طرز تهیه پیتزا مخلوط با خمیرخانگی خوشمزه و بی نظیر به روش ایتالیایی

پیتزا مخلوط یکی از انواع پیتزاهای معروف و پرطرفدار در جهان است. همانطور که می دانید پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جالب است بدانید پیتزا مخلوط تقریبا در هر کشوری با مواد متفاوتی تهیه می شود. مواد اصلی پیتزا مخلوط کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا هستند.

در این دستور ما از مخلوط گوشت چرخ کرده و کالباس استفاده کرده ایم که طعم بی نظیری به پیتز مخلوط می دهد. شما می توانید گوشت چرخ کرده را از دستور حذف کنید و یا اینکه در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذا خوری
شیر ولرم 1 پیمانه

مواد لازم برای پیتزا
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سینه مرغ 100 گرم
قارچ 200 گرم
ذرت 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه 1 عدد
سس پیتزا 1 قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله اول :

برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید بدین منظور در ظرف مناسبی یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و شروع به هم زدن بکنید.

در ادامه با کمک سلفون روی کاسه حاوی مواد را سلفون بپوشانید و حدود یک ربع بگذارید تا مواد کف کند.

 

مرحله دوم :

پس از کف کردن مواد روغن مایع و تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط تان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا ترکیب شود.

 

مرحله سوم :

هم اکنون باید آرد را سه مرحله الک کنید. در ادامه آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شما به عمل بیاید.

 

مرحله چهارم :

پس از اینکه به خوبی خمیر را ورز دادید یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکشید و در ادامه با کمک یک حوله روی ظرف خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید.

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی🍕 با طعم فست فودها - مجله اکالا

 

مرحله پنجم :

پس از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آرد نیز روی خمیر بریزید. سپس خمیر را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.

 

مرحله ششم :

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید سپس رو سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی سطح بگذارید با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید.

 

مرحله هفتم :

خمیری که آماده کرده اید را حدود 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.

 

طرز تهیه مواد پیتزا مخلوط خانگی

مرحله اول :

برای تهیه مواد پیتزا مخلوط ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری(روغن ، نمک ، فلفل ، زعفران) سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم :

یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود.

 

مرحله سوم :

گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت چرخ کرده عوض شود. ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، آویشن و پاپریکا) می شود را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله چهارم :

قارچ ها را نیز شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

 

مرحله پنجم :

چند برش از فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیون ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.

 

مرحله ششم :

گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.

 

مرحله هفتم :

سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی خمیر بریزید و پخش کنید.

 

مرحله هشتم :

گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکند روی گوشت بریزید.

 

مرحله نهم :

مواد دیگر که شامل (قارچ، ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه، زیتون) را به صورت پراکند روی خمیر پیتزا پخش کنید.

 

مرحله دهم :

ادویه ها که شامل (نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن) می شود را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد.

پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.

 

نکات خوشمزه تر شدن پیتزا
1. برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
2. سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
3. برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
4. برای تهیه پیتزا مخلوط می توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top