گرم کردن مجدد غذا را طوری انجام دهید که طعم و خواص مواد تغییر نکند
آیا غذاهایی که مجدد گرم می کنید هیچ وقت طعم خوش قبلی خود را ندارند؟
شاید
به این دلیل است که آنها را به روش غلطی گرم می کنید. گرم کردن با
ماکروویو را طبق مراحل زیر انجام دهید تا غذای روز گذشته شما دقیقاً همان
طعم و خواصی را داشته باشد که هنگام پخت داشت.
1- پیتزا
نیت
اپل سرآشپز رستوران هلو فرش می گوید گرم کردن پیتزا در ماکروویو خمیر
پیتزا را شفته می کند.برای اینکه حالت ترد خمیر حفظ شود قطعات پیتزا را روی
کاغذ شیرینی گذاشته و سپس روی ظرف پخت قرار دهید و اگر خمیر پیتزا در حال
حاضر برشته است آن را لای فویل آلومینیوم بپیچید تا در حین گرم کردن مجدد،
خمیر نسوزد. قطعات پیتزا را در فر 375 فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد به
مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی آن حباب بزند گرم کنید.
– مرغ و استیک
اپل می گوید برای اینکه از خشک شدن استیک جلوگیری کنید مراحل دوباره گرم کردن را باید با حرارت کم و به آهستگی انجام دهید.
بدین
منظور استیک را در ظرف پخت قرار داده در فر با دمای 200 تا 250 درجه
قراردهید برای یک قطعه استیک به قطر 2 اینچ (4 سانتی متر)و یا یک تکه سینه
مرغ به 20 تا 30 دقیقه زمان نیاز است.
حتی می توانید برای استیک های
آبدار از فر نیز استفاده نکنید و تکه های گوشت را در ظرف گریل یا ماهیتابه
ای که کف آن را با روغن کمی چرب کرده اید گرم کنید که بسته به ضخامت گوشت
بین 1 تا 2 دقیقه برای هر طرف زمان لازم است.به دلیل اینکه این گوشتها
آبدار بوده و کامل پخته نشده اند می توان آنها را به روشهای سریع و با
حرارت بالا گرم کرد و نگران خشک شدن آنها نبود.
3- سبزیجات
سبزیجات
را می توان در فر داغ دوباره گرم کرد تا ترد و سفت باقی بمانند. گرم کردن
در ماکروویو سبزیجات را له می کند .سبزیجات را کف سینی فر پهن کرده کمی
روغن زیتون روی آنها بپاشید و در فر 450درجه سانتی گراد به مدت 4تا 5 دقیقه
گرم کنید.جمع کردن سبزیجات کنار هم باعث می شود که بخار کنند و نرم شوند
وقتی شروع به جلز و ولز کردند آماده اند .
4- پاستا
اگر
فتوچینی شب قبل را در ماکروویو گرم کنید خشک می شود در عوض کمی آب به
اندازه ای که کف ماهیتابه را بپوشاند ریخته و چند قطره روغن زیتون اضافه
کنید پاستا ها را اضافه کرده روی حرارت متوسط قراردهید و گهگاه هم بزنید تا
پاستاها گرم شوند که بین 3 تا 5 دقیقه طول می کشد. اپل می گوید با این روش
هم پاستاها گرم شده و هم اینکه نرم و آبدار هستند.
5- سوپها و خورشتها
با
گرم کردن یک ظرف سوپ چیلی که در تعطیلات آخر هفته تهیه کرده اید مخلوطی
بدست می آید که قسمت آبکی آن خیلی داغ ولی محتویات آن ولرم است برای به دست
آوردن حرارتی یکنواخت در کل محتویات ظرف, آن را روی حرارت متوسط اجاق گاز
قرارداده گهگاه هم بزنید تا بطور یکنواخت گرم شود.از آنجائیکه در این روش
مقداری از آب غذا بخار می شود بسته به دستور تهیه آن می توانید کمی عصاره
گوشت یا مرغ یا آب به آن اضافه کنید تا خیلی سفت و غلیظ نشود.
6- ماهی
ماهی
نیز مانند گوشت و مرغ، با گرم کردن در حرارت بالا و به صورت سریع خشک می
شود. ماهی را با دو قاشق غذا خوری آب یا عصاره گوشت و چند قطره روغن زیتون
در فویل بپیچید. اپل می گوید این کار سبب می شود رطوبت لازم برای گوشتهای
لطیفی چون ماهی فراهم شود فویل را داخل ظرف فر قرارداده در فر 250درجه برای
20تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا گرم شود.
7-برنج
برنج
و سایر غلات با گرم کردن داخل ماکروویو خشک می شوند در عوض آنها را به
صورت کتلت ( به اندازه دیسک هاکی روی یخ) درآورده و در ماهیتابه ای که کف
آن کمی روغن زیتون ریخته اید سرخ کنید 3 تا 4 دقیقه برای هر طرف تا زمانیکه
قهوه ای طلایی شوند.
8- غذاهای تخم مرغی
اوانز
می گوید یک تکه Quicheکیش(نوعی خوراکی شبیه پای سیب است که با پنیر, گوشت,
غذاهای دریایی و سبزیجات پر می شود) یا Frittataفریتاتا(یک غذای سنتی
ایتالیایی با پایۀ تخممرغ میباشد که شباهتهای زیادی با املت و کیش داشته
و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا پر می شود.) را
درماهیتابه ای که کف آن را روغن ریخته اید روی حرارت متوسط برای 3 تا 4
دقیقه قرار دهید تا کف آن ترد شود و قسمت تخم مرغی آن نیز به آرامی گرم
شود.
اما در مورد تخم مرغ همزده یا نیمرو چطور ؟
متاسفانه
راهی برای دوباره گرم کردن این غذاها به طوریکه طعم اولیه آنها حفظ شود
وجود ندارد پس سعی کنید آنها را به اندازه مصرف هر وعده طبخ کنید.