7 خوراکی که نباید در مایکروویو گذاشت

شغل‌هایی که باعث مرگ ناگهانی می شوند

نیروهای پلیس، آتش نشانی، و امدادگر: توانایی فرد برای تحمل استرس: 98.5

– تکنیسین بیهوشی: توانایی فرد برای تحمل استرس: 98.2

– کارمند مرکز تماس یا پیام: توانایی فرد برای تحمل استرس: 98.2

– پزشک زنان و زایمان: توانایی فرد برای تحمل استرس: 96.5

– پزشک جراح: توانایی فرد برای تحمل استرس: 96.2

– خلبان و کمک خلبان و مهندس پرواز: توانایی فرد برای تحمل استرس: 95.2

– پزشک آزمایشگاه: توانایی فرد برای تحمل استرس: 95

– گوینده: توانایی فرد برای تحمل استرس: 94.7

– روانپزشک: تونایی فرد برای تحمل استرس: 94.2



7 خوراکی که نباید در مایکروویو گذاشت

خرابش نکنید! ممکن است آن افسانه‌ی تغذیه‌ای
بدنام را درباره‌ی مایکروویو شنیده باشید که مواد مغذی حیاتی سبزیجات را که
با بیماری‌ها مبارزه می‌‌کنند، خراب می‌کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بازده، گرچه ممکن است این افسانه
واقعیت نداشته باشد – به گفته‌ی اف‌دی‌ای، درواقع مایکروویوها نسبت به سایر
روش‌های پخت‌وپز ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری را حفظ می‌کنند –
خوراکی‌های خاصی وجود دارد که باید همیشه دور از مایکروویوتان نگه دارید.

۱. تخم‌مرغ درسته

 

آب‌پز کردن چند تخم‌مرغ می‌تواند میان‌وعده‌های مغذی را تامین کند که
برای تمام هفته‌تان کافی است. آنها را لای نان تست بگذارید، یا مثل سیب
بخورید، یا به آنها نمک بزنید – اما هر کاری می‌کنید، آنها را درسته در
مایکروویو قرار ندهید زیرا ظاهرا مشخص شده است که آب‌پز کردن تخم‌مرغ‌ در
مایکروویو باعث انفجار آن می‌شوند. اما اتفاق غیرمنتظره‌ای می‌افتد. انفجار
معمولا بعد از خارج کردن تخم‌مرغ از مایکروویو رخ می‌دهد، که یعنی ممکن
است وقتی در بشقاب‌تان قرار دارد یا حتی وقتی نخستین گاز را می‌زنید در
دهان‌تان منفجر شود. این اتفاق هم درمورد تخم‌مرغ‌های پوسته‌دار و هم
تخم‌مرغ‌های پوست‌کنده رخ می‌دهد زیرا بخار شکل گرفته در درون تخم‌مرغ،
میان‌وعده‌ای به ظاهر بی‌خطر را به یک بمب ساعتی تبدیل می‌کند. سعی کنید
تخم‌مرغ‌ها را به چهار قسمت تقسیم‌ کنید تا از اثرات خطرناک آن پیش‌گیری
کنید.

 

۲. گوشت‌های فرآوری شده

 

قبلا به خاطر مواد شیمیایی و نگهدارنده‌ی بسیاری که گوشت‌های فرآوری
شده دارند، به شما هشدار داده بودیم. خب مشخص شده است که وقتی آنها را در
مایکروویو گرم می‌کنید وضعیت بدتر هم می‌شود.

 

چگونگی پخت، نگهداری و گرم کردن مجدد آنها می‌تواند به تولید محصولات
ناشی از اکسیده شدن کلسترول کمک کند که برای عروق آرتری زیان‌بارتر از
کلسترول خالص است و ارتباط مستقیم‌تری با بیماری‌های قلبی دارد. مطالعه‌ای
نشان داده است که مایکروویو کردن گوشت در مقایسه با سایر روش‌های پخت منجر
به تولید بیشتر سی‌اُپی‌ها (محصولات ناشی از اکسیده شدن کلسترول) در
سوسیس‌، بیکن، و کالباس می‌شود.

