عكس سوپ هاي مختلف

طرز تهیه سس همه کاره در پنج دقیقه

سُسِ پنج دقیقه ایِ همه  کاره سس,سس آووکادو,مخلفات

سُسِ
پنج دقیقه ایِ همه کاره سس,سس آووکادو,مخلفات,آشپزی,سس همه کاره,سس
قارچ,سس آلفردو,سس بشامل,سس سفید,سس,سسس,سس سالاد سزار,سس پستو,سس سفید
لازانیا,سس تارتار,سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی,سفره آرایی ،
میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی

یک سُس ساده که زود آماده می شود و با چیپس (مخصوصا چیپس ذرت)، ساقه کرفس یاغذاهای دریایی، کتلت، پاستا و خلاصه هرجور غذایی می شود آن را خورد؛ سُس آوُکادو!

مواد لازم:

۱- یک آوکادو که پوستش را کنده اید، هسته اش را در آورده اید و به تکه های درشت، خُردش کرده اید.

۲-دو فنجان آب

۳-یک حبه سیر

۴-کمی موسیر

۵-دو قاشق غذاخوری آب لیمو (به میل خودتان می توانید این مواد را کم و زیاد یا حذف کنید)

۶-کمی نمک کوشر یا نمک دریا یا نمک معمولی

۷-کمی گرد فلفل سیاه (کمی از این نمک و فلفل را هم آخر کار بپاشید روی سُس)

 

مواد لازم:

یک عدد آوکادو
دو فنجان آب
یک حبه سیر
کمی موسیر
دو قاشق غذاخوری آب لیمو (به میل خودتان می توانید این مواد را کم و زیاد یا حذف کنید)
کمی نمک کوشر یا نمک دریا یا نمک معمولی
کمی گرد فلفل سیاه
(کمی از این نمک و فلفل را هم آخر کار بپاشید روی سُس)

سُسِ پنج دقیقه ایِ همه  کاره سس,سس آووکادو,مخلفات

طرز تهیه:

آوکادو
را پوست گرفته، هسته آن را خارج کنید و به تکه های درشت خُرد کنید. اکنون
همه مواد را داخل مخلوط کُن ریخته و از درجه کند تا تند حدود بیست ثانیه
خوب مخلوط کنید. (با چشیدن آن مقدار آب لیمو، نمک و فلفل را اندازه کنید.)
سس آماده است آن را از صافی عبور داده و داخل ظرفی درب دار درون یخچال نگهداری کنید.

میتوانید سس را به صورت سرد یا گرم استفاده کنید. اگر بخواهید آن را به صورت گرم استفاده کنید، بعد از مرحلۀ مخلوط کن، سس را داخل ماهیتابه بریزید و کمی حرارت دهید و به عنوان یک سُس ِ داغ، بر روی ماکارونی، پاستا، ماهی و میگو، مرغ و خلاصه هر غذایی که دلخواه تان است ریخته و میل بفرمایید.

روشی که گفته شد، روشِ اصلیِ درست کردن سُس آووکادو است، اما شما بسته به خلاقیت و ذائقه تان می توانید بعضی مواد را مثل سبزی های خوش بو (تازه یا خشک) و ادویه های مختلف، به این سس اضافه کنید و لذت ببرید.



طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

,طرز تهیه لقمه گیاهی, درست کردن لقمه دال عدس و سس ارده, درست کردن لقمه دال عدس,غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی

طرز
تهیه لقمه گیاهی,درست کردن لقمه دال عدس و سس ارده,درست کردن لقمه دال
عدس,طرز تهیه لقمه دال عدس,نحوه درست کردن لقمه های گیاهی,طرز تهیه غذاهای
گیاهی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :

دال عدس  1/2 فنجان
 آب  2 فنجان
 بلغور ریز 3/4 فنجان
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
زیره سابیده 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
پیازچه خردشده 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
نان لواش 6 تکه 20 در 30
فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان
سس ارده به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم.

حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.

در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.

می توانیم مخلوط را در غذاساز یا میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.

,طرز تهیه لقمه گیاهی, درست کردن لقمه دال عدس و سس ارده, درست کردن لقمه دال عدس,غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی

روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم

برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر
فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده
روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!

,طرز تهیه لقمه گیاهی, درست کردن لقمه دال عدس و سس ارده, درست کردن لقمه دال عدس,غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top