غذای ساده مهمانی

پیش‌غذاهای ساده و فوری برای مهمانی

سمبوسه آسیایی با سالسای بادام زمینی و خیار

•  تعداد: 30

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: 20 دقیقه

پیش‌ غذا, ساده,فوری ,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

پیش‌
غذا, ساده,فوری , مهمانی, آشپزی,پیش غذا,پیش غذا ساده,پیش غذای فانتزی,پیش
غذا با بادمجان,پیش غذاهای ایرانی,پیش غذا با سیب زمینی,پیش غذا با
مرغ,پیش غذای ساده و خوشمزه,پیش غذاهای مدرن,پیش غذای ایتالیایی,انواع دسر ،
پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم

• ¼ پیمانه سس هویسن

• دو قاشق غذاخوری عسل

• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک

• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل

• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

• دو قاشق چایخوری روغن زیتون

• نصف پیمانه پیاز خرد شده

• نصف پیمانه کرفس خرد شده

• دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

• 6 حبه سیر رنده شده

• 340 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک پیمانه خیار خرد شده

• نصف پیمانه بادام زمینی بوداده

• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده

• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

• ¼ پیمانه سرکه برنج

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• دو قاشق چایخوری شکر

• نصف قاشق چایخوری روغن کنجد

• نمک

• 340 گرم خمیر یوفکا

روغن گیاهی

روش تهیه

1. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. مخلوط سس ها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ شود.

3. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی، پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

4. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.

5. سمبوسه ها را داخل روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آنها را با سالسای خیار سرو کنید.

کباب چوبی

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• چاشنی: 3 ساعت

• زمان گریل: 2 دقیقه

پیش‌ غذا, ساده,فوری ,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم

• 570 گرم فیله گوشت گوساله

• یک قاشق چایخوری فلفل

•یک قاشق چایخوری نمک با طعم سیر

• نصف پیمانه روغن زیتون

• نصف پیمانه آب پرتقال

• نصف پیمانه آب آناناس

• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک

• یک قاشق چایخوری خردل خشک

• سس چیلی پرتقال

• نصف پیمانه سس چیلی

• نصف پیمانه مارمالاد پرتقال

• دو قاشق چایخوری سس فلفل پرادویه

روش تهیه

1. به گوشت ها نمک، فلفل و سیر بزنید. آنها را باریک برش دهید و کنار بگذارید.

2. برای تهیه چاشنی، در یک کیسه بزرگ در دار پلاستیکی، روغن زیتون، آب پرتقال، آب آناناس، سویا سس و خردل را با هم مخلوط کنید. تکه های گوشت را داخل کیسه بریزید و درب کیسه را ببندید. کیسه را خوب هم بزنید تا چاشنی به خورد گوشت ها برود. حدود 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.

3.برای
تهیه سس چیلی پرتقال، در یک شیرجوش کوچک سس چیلی، مارمالاد و سس فلفل را
با هم مخلوط کنید. روی حرارت آنها را هم بزنید تا مارمالاد آب شود و سپس
کنار بگذارید.

4. منقل را روشن کنید. گوشت ها را از کیسه خارج کنید و چاشنی اضافه را از روی آنها پاک کنید. گوشت را داخل سیخ های چوبی قرار دهید و آنها را روی منقل بگذارید. حدود 2 تا 4 دقیقه برای پخت گوشت کافی است.

5. کباب چوبی را با سس چیلی پرتقال سرو کنید.

ماهی چوبی کاراملی

• تعداد: 12 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان استراحت: 30 دقیقه

• زمان گریل: 8 دقیقه

پیش‌ غذا, ساده,فوری ,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم

•  ¼ پیمانه روکش کاراملی بستنی

• یک قاشق غذاخوری سویا سس

• یک قاشق غذاخوری سس خردل

• یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

•  680 گرم فیله سالمون

• پوست رنده شده لیموترش

•  فلفل سیاه

روش تهیه

1. 30 دقیقه پیش از کباب کردن ماهی، سیخ های چوبی را در آب خیس کنید.

2.برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، روکش کاراملی بستنی، سویا سس، خردل و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3.سالمون را بشویید و خشک کنید. آنها را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید و سپس سیخ بکشید.

4.
برای کباب کردن، روی ماهی ها سس بمالید و حدود سه دقیقه روی منقل کباب
کنید. طرف دیگر آن را نیز سس بزنید و سه دقیقه دیگر کباب کنید.

مینی برگر با پیاز پنیری

• تعداد: 12 نفر

• زمان تهیه: 35 دقیقه

•زمان گریل: 8 دقیقه

پیش‌ غذا, ساده,فوری ,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم

• یک عدد تخم مرغ همزده

• ¾ پیمانه خرده های نان باگت

• یک قاشق چایخوری ادویه استیک

• 680 گرم گوشت چرخ‌کرده

• نمک

•فلفل سیاه

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو عد پیاز شیرین بزرگ

• یک قاشق چایخوری آویشن تازه

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نصف پیمانه پنیر گودا دودی

• 12 عدد نان همبرگر کوچک

روش تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.

