چربی های خود را با گیاهان بسوزانید

چربی‌های خود را با گیاهان بسوزانید

امروزه مصرف غذاهای آماده، چرب، سرخ کرده و بسیار شیرین بسیار افزایش
یافته است و از طرفی دیگر افراد، اکثرا فعالیت‌های نشسته دارند که تحرکی از
خود نشان نمی‌دهند. این عوامل باعث می‌شوند تا بروز چاقی در دنیای امروز
پیشرفت فزاینده‌ای داشته باشد. برای درمان چاقی راه‌های درمانی زیادی وجود دارد از جمله استفاده از رژیم غذایی، ورزش، مصرف دارو، جراحی
و … . از جمله یکی از راه‌های درمانی بسیار کارآمد استفاده از گیاهان
دارویی‌ای می‌باشد که اثرات چربی‌سوزی دارند. این گیاهان اکثرا طبیعت گرمی
دارند و تند هستند. مصرف مواد غذایی تند و گرم می‌تواند متابولیسم
را افزایش دهد و به افراد کمک کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان
کوتاهی بسوزانند. غذاهای بسیار تند میزان متابولیسم را تا 30 دقیقه بعد صرف
غذا به اندازه 20 درصد افزایش می‌دهند.

 

در این مقاله با ما همراه باشید تا با چند مورد از این چربی‌سوزهای طبیعی آشنا شوید.

خردل

خردل

خردل
سرشار از سلنیوم، فیبر، پروتئین، منگنز، منیزیم، آهن و کلسیم است و در هر
قاشق چای‌خوری تنها 30 کالری انرژی دارد. برای افزایش متابولیسم خردل زرد
کارآمد نیست و مصرف دانه کامل خردل
پیشنهاد می‌شود. وقتی خردل به همراه سایر ادویه‌های تند مانند فلفل قرمز
مصرف شود به دلیل دارا بودن کاپسایسین در این نوع فلفل که خود نوعی چربی
سوز است اثر گرمازایی فلفل قرمز به خردل اضافه شده و می‌تواند ترکیب
موثرتری برای کاهش وزن باشد.

 

چای سبز

چای سبز سرشار از ترکیبی به نام کاتچین
است. کاتچین آنتی اکسیدانی است که با افزایش متابولیسم و تحریک سوخته شدن
چربی‌ها ارتباط دارد. در تحقیقی که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی چاپ
شده است مشخص گردید افرادی که 690 میلی‌گرم از عصاره چای سبز را در هر روز مصرف می‌کردند کاهش وزن بهتری به نسبت افرادی که از این عصاره دریافت نمی‌کردند، داشتند.

روغن میخک

 

میخک

این ماده باعث افزایش سرعت متابولیسم می‌شود و به بدن کمک می‌کند تا کالری بیشتری را بسوزاند. میخک قند خون را کنترل می‌کند. فنول‌های بسیار قوی که در روغن میخک وجود دارند، باعث تنظیم انسولین بعد از وعده غذایی می‌شوند؛ در نتیجه این عمل، اشتها و قند خون بعد از وعده غذایی کنترل می‌شود.

 

فلفل سیاه

ماده موجود در فلفل سیاه
که طعم تندی به آن می‌دهد پیپرین نام دارد و به بدن کمک می‌کند تا کالری
بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی بسوزاند. پیپرین باعث می‌شود که مواد
غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند.

 

فلفل هندی

دی
هیدروکاپسیات ترکیبی است که در فلفل تند هندی وجود دارد و توانایی بدن
برای سوزاندن چربی‌ها را افزایش می‌دهد. فلفل هندی با مصرف سه بار در روز
اثرات کاهش وزن خود را به خوبی القا می‌کند.

 

دارچین

برای کنترل قند خون و سطح انسولین می‌توانید از دارچین استفاده نمایید. دارچین از دیابت جلوگیری می‌کند و اشتها را کنترل می‌نماید.

سیر

 

سیر

اضافه کردن سیر تازه یا پودر سیر به غذاها کمک می‌کند تا متابولیسم کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به گونه موثرتری صورت گیرند.

