طرز تهییه ی شیرینی در ماکروفر

آشپزی با تکنولوژی جدید

برای تهیه یک زبرا کیک دقیقا مانند تهیه کیک در فر عمل میکنیم .
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 پیمانه
شیر : 1 پیمانه
روغن مایع : 1 پیمانه
آردسفید الک شده : 2 و 2/1 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
وانیل :3/1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
1-ابتدا تخم مرغ ها و شیر را باید به دمای محیط برسانیم، به این صورت که از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم سردی آنها از بین برود.
2-تخم مرغ ها و شکر را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن آنقدر می زنیم تا پف کند و خوب مخلوط شوند.
3-روغن مایع و شیر را به مخلوط تخم مرغ افزوده و دوباره هم می زنیم.
4-آرد سفید ، بکینگ پودر و وانیل را با
یکدیگر الک کرده و به تدریج به مخلوط بالا افزوده و با قاشق هم می زنیم تا
کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
5-مایه کیک آماده شده را در دو ظرف به
طور مساوی می ریزیم، در واقع مایه را نصف می کنیم، پودر کاکائو را با نصف
از مایه خوب مخلوط می کنیم.
6-کف قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده و آرد می پاشیم.
7-ابتدا 3 قاشق از مایه سفید را در وسط
قالب می ریزیم، سپس 3 قاشق از مایه قهوه ای را در وسط مایه سفید می ریزیم و
به همین ترتیب ادامه می دهیم تا هر دو رنگ مایه تمام شود، سپس با همون
روشی که قبلا برات گذاشتم با مایکرو درست میکنید .
مواد بالا  رو آماده کنید :
هیچ فرقی نمی کنه فقط دستگاه رو با کانوکشن 180 درجه بذارید گرم بشه .
بعد با کلید کامبی ترکیب co-5 با کانوکشن 180 درجه و مایکرو180 وات 17 الی
20 دقیقه رو سه پایه کوتاه زمان بدید. ظرف کیک رو که باید پیرکس استوانه
ای باشه مثل قابلمه های پیرکسی که در دارند کف آنرا رو چرب کنید . مقداری
آرد بپاشید و  داخل دستگاه 2 دقیقه زمان بدید و سپس مواد رو داخلش بریزید .

8-بعد از اتمام پخت آنرا تست کرده به این صورت که با یک سیخ چوبی در مرکز کیک فرو کرده اگر موادی به سیخ نچسبید کیک پخته است  .
نکات :
اگر دقیقا طبق دستور پیش بروید مشکلی در غلظت و رنگ کیک پیش نخواهد آمد.
دقت کنید که مایه کیک را دقیقا نصف کنید.
در صورتیکه بکینگ پودر در اختیار ندارید به جای آن از 1 قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده کنید.
این مقدار مواد برای یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر مناسب می باشد.


طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی – شیرینی آسان در نیم ساعت

 

egg walnut sugar cookie

 

شیرینی پفکی گردوئی

 

زرده تخم مرغ 3 عدد  .  وانیل 1/4 قاشق چایخوری

خاک قند 1/4 پیمانه  .  گردو خرد شده 1 و 1/2 پیمانه

 

 

طرز تهیه: فر را روشن کنید و حرارت 175 درجه سانتی گراد را انتخاب کنید.

 

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده ها را
از هم جدا کنید. زرده ها را با خاک قند و وانیل خوب هم بزنید تا کشدار
شوند، سپس گردو خرد شده را داخل آن بریزید و کاملا باهم مخلوط کنید. اگر
مواد شل شدند، کمی گردو اضافه کنید تا کشدار باشند.

 

کاغذ شیرینی را کف سینی فر پهن کنید و سپس با قاشق از مواد شیرینی روی آن بریزید و سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top