پاستیل و اما و اگرهایش ۱

پاستیل و اما و اگرهایش(۱)

هرگز پاستیل های باز و فله ای را خرید اری نکنید . نه تنها اینگونه
پاستیل ها بهد اشتی نبود ه و مورد تایید وزارت بهد اشت نیست.

امروزه د ر کنار انواع و اقسام تنقلات و خوراکی هایی که د ر
فروشگاه ها و مغازه ها به چشم می خورد ، پاستیل یکی از جذاب ترین آنها
محسوب می شود . این خوراکی نرم و چسبند ه که د ر اشکال مختلف و با
رنگ های گوناگون تهیه می شود برای بچه ها بسیار د لچسب و پر طرفد ار
است. البته طبق باور عموم، خوراکی های ژله ای باعث ترمیم مواد از د
ست رفته مفاصل شد ه و از پوکی استخوان جلوگیری می کند .

د
ر حالی که بر اساس نظر متخصصان تغذیه، فقط ژلاتین به تنهایی می تواند
د ر تحکیم استخوان و غضروف سازی و ویتامین های مورد نیاز بد ن موثر
و برای سلامت پوست و مو و سایر بافت های بد ن مفید باشد اما این د
لیل قابل قبولی نیست که انواع و اقسام ژله ها و پاستیل ها را به صرف
اینکه خاصیت ژلاتینی د ارند ، جایگزین مواد مورد نیاز بد ن کود
کان کنیم. چرا که نوع پروتئینی که د ر ژله و پاستیل ها وجود د
ارد بسیار کمتر از پروتئین گوشت، شیر و تخم مرغ بود ه و فاقد
بسیاری از مواد ضروری برای بد ن است.

همچنین
این نوع خوراکی ها نسبت به سایر پروتئین ها از ارزش غذایی پائینی برخورد
ار بود ه، و منبع کافی و کاملی برای تامین کلسیم و سایر ریز مغذی های
مورد نیاز بد ن نیست بنابراین طبق نظر متخصصان تغذیه؛ نه تنها انواع
پاستیل ها و ژله ها را نمی توان جایگزین د یگر مواد غذایی کرد بلکه
باید د ر مصرف آنها توسط کود کانمان حد اعتد ال را رعایت نمود
.

پاستیل نباید جایگزین وعد ه های غذایی شود

«سیمین
واقفی» کارشناس تغذیه د ر این خصوص می گوید : «بطور کلی پاستیل و
انواع ژله، ارزش غذایی بالایی ند ارند . بنابراین نباید جایگزین وعد
ه های غذایی شوند . چرا که معمولا این نوع خوراکی ها به عنوان د سر و
میان وعد ه سرو می شوند و مصرف آنها اگر د ر هفته یک تا د و بار و
یا مورد ی باشد مشکلی نیست اما اگر مصرفشان هر روزه باشد و به عاد
ت تبد یل شود منجر به کم اشتهایی شد ه، و میل به غذا خورد ن را
د ر کود کان کاهش می د هد . حتی د ر پاره ای مواقع، باعث بروز
حساسیت می شود . به شکلی که د ر برخی کود کان که زمینه آلرژی د
ارند این حساسیت بصورت خس خس سینه و یا کهیر د ید ه شد ه که لازم
است د ر این زمینه د قت لازم به عمل آید .

البته
د ر صورت مصرف پاستیل برای کود کان، بهتر است از پاستیل هایی استفاد
ه شود که د ارای ویتامین C و مولتی ویتامین هستند . از طرفی نسبت
به تنقلات د یگر، وجود شیرینی کمتر د ر این نوع پاستیل ها آن را تبد
یل به یکی از سالم ترین خوراکی ها برای کود کان کرد ه است که به
مراتب از د یگر خوراکی های پر نمک و یا بسیار شیرین، بهتر است.» این
کارشناس تغذیه با اشاره به طعم د هند ه های مختلف د ر پاستیل ها گفت:
«هیچ فرقی بین پاستیل های نوشابه ای و میوه ای وجود ند ارد و فقط
اسانس استفاد ه شد ه د ر آنها با هم تفاوت د ارد . همچنین رنگ،
وضوح و شفافیت و نیز تست های میکروبی از معیار های قابل قبول د ر ارزیابی
یک پاستیل خوب محسوب می شود .»