مطالعات بر روی حیوانات نیز نشان می‌دهد که سیر از تجمع چربی‌ها در بدن جلوگیری می‌کند.

 

 

نعناع

طی تحقیقی که در سال 2009 منتشر گردید بوییدن نعناع
باعث کاهش اشتها می‌شود. در این مطالعه افراد برای مدت یک هفته نعناع را
می‌بوییدند. این افراد در این مدت کالری کمتری به نسبت گروه کنترل مصرف
می‌کردند.

 

چند چربی سوز دیگر

جعفری: جعفری گلوکز موجود در خون را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه اشتها را کنترل می‌کند و فرآیند چربی سوزی را تسهیل می‌نماید.

مصرف
مواد غذایی تند و گرم می‌تواند متابولیسم را افزایش دهد و به افراد کمک
کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان کوتاهی بسوزانند. غذاهای بسیار
تند میزان متابولیسم را تا 30 دقیقه بعد صرف غذا به اندازه 20 درصد افزایش
می‌دهند هل: هل گیاهی است که قند خون را کنترل می‌کند و وضعیت انسولین را بهبود می‌بخشد. همچنین سطح LDL را کاهش می‌دهد.

جینسنگ: در بسیاری از مطالعات صورت گرفته بر روی حیوانات، جینسنگ باعث لاغری شده است. زیرا جذب چربی از رژیم‌های پرچرب را کاهش می‌دهد.

زردچوبه: یکی از علل چاقی التهاب است. تحقیقات نشان می‌دهد که زردچوبه برای کاهش التهاب موثر می باشد.

گشنیز: گشنیز عملکردهای متابولیک را سرعت می‌بخشد و در تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات باعث کاهش وزن می‌شود.

زیره

 

زیره: زیره وقتی با سایر گیاهان چربی سوز مصرف شود باعث افزایش اثرات چربی‌سوزی آن‌ها می‌گردد.

زنجبیل: زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل اشتهای شما را کاهش می‌دهد.

 

سخن آخر

این
گیاهان دارویی را به برنامه غذایی خود وارد کنید. مثلا می‌توانید در تهیه
سس سالاد، در ترکیب ساندویچ‌ها، در طعم‌دار کردن ماهی و مرغ، سوپ‌ها، به
صورت دمنوش و … از آن‌ها استفاده نمایید.

 

ذکر این نکته
ضروری است که مصرف هیچ یک از این مواد به تنهایی منجر به لاغری و چربی سوزی
نمی‌شود و لزوم رعایت برنامه غذایی کم کالری و فعالیت بدنی اهمیت دارد.



با این سوپ خوش طعم، چربی های تان را بسوزانید

طرز تهیه سوپ های چربی سوز, سوپ رژیمی

لازم نیست خودتان را به قرص‌های لاغری
بسپارید و یا اینکه گرسنگی بکشید و بدنتان را ضعیف کنید. کافی است در
انتخاب غذاهایتان دقت کنید و به تغذیه‌تان اهمیت بدهید.

 

ترکیباتی که در این سوپ به‌کاررفته است
جزو سبزیجات رژیمی و چربی سوز هستند که در ترکیب با هم خواص هم را کامل
کرده و یک پیش غذای فوق‌العاده‌ی رژیمی برایتان آماده می‌کنند.مواد لازم :

روش تهیه :روش
تهیه‌ی این سوپ رژیمی بسیار ساده است. اول سبزیجاتتان را با دقت بشویید و
خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل آب بریزید. آویشن را هم درسته داخل ظرف
بیندازید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم
بپزد. سپس آویشن‌ها را از سوپتان خارج کرده و جعفری خردشده را به آن اضافه
کنید. نمک و فلفل بزنید و نوش جان کنید.اگر تصور می‌کنید چنین سوپی در
ابتدا با ذائقه‌تان نمی‌سازد می‌توانید مقدار خیلی کمی آب مرغ به آن اضافه
کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top