اشتباه خوشمزه ای به نام مخلوط ماست و اسفناج
عادت غذایی ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی آنها، ملغمه ای از سنت
و مدرنیسم است، این رفتار غذایی که نه از مواهب سنت برخوردار است و از
منافع غذاهای مدرن، و البته معایب و آفت های هر دو را هم دارد، این وضعیت
باعث شده است بیماری های قلبی و عروقی و گوارشی و بدن های چاق ارمغان این
وضعیت برای ایرانیان باشد.
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردو است.
مصرف
همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب اسلامی و سنتی به حساب می
آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه
تولید بلغم می کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس
می شود.
تیرامیسو قهوه و نارگیل
مواد تشکیل دهنده:
بیسکوئیت لیدی فینگر : 12 عدد
زرده تخم مرغ : 3 عدد
شکر : نصف لیوان
پودر نارگیل : نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه : 200 گرم
خامه : 200 گرم
قهوه فوری : 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو و شکلات : مقدار لازم
متن دستور آشپزی:
برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
2 قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان
اب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه ،
خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا
یکدست شوند.
کف لیوان های سرو تیرامیسو مقداری
بیسکوییت لیدی فینگر تکه شده بریزید و تا نصف لیوان از کرم اضافه کنید ،
مقداری دیگر بیسکوییت تکه شده بریزید سپس تا بالای لیوان را با کرم پر
کنید.
مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و در
انتها نیز برای تزئین مقداری شکلات روی ان رنده کنید ، لیوان های تیرامیسو
را به مدت 3 – 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
نکته ها : بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید.
میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان
مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به
لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.