درست کردن سالاد ماکارونی
مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر
تخم مرغ | 3 عدد |
خیار شور | 300 گرم |
کالباس | 300 گرم |
پیازچه خرد شده | 1 استکان |
ماکارونی حلقه ای | نصف پاکت |
جعفری خرد کرده | 1 قاشق سوپخوری |
سس مایونز | 1 شیشه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
هویج | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
طرز تهیه سالاد ماکارونی:
تخم مرغ ها را بجوشانید. ماکارونی ها را در آب و نمک بپزید . هویج را بپزید . همه مواد را کاملاٌ ریز و با هم مخلوط کنید و سس و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید . به جای کالباس می توانید از سینه مرغ هم استفاده کنید . در این صورت سینه را با 3 برگ بو و یک عدد پیاز کاملاٌ بپزید و بعد خرد کنید و در سالاد بریزید .
***********************
طرز تهیه سس ساندويچ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
سس ساندویچ بهروز، تولید کننده انواع “سس ساندویچ”
مواد لازم برای تهیه سس ساندويچ:
پودر سیر | نصف قاشق مرباخوری |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
خامه (پرچرب) | نصف لیوان |
کره | 1قاشق غذاخوری |
آرد | 1قاشق غذاخوری |
پنیر چدار (رنده شده) | 1لیوان |
طرز تهیه سس ساندويچ:
1) ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید(کره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.
2) خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.
3) پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
آیا میدانستید که:
سس ساندویچ به عنوان چاشنی غذا با انواع ساندویچ و غذاهای آماده استفاده می¬شود.
مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.
روش نگهداری سس ساندويچ:
برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی میدهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمیکند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد میکند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس میشود.