مواد لازم
- 1 عدد تخم مرغ درشت
- 1 لیوان سرخالی آرد
- 1/4 ق چ وانیل
- 3 ق غ شکر
- 2/3 لیوان شیر
- 3 ق غ روغن مایع
- 1 ق م بکینگ پودر
- مارمالاد هویج
- پنکیک
مراحل پخت
مرحله اول :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. تخم مرغ +شکر +وانیل را با هم زن بزنید تا پف کند.
مرحله دوم :
بعد روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد +بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لینک هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم :
تابه را روی حرارت بزارید تا کاملا داغ شود بعد از مواد پنکیک با ملاقه داخل تابه بریزید وقتی حباب زد ۱ ق غ از مارمالاد هویج وسط پنکیک بزارید.
مرحله چهارم :
دوباره از مواد روی مارمالاد بریزید تا اونو بپوشونه و چند ثانیه بعد با دقت پنکیک را برگردونید تا هر دو طرف بپزه.