میزان قند میوه

کدام گروه خونی خطر ابتلا به “دیابت” را افزایش می‌دهد؟

یک گروه از متخصصان فرانسوی اظهار داشتند: زنانی با گروه خونی B مثبت در
مقایسه با زنان دارنده گروه خونی O منفی، 35 درصد بیشتر در معرض ابتلا به
دیابت نوع دو هستند. هرچند پس از انتشار نتایج این مطالعه کارشناسان
ارزش این یافته‌ها را زیر سوال برده‌اند زیرا بسیاری از فاکتورهای خطرزا در
بروز بیماری دیابت با تغییر در سبک قابل حل است.

همچنین در این
بررسی جدید اصل اساسی این طور عنوان شده که تمامی گروه‌های خونی شبیه
یکدیگر نیستند. به طور مثال گروه خونی A دارای آنتی ژن A است که هنگام
ورود یک عامل خارجی به بدن یک نوع واکنش ایمنی خاص را موجب می‌شود. گروه
خونی B دارای آنتی ژن B است در حالی که گروه خونی AB دارای هر دو آنتی ژن
است و در گروه خونی O هیچ‌کدام از این دو آنتی‌ژن وجود ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی، در این بررسی متخصصان فرانسوی به مطالعه
اطلاعات بیش از 82 هزار زن در فاصله سال‌های 1990 تا 2008 پرداختند. در این
بررسی همچنین مشخص شد زنان دارنده گروه خونی A در مقایسه با گروه خونی O
ده درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.


آیا قند خون با سرطان ارتباط دارد؟

قندخون

 

در جدیدترین تحقیقی که در سوئد بر بیش از نیم میلیون نفر در اروپا انجام گردیده است نتایج جالبی حاصل گردید…

 

در این مطالعه مشخص شد: میزان ریسک ابتلاء به سرطان به ازای هر میلی مول در لیتر در مردان 5% و در زنان 11% افرایش یافته است.
و
ارتباط قوی افزایش قند با سرطانهای کبد، کیسه صفرا و مثانه مشاهده
گردید.البته جالب توجه است که افزایش قند خون با افرایش میران سرطان
پروستات ارتباطی ندارد .این مطالعه بر روی 550000 نفر از کشورهای سوئد،
نروژ، اتریش که توسط 79000 نفر معاینه شدند و در طی 10 سال مطالعه و پی
گیری موارد، 30000 نفر دچار سرطان شده بودند.
گرچه به نظر میرسد موارد دیگری هم می تواند در ایجاد سرطان موثر باشد و نیاز به تحقیقات بعدی می باشد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top