نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

وقتی می خواهید مربای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند
دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است هرگاه قصد درست کردن
مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و
خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.

مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

نکات مربایی!

  • میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.
  • موقع
    پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد
    مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.
  • شربت
    مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از
    شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل
    باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

مربای آلو قرمز

مربای آلو قرمز

  • اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.
  • اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.
  • مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.

مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

  • اگر
    مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا
    به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر
    روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.
  • مربا را
    نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب
    نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که
    شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ
    شود.

مربای لذیذ روی دسرهای دلخواه شما

مربای لذیذ روی دسرهای دلخواه شما

  • مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.
  • مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.
  • معمولا
    مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار
    مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت
    و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.



طرز تهیه مربا کیوی

مواد لازم :
کیوی تقریبا رسیده و سفت : سه کیلوگرم
شکر : دو کیلوگرم
آب : سه پیمانه
وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
رنگ سبز مجاز خوراکی : چهار قطره
آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه :
کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.
شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید.
این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است.
شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف
را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت
داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.

نکته :
برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top