هویج دوای بسیاری از دردها است

هویج دوای بسیاری از دردها است

هویج اگر چه نوعی سبزی محسوب می‌شود اما از لحاظ خواص تا حدودی شبیه پرتقال است و می‌توان آن را به جای میوه مصرف کرد.

وی افزود: معمولا هویج به دو نوع «زردک» و خود هویج معمولی که میزان قند
و آهن این دو با هم متفاوت است و توصیه می‌کنیم افراد هویج را به صورت خام
مصرف کنند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه انجماد و پخته شدن هویج تنها مقدار
کمی از ارزش غذایی آن کم می‌کند، اظهار کرد: برخی کودکان تمایل چندانی به
خوردن هویج ندارند که می‌توان آن را به صورت رنده شده روی سالاد داخل سوپ و
حتی تکه‌های هویج را در کنار گوشت و مرغ صرف کرد.

عرفانی افزود: هویج تقریبا انواع ویتامین‌های ضروری از جمله ویتامین آ،
ب، ث، ای و دی و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، مس، پتاسیم و
سدیم است که نه تنها دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند بلکه در کاهش
کلسترول خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به دلیل فیبری که دارد موثر است.

وی به این نکته اشاره کرد که هویج در افرادی که ناراحتی‌های روده‌ای
دارند توصیه می‌شود چرا که باکتری‌های بیماری‌زای روده را از بین می‌برد و
به نوعی ضد عفونی کننده روده‌ها و التیام دهنده زخم روده است و
خانواده‌هایی که کودک آنها دچار بیماری‌های انگلی هستند با اضافه کردن هویج
به وعده غذایی کودک تا حد زیادی به رفع آن کمک می‌کند.

عرفانی همچنین به افرادی که دچار کم خونی هستند توصیه کرد: تا به دلیل
آهن فراوانی که در این سبزی وجود دارد از آب هویج یا هویج خام بسیار مصرف
کنند.

این متخصص تغذیه در پاسخ به اینکه برخی به دلیل مشکل بینایی خوردن هویج
را در دستور غذایی قرار می‌دهند چقدر تاثیر دارد، گفت: ویتامین آ موجود در
هویج قدرت بینایی را تقویت می‌کند و همچنین این سبزی از بروز بیماری‌های شب
کوری جلوگیری کرده و دید چشم را بهبود می‌بخشد و در بسیاری موارد از بروز
آب مروارید جلوگیری می‌کند


برای درمان گلو درد شکلات بخورید!

آبلیمو و عسل؛ درمان آشنای بیماری شایع این
روزهای سرد و آلوده زمستانی. مقصودمان سرماخوردگی و گلو درد است، مشکلی که
به محض شنیدن نامش به یاد ترکیب معجزه آسای لیمو و عسل می افتیم؛ اما حالا
پزشکان از یک راه اثر بخش دیگر خبر می دهند، راهی که به گمان بسیاری از ما
عامل تشدید کننده درد گلو و سرفه می شود.

به گزارش سایت خبری ملکانه،
شایدی قدری عجیب و غیر قابل به نظر برسد ولی از این پس می توانید هنگام
سرفه و گلو درد به شکلات پناه ببرید. این در حالی است که پیش از این گفته
می شد شکلات به دلیل چرب و شیرین بودن یکی از خوراکی های ممنوعه دوران
سرماخوردگی است. بر مبنای آخرین یافته های به دست آمده، این خوراکی لذیذ و
هوس انگیز می تواند آرام بخشی تضمینی برای سرفه و التهاب گلو باشد.

آنچه این خاصیت را به شکلات می بخشد، وجود تئوبرومین در درخت کاکائو
است. ترکیبی که گونه ای آلکالوئید گیاهی است و تأثیری به مراتب بهتر و
بیشتر از کدئین ها در تخفیف و آرام کردن سرفه ها دارد.

بنابراین، اگر جز طرفداران شکلات هستید می توانید بدون هیچ نگرانی و
استرسی در هنگام سرماخوردگی هم به خوردن این خوراکی لذت بخش ادامه دهید.

البته نباید فراموش کنید که تنها خود شکلات خالص می تواند به کاهش
مشکلات گلو شما کمک کند، شکلات داغ یا شکلات های همراه با بیسکوییت و
مغزهای آجیل فاقد چنین اثر گذاری هستند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top