سس تارتار
سس تارتار
سس مایونز 1 لیوان . خیار شور خرد شده 1 لیوان . سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری . فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.
نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سس ماداگاسکار
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
کره | 1 قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی | 1 قاشق سوپخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) | 3 قاشق سوپخوری |
خامه | 250 میلی لیتر |
طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
2. سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
3. به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
4. خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.