2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید.

3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند.

4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید.

تُست گورگونزولا و عسل

• تعداد: 36 عدد

• زمان تهیه: 25 دقیقه

پیش‌ غذا, ساده,فوری ,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

مواد لازم

• 425 گرم پنیر ریکوتا

• 170 گرم پنیر گورگونزولا

• 1/4  قاشق چایخوری پودر آویشن

• 1/8  قاشق چایخوری پودر رزماری

• یک قاشق چایخوری عسل

• 36 عدد نان تست

• سیب پوست کنده و قاچ شده

عسل

روش تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا را به مدت دو دقیقه با همزن برقی هم بزنید. گورگونزولا، آویشن و رزماری را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا مواد به هم بچسبند. مواد را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و به مدت یک تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

2. برای سرو، مواد را روی نان های تست بگذارید و روی آنها سیب قرار دهید. روی سیب هم عسل بریزید و سرو کنید.


سوشی تن

سوشی پیچیدن با داشتن دستور های ساده لذت بخش است. در این دستور سوشی ساده و لذیذی را معرفی کرده ایم.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

سوشی با تن، غذایی سالم و خوشمزه است که به سرعت آماده می‌شود. برای ایجاد
تنوع در برنامهٔ غذایی خود می‌توانید این غذای خوشمزه را در زمان کوتاهی
آماده کرده و میل کنید. این غذا در عین خوش طعم بودن، سبک، رژیمی و کم
کالری نیز می‌باشد.

فراموش نکنید: برای چسبیدن دو طرف سوشی نیاز است لبه
جلبک سی‌وید (Seaweed) را در حدود 2 سانتی متر بدون برنج قرارداده و سپس آن
را قدری مرطوب کنید، تا دو طرف به هم بچسند. می توانید برای دریافت
اطلاعات بیشتر به مطلب طرز تهیه سوشی ماکی مراجعه نمایید.

مواد لازم:

ورق جلبک دریایی (سی ویدSea weed )

3 ورق

برنج سوشی

3 پیمانه

واسبی (wasabi)

1 قاشق غذاخوری

ماهی تن مخصوص سوشی

200 گرم

ترشی زنجفیل صورتی

2 قاشق غذاخوری

سس سویا

¼ پیمانه ( ml60)

سرکهٔ برنج

1 قاشق

طرز تهیه:

  1. یک ورق سی وید را از جایی که با خطوطی علامت گذاری شده است برش بزنید سپس
    این نیم ورقه را به طوریکه سطح براق آن به سمت پایین باشد روی سطح حصیر
    قرار می‌دهیم. بطوری‌ که از لبه حصیر 2 سانتی متر فاصله داشته باشد.
  2. در یک کاسه آب 1 قاشق غذا خوری سرکهٔ برنج بریزید، انگشت خود را به ترکیب
    آب درون کاسه آغشته کنید و سپس مازاد آب را از انگشتان پاک کنید. ½
    پیمانه برنج را بر داشته و آن را به شکل استوانه در آورده و در وسط ورق سی
    وید قرار دهید و با دستان دوباره مرطوب کرده طوری پخش کنید که سطح آن را
    به طور یکنواخت با سی وید را بپوشاند، ولی 2 سانتی متر انتهای سی وید را با
    برنج نپوشانید.
  3. بوسیلهٔ انگشت‌ تان با مقداری واسبی به صورت عرضی در وسط برنج یک خط یکنواخت بکشید.
  4. برش‌های باریکی از تن را بر روی سطح واسبی، وسط برنج می‌گذاریم.
  5. لبهٔ حصیر را با انگشتان اشاره و شست‌های دو دست بلند کرده و با بقیهٔ
    انگشتان محتویات دیگر را در محل خود نگاه دارید و شروع کنید به لوله کردن.
    حرکت را از سمت خود آغاز کرده و رو به خارج حرکت کنید. حرکت را با فشار کم
    اما محکم انجام دهید.
  6. در انتها فشار کمی به آن وارد کنید تا فرم آن کمی مربعی شود.
  7. برای برش زدن، ابتدا چاقو را با دستمال مرطوب پاک کنید و آن را از وسط
    نصف کنید و این دو نیمه را کنار هم قرار دهید تا بقیه برش‌ها (بنا به سلقیه
    شما معمولاً در مجموع، 6 قطعه) یکنواخت شوند.
  8. این غذا را همراه با واسبی و سس سویای غلیظ (در صورت در دسترس بودن، و ترشی زنجفیل) سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top