چگونه در گلدان زنجبیل بکاریم

آموزش کشت زنجبیل در منزل

می‌دانید که زنجبیل تازه هم به عنوان چاشنی و هم به عنوان
گیاه دارویی در منزل کاربرد دارد. با روشی که در ادامه مطلب گفته شده شما
می‌توانید زنجبیل خود را به راحتی در منزل پرورش دهید.



قدم اول خرید زنجبیل تاره از سبزی فروشی‌ها است.
در مرحله بعد باید زنجبیل را یک شب در آب گرم خیس کنید.
گلدانی با عمق ۳۰ سانت و دهانه ۳۵ سانت تهیه کنید و خاکی سبک با کمپوست
مخلوط کنید و در گلدان بریزید. زهکش بودن خاک گلدان بسیار مهم است. در این
گلدان می‌توانید تا ۳ زنجبیل را بکارید.
زنجبیل خریداری شده را روی خاک در عمق چند سانتی از سطح طوری بکارید که
جوانه‌ها رو به بالا باشد. آن را در جای سایه در دمای ۲۳-۴۰ درجه قرار
دهید. دمای خنک‌تر باعث تعویق در رشد گیاه خواهد شد.
در ابتدا به آن کم آب دهید و سپس هنگامی که جوانه زد آبیاری را بیشتر کنید.
در زمستان آبیاری را بسیار کم کنید زیرا گیاه به خواب زمستانی می‌رود.

در ۱۰ -۱۲ ماه آینده گیاه به ۱۰۰ سانتی
متر می‌رسد. ریزوم‌هایی که در جلوی همین گیاه به وجود می‌آیند را می‌توانید
از زیر خاک برش دهید و از آن‌ها استفاده کنید.


سوپ لذیذ و دلچسب با طعم کشک

سوپ لذیذ و دلچسب با طعم کشک

Soup-jo-ba-kashk

می خواهیم سوپی خوشمزه و ساده در منزل تهیه
کنیم مواد اصلی این سوپ کشک و جو هستند در این فصل سوپ داغ می تواند بسیار
دلچسب باشد با ما همراه باشید و روش تهیه این سوپ را بیاموزید

 کشک فقط برای آش و کشک‌بادمجان نیست. می‌توانید با آن یک سوپ خوشمزه من‌درآوردی هم درست کنید.

مواد لازم:

2/1 پیمانه جوی خیس شده، 2 ق س برنج، 1 پیمانه آب قلم، یک پیمانه کشک، 1
عددهویج، 1 عددپیاز، 1 عدد سیب‌زمینی، 1 ق س گشنیز خرد شده، 1 ق س نعنا
داغ و پیازداغ، به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1- پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی زردچوبه تفت دهید.

2-جو خیس شده را با برنج و آب قلم بپزید.

3- هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و روی بقیه مواد بریزید.

5-حالا پیازداغ و نعنا داغ را هم اضافه کنید.

6- وقتی سوپ جا افتاد، کشک، گشنیز ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از  روی حرارت بردارید



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top