 

۳. فلفل‌های تند

 

از فلفل‌های تند بگوییم که یک گلوله‌ی آتش را در خود نگه داشته‌اند.
مایکروویو کردن یکی از این گیاهان تند نه تنها منجر به دود کردن آن می‌شود
بلکه احتمالا آن‌ را به آتش می‌کشاند. و کپسایسین – ماده‌ی شیمایی که سبب
فلفل‌ها می‌شود – در فرآیند حرارت دیدن در مایکروویو آزاد می‌شود.
بنابراین وقتی مایکروویو را باز می‌کنید کپسایسین در هوا پخش شده و باعث
می‌شود سوزش چشم‌ها و گلویتان می‌شود. چه کسی فکرش را می‌کرد که یک
مایکروویو کردن ساده تبدیل به تله‌ای انفجاری شود؟

 

۴. سس پاستای قرمز

 

همه‌ی ما آن را تجربه کرده‌ایم. می‌خواهید برای یک ناهار ساده و سریع،
باقیمانده‌ی پاستای خوشمزه‌ی دیشب را گرم کنید، پس یک کاسه رب گوجه فرنگی
در مایکروویو می‌گذارید تا آن را برای کاسه‌ی بزرگی پاستا آماده کنید و آن
را برای چند دقیقه در مایکروویو گرم کنید. و بعد یک صدای پاپ پاپ پاپ
می‌شنوید و مایکروویوتان پر از لکه‌های سس قرمز می‌شود. دلیلش این است که
قوام و غلظت رب گوجه‌فرنگی باعث می‌شود حرکت ذرات دشوار شود، بنابراین فشار
بخاری که زیر سطحش جمع می‌شود در نهایت فوران می‌کند که بخار آزاد شود و
باعث می‌شود سس به اطراف بپاشد. ما پیشنهاد می‌کنیم سس را روی اجاق گرم
کنید که بتوانید دائما آن را هم بزنید تا فشار بخار آزاد شود.

 

۵. انگور

 

اگرچه انگور عمدتا از آب تشکیل شده است، وقتی در مایکروویو قرار بگیرد
می‌توانند شعله‌ور شود. ویدیوهایی از انگورهایی که پلاسمای (بله پلاسما)
سفید، داغ و آتشین بیرون می‌دهند در اینترنت پخش شده است. و اگرچه افراد
پشت دوربین اغلب خوشان سعی دارند این اتفاق بیفتد، هنوز هم پیشنهاد می‌کنیم
از مایکروویو کردن آنها بپرهیزید تا از خطر دور شوید.

 

در حالی‌که انگور هنگام گرم شدن در مایکروویو منفجر و شعله‌ور می‌شود،
گفته می‌شود عموزاده‌ی چروکیده‌ترش – کشمش – ایجاد دود می‌کند. اگرچه قادر
نبودیم این ادعا را کاملا تایید کنیم، گمان می‌کنیم این امر به دلیل
مقادیر قند بالای باشد که انگور دارد. بعد از آن که قند ذوب شد سریعا شروع
به ایجاد دود می‌کند.

 

۶. گوشت فریز شده

 

استفاده از مایکروویو برای آب کردن یخ گوشت فریز شده ممکن است سریع و
ساده باشد اما توزیع غیریکنواخت حرارت می‌تواند باعث شود برخی قسمت‌ها بیش
از حد پخته شوند در حالی‌که سایر قسمت‌ها یخ‌زده باقی می‌مانند. مطالعات
نشان داده است این امر می‌تواند به باکتری‌ها اجازه دهد در قسمت‌هایی که
سرد مانده‌اند رشد کنند و آنها را به منابع بالقوه‌ی بیماری‌های
منتقل‌شونده با از غذا تبدیل می‌‌کند. پیشنهاد می‌کنیم از همان روش قدیمی و
خوب آب کردن یخ گوشت یخ‌زده با نگهداری آن در یخچال در طول شب استفاده
کنید – کاملا ارزش وقت اضافه را دارد.

 

۷. شیر مادر

برخی از مادران مدرن شیر خود را فریز کرده و هنگام نیاز گرم می‌کنند.
این تاکتیک راحت و معمول می‌تواند در وقت صرفه‌جویی کند و کاملا بی‌خطر است
– مگر آن‌که از مایکروویو برای ذوب کردن شیر استفاده کنند. اگرچه سریع‌تر
از آن است که شیر را بگذارند به صورت طبیعی ذوب شود، اما مایکروویو شیر
نوزاد را به طور غیریکنواخت حرارت می‌دهد و منجر به ایجاد ” نقاط داغ ”
می‌شود که می‌تواند دهان و گلوی نوزاد را بسوزاند. اف‌دی‌ای پیشنهاد می‌کند
شیر مادر یا شیرخشک را در آب داغ یا در ماهیتابه‌ای روی اجاق حرارت دهید،
بطری را دائما تکان دهید و آن را پشت دست‌تان امتحان کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top