
گیاه آب را کاملا دریافت کند. گلهای حساس معمولا به این روش آبیاری
میشوند. فقط کافیست ته گلدان حتما سوراخ داشته باشد، تا آب به راحتی جذب
شود.
6- گیاهان را در کنار وسایل سرمازا یا گرمازا قرار ندهید.
7- زیاد آب ندهید. تنها زمانی که با دست زدن به خاک احساس کنید خشک
است، گیاه را آب دهید. آب زیاد باعث از بین رفتن گلدانهای آپارتمانی میشود. با انگشت خاک را چک کنید در صورتی که خاک به
دست شما نچسبد شروع به آب دادن کنید. یادتان باشد گیاهان در تابستان به آب بیشتری احتیاج دارند.
8- هر
چند وقت یکبار روی برگها را خیس کنید. آب باید هم درجه حرارت اتاق باشد.
با استفاده از اسپری گیاهانی که به خصوص در جاهای گرم و خیلی خشک قرار
دارند را مرطوب کنید.
9- به گیاه کمی کود دهید. کودهای
مایع سادهترین و سریعترین روش کوددهی هستند. با توجه به دستورالعمل هر
دو تا چهار هفته از کود استفاده نمایید.
10- از قطعات یخ استفاده کنید.
یکی از روشهای مفید برای مستقیم آب دادن به گیاه به صورت آرام، استفاده از
تکههای یخ است. مقداری یخ روی خاک بگذارید تا با آب شدن کاملا به ریشه
گیاه برسد.
خرما، گياهى تك لپه اى و گرمسيرى
خرما بمب انرژى در ايران
خرما از
دوران باستان در رژيم غذايى انسان وجود داشته است. زمان پى بردن انسان به
خواص خرما به شش هزار سال پيش از ميلاد مى رسد. خرما گياهى چند ساله و دو
پايه است. درخت خرما يكى از قدیمی ترین درختان ميوه شناخته شده براى انسان
است.
خرما ميوه اى با گوشتى شيرين:
خرما جزو
تيره نخل ها است. ميوه خرما خوراكى و داراى هسته اى سخت و پوست نازك می
باشد. خرما طعم شيرينی دارد كه به شكل خوشه اى بزرگ از شاخه آويزان مى
گردد. و برگ هاى درخت خرما بزرگ است. ارتفاع نخل خرما به ١٠ تا ٢٠ متر يا
بيشتر مى رسد.
تمام قسمت ميوه خرما گوشتى و محتوى
مواد غذايى است. خرما از دوران باستان در رژيم غذايى انسان وجود داشته است.
خرما يكى از قديمى ترين ميوه هاى كشت شده توسط انسان بوده است.
پيدايش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمين شناسى آغاز شده است
ريشه نام خرما از كجاست؟
واژه خرما ريشه
و بنياد فارسى داشته و از زبان فارسى به زبان هاى هندى، اردو، تركى،
اندونزيايى و مالزيايى به سوى شرقى و يونانى به سوى غربى وارد شده است.
درخت خرما درمناطق نيمه گرمسيرى و گرمسيرى پرورش ميابد
پيدايش خرما بر نخيل:
پيدايش
درخت خرما در جهان از دوران دوم زمين شناسى آغاز شده، اما زمان پى بردن
انسان به ارزش غذايى و خواص خرما و كاشت درخت خرما به شش هزار سال پيش از
ميلاد مى رسد. درخت خرما يكى از مقدس ترين و قديمى ترين درختان ميوه شناخته
شده براى انسان است و همچنین درخت خرما درمناطق نيمه گرمسيرى و گرمسيرى
پرورش ميابد. خرما گياهى چند ساله و دو پايه است. يعنى گل نر و ماده گیاه
خرما روى پايه هاى جداگانه قرار دارند.