سوپ نخود
این سوپ را میتوانید در ظرفی دربسته، 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید.
بعد از پختن کامل سوپ، رزماری و برگ بو را از سوپ جدا کنید تا تلخ نشود.
اگر از کنسرو نخود برای تهیه این سوپ استفاده میکنید، 1 کنسرو 300 گرمی کافی است.
مواد لازم:
نخود |
300 گرم |
آب سبزیجات |
1.5 لیتر |
2 عدد |
|
1 عدد |
|
پیاز |
1 عدد |
تره فرنگی |
1 عدد |
رزماری |
1 شاخه |
روغن زیتون |
3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
نمک |
به مقدار کافی |
فلفل |
به مقدار کافی |
طرز تهیه:
- هویج، پیاز سفید، ترهفرنگی را به خوبی بشویید و نگینی خرد کنید.
-
روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی میریزیم. سبزیجات بالا را به آن اضافه
کنید. با شعله کم تفت دهید تا کمی رنگشان طلایی شود و سبک شوند. - نخودهای کنسروی یا نخود آبگوشتی را آبکش کنید و به مخلوط اضافه کنید تا گرم شوند.
-
کمی آب سبزیجات را به آن اضافه کنید تا جوش بیاید. توجه کنید آب سبزیجات
را از این مرحله به بعد کم کم اضافه میکنیم؛ یعنی تا زمانی که به پخت
دلخواه شما برسد آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید و بپزد. - رب را با کمی آب سبزیجات مخلوط میکنیم سپس به سوپی که در حال جوش آمدن است اضافه میکنیم.
-
رزماری و برگ بو را به مخلوط اضافه میکنیم. اگر تا این مرحله نخودها
نپخته بودند، مقدار دیگری آب سبزیجات اضافه میکنیم. برای نخودهایی که
کنسروی هستند 20 تا 30 دقیقه کافی است تا بپزند. - نمک و فلفل را به میزان دلخواهتان اضافه کنید. آب را مزه مزه کنید تا بیش از اندازه شور یا تند نشود.
- سوپ شما آماده سرو کردن است.
طرز تهیه املت لقمه ای
ما به شما پیشنهاد می کنیم برای صبحانه تان املت لقمه ای را امتحان کنید
صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول
روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا
اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد
بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای املت لقمه ای :
ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده | 450 گرم |
تخم مرغ | 10 عدد |
کنسرو لوبیا | 1 قوطی |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
روغن | 1 قاشق |
پنیر چدار | 300 گرم |
نان پیتا یا تافتون | 10 عدد |
طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.
لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان
ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار
درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.
حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.