شیرینی سلی

دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

– باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.

[categoriy],نکات شیرینی پزی,پخت بیسکویت, شیرینی لطیفه

نکات
شیرینی پزی,نکات شیرینی پزی,پخت بیسکویت, شیرینی لطیفه, طرز تهیه کیک
گلابی,اموزش غذاهای ایرانی, پخت کیک,کالری انواع شیرینی,پخت کیک با
ماکروفر, طرز تهیه کیک ساده خانگی حلوای شیر,دلایل خشک شدن شیرینی بعد از
پخت – شیرینی پزی آکا

2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.

3-
برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده
کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث
سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.

4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود


شیرینی رولت مربایی

 

شیرینی رولت

 

شیرینی رولت مربایی

 

آرد 6 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 5 عدد  .  شکر 6 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری  .  بکینگ پودر 1/3 قاشق چایخوری  .  مربا یا مارمالاد مقدار لازم

 

شیرینی رولت

 

طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها ،
شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و 15 دقیقه با همزن بزنید سپس
مخلوط آرد و بکینگ را کم کم اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید.

 

داخل قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و کاغذ
روغنی بیندازید سپس مایه رولت را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید (
حداکثر به اندازه 1 بندانگشت ارتفاع مایه رولت باشد ) ، قالب را داخل فری
که گرم شده است 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا کیک رولت بپزد.

 

شیرینی رولت

 

 پس از پخت قالب را از فر خارج کنید ، کیک
را با کاغذ از قالب خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید سپس به آرامی رول
کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود.

 

پس از اینکه کیک خنک
شد رول را باز کنید و روی سطح آن مارمالاد یا مربا بریزید و مجدد کیک را
رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و جا بیفتد.

 

شیرینی رولت

 

پس از اینکه رولت خوب سرد شد و خودش را
گرفت از یخچال خارج کنید ، روی رولت پودر قند بپاشید و برش بزنید و سرو
کنید ( میتوانید برای تزیین از خامه ، بستنی ، سس شکلاتی و … استفاده کنید
).

 

نکته ها :
در زمان ریختن مایه کیک درون قالب دقت داشته باشید که مایه رولت به طور 
یکسان در قالب پخش و صاف شود ، برای جلوگیری از خشک شدن رولت حتما فر را
پیش از کار گرم کنید و کاسه ای آب داخل فر قرار دهید.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top