سیر خوردن و این فواید

سیر خوردن و این فواید

سیر از قدیم الایام برای مبارزه با اناع
عفونت های بدن مفید و موثر بوده است و اگر با معده خالی و به صورت ناشتا
میل شود می تواند گزینه خوبی برای رفع عارضه های مختلف در بدن افراد باشد

از زمان گذشته همواره گفته شده است که سیر
خواص دارویی و پزشکی فراوانی دارد و آنتی‌بیوتیکی بسیار قوی محسوب می‌شود
که سرشار از آنتی‌اکسیدان است و با بسیاری از بیماری‌ها و عفونت‌ها مبارزه
می‌کند. بهترین زمان برای مصرف این ماده مفید صبح و با شکم خالی است.

این مرد که به مدت 2 ماه به طور ناشتا هر
روز صبح با شکم خالی یک حبه سیر می‌خورد، بعد از دو ماه متوجه شد که
عفونت‌های باکتریایی و قارچی موجود در بدن او بهبود یافته است. پزشکان بعد
از معاینه او به این نتیجه رسیدند که سیستم ایمنی بدن او در چند هفته گذشته
به صورت چشمگیری تقویت شده بود.

گفته می‌شود که سیر را به صورت ناشتا میل
کنید تا مواد مغذی موجود در آن بتواند به بهترین شکل به بدنتان جذب شود.
سیر سبب کاهش فشار خون می‌شود و می‌توان آن را بهترین دارو برای کاهش فشار
خون در نظر گرفت که هیچ اثر جانبی بر سلامتی ندارد.

از طرف دیگر سیر از تورم و التهاب جلوگیری
می‌کند و بهترین دارو برای افرادی است که از آرتروز و التهاب‌های مفصلی رنج
می‌برند. نتایج مطالعات متعددی نشان داده است که خوردن سیر به طور ناشتا
می‌تواند دردهای مفصلی و دردهای ناشی از آرتروز را به طور چشمگیری کاهش
دهد.


اگر استخوان هایتان را دوست دارید، شیر نخورید !

باورتان میشود روزی بشنوید شیر پاستوریزه نه تنها کمکی به سلامتی استخوانهایتان نمیکند بلکه باعث پوک شدن انها میشود ؟!! اگر چه تا به امروز دامداران همیشه از فواید شیر
برای استحکام استخوانها میگفتند اما گویا مطالعات اخیر دانشمندان چیزی بر
خلاف این را نشان میدهد !!  تحقیقات و مطالعات نشان می دهد مصرف برخی از
لبنیات پاستوریزه همچون شیر موجب نابودی استخوان ها از داخل بدن می شود. پس
اگر استخوان هایتان را دوست دارید، شیر نخورید !
شیر تنها نوشیدنی است که به شدت مصرف آن به کودکان توصیه می شود در حالی که همین شیر پاستوریزه ممکن است به بدن کودکان صدمه بزند. نوشیدن شیر پاستوریزه و یا سایر محصولات لبنی آن طور که صنعت لبنیات جلوه می دهد برای سلامتی استخوان ها و سلامتی عمومی افراد خوب نیست.
به گزارش آکاایران: صنعت لبنیات در 50 ساله اخیر به شدت تلاش کرده است تا
مردم را متقاعد کند که محصولات لبنی پاستوریزه همچون شیر یا پنیر سطح
کلسیم آن ها را افزایش می دهد که این ادعا کاملا اشتباه است.
در واقع
فرآیند پاستوریزاسیون تنها کربنات کلسیم تولید می کند که بدون وجود عامل کی
لیت نمی تواند به سلول ها راه یابد و به همین دلیل بدن برای جذب کربنات
کلسیم به خون،
کلسیم استخوان ها و بافت های خود را می کشد و در نهایت بدن دچار پوکی
استخوان و سایر مشکلاتی از این دست می شود. علاوه بر این، لبنیات پاستوریزه
حاوی مقادیر کمی منیزیم برای جذب کلسیم است.
تحقیقی که در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد و بر روی هزاران فرد سوئدی انجام شد نشان داد که شیر گاو می تواند تاثیری منفی بر سلامتی
داشته باشد به خصوص اگر به مدتی طولانی مصرف شود. این تحقیق که بر روی
61433 زن بین 39 تا 74 سال برای 20 سال و 45339 مرد در همان محدوده سنی
برای 11 سال انجام شد نشان داد که هرچه بیشتر افراد شیر گاو نوشیده اند،
بیشتر امکان داشته است که به پوکی استخوان یا شکستگی یا ترک خوردگی استخوان
دچار شوند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top