با خلاقیت ارزش تغذیه ای خوراکی های ژله ای را بالا ببرید

اگر
فرزند بد غذایی د ارید که فقط میل به خورد ن اینگونه تنقلات د
ارد هرگز خوراکی های ژله ای و پاستیل ها را جایگزین وعد ه غذای
اصلی او نکنید . ولی برای بالا برد ن ارزش تغذیه ای ژله هایی که فرزند
تان د وست د ارد ، بهتر است انواع میوه های د لخواه را قبل از
بستن ژله به آن اضافه کنید . اما کیوی، آناناس، انجیر و انبه را د ر
ژله به کار نبرید زیرا باعث آب اند اختن ژله می شود و از بستن آن
جلوگیری می کند .

مرکبات مثل پرتقال و
نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه شوند تا آب
نیند ازند . د ر بعضی مواقع د ید ه می شود که برای زیبایی ظرف
ژله، انواعی از پاستیل ها را روی ژله های نیمه بسته قرار می د هند که
این کار باعث آب شد ن سطح زیرین پاستیل و شل شد ن سطح رویی ژله شد ه
که کود کان از خورد ن آن امتناع می کنند د ر حالی که می توانید
یک لیوان بستنی وانیلی به پود ر ژله ای که د ر آب گرم حل شد ه است
اضافه کنید که به این ترتیب کالری و ارزش تغذیه ای ژله تا حد زیاد ی
بالا می رود .



کم خوری بهترین روش برای رفع سینوزیت

 

اگر برای درمان مشکل سینوزیت
خود انواع راههای مختلف را رفته اید و نتیجه نگرفته اید با ما همراه باشید
و سعی کنید دیگر روش ها و راههای طبیعی را نیز امتحان کنید و به این ترتیب
از بروز سینوزیت در بدنتان پیشگیری کنید

محسن ناصری درباره
راه‌های پیشگیری از پیری و بیماری اظهار داشت: اگر فردی کالری غذایش را
کاهش دهد, از بروز پیری پیشگیری کرده است چرا که کم خوردن موجب تنظیم
سیستم‌های داخلی بدن می‌شود.

به گفته وی بسیاری از مشکلات
فکری و مشکلات قاعدگی زنان به دلیل خوردن غذا بیش از حد است, بسیاری از
افراد عادت کرده‌اند سر ساعتی غذا بخورند, حتی با وجود اینکه گرسنه نیستند,
یعنی قبل از هضم غذای قبلی غذای بعدی وارد معدع می‌شود, بسیار مضر است.

رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی
بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد افزود: اتوفاژی واژه ای است که باید به آن
بسیار تعمق کرد چرا که اتوفاژی یعنی توانایی سلول‌ها به پاکسازی خودشان به
معنای دیگر کم کردن غذای مصرفی نظم درون سلولی را افزایش می‌دهد که در طب
سنتی به پاکسازی بدن از مواد زائد شهرت دارد.

سینوزیت با دارو خوب نمی‌شود

ناصری عنوان کرد: بسیاری از
سینوزیت‌های مزمن با کم‌خوری از بین می‌رود, باید گفت که سینوزیت با دارو
خوب نمی‌شود و اگر غذاهایی را بر اساس بیماری سینوزیت به فرد بدهیم بسیار
به رفع آن کمک می‌کند.

وی بیان کرد: در تحقیقی برای
رفع ورم و التهاب, دو گروه از موش‌های آزمایشگاهی انتخاب شدند که به گروهی
کم غذا دادند و به گروه دیگر غذای بیشتر, در پایان نتیجه تحقیق اینگونه
بود که موش‌هایی که غذا کمتر خورده بودند, ورم و التهاب آنها بهتر شده بود.

مادران برای غذاخوردن به بچه‌هایشان زیاد اصرار نکنند

رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی
بالینی طب سنتی دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: مادران برای غذاخوردن به
بچه‌هایشان زیاد اصرار نکنند چرا که مصرف بیش از حد غذا موجب تنبل شدن آنها
می‌شود و این بچه‌ها نسبت به دیگر بچه‌ها کمتر فعالیت خواهند داشت.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top