طرز تهيه انواع دسربا پودينگ ها

پودینگ نشاسته زعفرانی

 

پودینگ

 

پودینگ نشاسته زعفرانی

 

تخم مرغ 3 عدد  .  پودر قند 1 لیوان  .  نشاسته 1 لیوان  .  شیر 6 لیوان

زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری  .  خامه 100 گرم  .  نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

پودینگ

 

طرز تهیه : نشاسته را
در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار
دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).

 

پودینگ

 

سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.

 

سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.

 

پودینگ

 

مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.

 

درون ظرف دسر
را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت
قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ،
تکه های میوه ، شکلات رنده شده و …  تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل
میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).

 



پودینگ توت‌ فرنگى

,پودینگ توت‌ فرنگى پودینگ توت‌ فرنگى,توت‌ فرنگى,شیرینی,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

پودینگ توت‌ فرنگى پودینگ توت‌ فرنگى,توت‌ فرنگى,شیرینی,روش تهیه

مواد لازم:

  •  توت‌فرنگی: 500 گرم
  •  زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
  •  شکر آسیاب شده: 100 گرم
  •  آب لیموترش: به میزان لازم
  •  آرد: 250 گرم
  •  شکر: 75 گرم
  •  بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  •  تخم‌مرغ: یک عدد، زده شده
  •  شیر پرچرب: 150 میلی‌لیتر
  •  کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده
  •  خامه برای تزیین

روش تهیه:

1 – ظرف موردنظر را چرب کنید.

2 – در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو  یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 25 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.

3 – این مخلوط  را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

4 – مابقی آرد را با شکر و بیکینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

5 – تخم‌مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

6 – قاشق، قاشق خمیر را روی  مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

7 – پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top