روش تهیه لواشک آلو

آموزش تصویری طرز تهیه لواشک آلو فوری

در فرایند تهیه لواشک
به صورت سنتی زمان زیادی صرف خشک کردن لواشک می شود، اما در این مقاله ما
طرز تهیه لواشک آلو فوری را به شما آموزش خواهیم داد.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

لواشک در بین کودکان و بزرگسالان جایگاه
ویژه‌ای دارد. از آن جایی که هر روزه هشدار‌های بهداشتی زیادی در خصوص طرز تهیه لواشک مشاهده می‌کنیم، خوردن لواشک را با ترس و دلهره همراه کرده است.

بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین
روش برای تهیه لواشک، استفاده از میوه‌هایی است که ته جعبه میوه‌ها می‌ماند و با
قیمت ناچیزی می‌توان تهیه کرد. برای تهیه لواشک آلوی فوری نیز از آلوهایی که برای مدت طولانی در منزل باقی‌مانده
است استفاده می کنیم و با صرف مدت زمان کوتاهی به راحتی برای تمام سال لواشک خانگی و سالم تهیه
می کنیم.

در صورت تمایل برای تهیه لواشک ترش‌مزه از مخلوط آلو‌قرمز و آلبالو در کنار هم استفاده نمایید. همچنین اگر مزه شیرین برای
لواشک را می‌پسندید می‌توانید از میوه‌هایی همچون سیب، هلو، زرد‌آلو و… استفاده
نمایید.

در روش سنتی تهیه لواشک، می‌بایستی پوره
آماده‌شده را روی سینی که بهتر است با پلاستیک پوشیده شده است پهن کنید و به مدت 2
تا 3 روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید. در این روش احتمال نشستن گرد و
غبار و یا حشرات روی سطح لواشک وجود دارد و ممکن است به مزاج برخی خوش نیاید. لذا،
توصیه ستاره به این دسته افراد و کسانی که تاب انتظار روند خشک‌شدن لواشک به روش
طبیعی را ندارند، استفاده از فر و روش غیرمستقیم برای خشک کردن لواشک است. به این
ترتیب در عرض 3 تا 4 ساعت لواشک آماده خوردن می‌باشد.


مواد لازم جهت تهیه لواشک آلو

آلو قرمز

1 کیلو‌گرم

آب

1/2پیمانه

نمک

به میزان لازم

ربان یا نخ تابیده

برای بستن رول لواشک

کاغذ

به میزان لازم


طرز تهیه لواشک آلو فوری

  1. ابتدا آلو‌ها را بشویید و در صورت تمایل
    آن‌ها را نصف کنید و هسته آن‌ها را جدا کنید. شما همچنین می‌توانید از آلو کامل
    استفاده نمایید.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

  1. آلو‌ها را به قابلمه بزرگی منتقل نمایید
    و روی حرارت ملایم نمک و 1/2پیمانه آب به آن اضافه کنید تا مانع از ته‌گرفتن آن‌ها
    شود.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

  1. پس از اینکه آلو‌ها کاملا له شد از روی حرارت
    بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس بوسیله گوشت‌کوب برقی و یا مخلوط‌کن آلوها
    را پوره کنید. اگر از آلو کامل و با هسته استفاده کرده‌اید ، آلوها را درون سبد
    بریزید و با پشت قاشق آن‌ها را نرم کنید تا هسته و پوست آلو جدا شود و در نهایت
    پوره آلو حاصل شود.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

  1. در این مرحله پوره آلو را به سینی منتقل
    نمایید و به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

  1. سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت
    120 تا 150 درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌اید به مدت 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که آب
    لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری

  1. پس از خنک‌شدن لواشک‌ها را بوسیله پیتزا‌بر
    به اندازه دلخواه برش بزنید و با قرار دادن تکه کاغذی روی آن شروع به رول‌کردن آن
    کنید و به وسیله نخ تابیده لواشک را ببندید.

لواشک سیب، لواشک خانگی، آلو قرمز، خواص آلو، خواص آلو قرمز، طرز تهیه لواشک آلو قرمز فوری


خواص آلو قرمز

  • یک عدد آلو قرمز متوسط ، حاوی 113 میلی‌گرم پتاسیم است که فشار خون را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به سکته‌ مغزی را کاهش می‌دهد.
  • آلو قرمز سرشار از مواد معدنی مانند
    فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و
    مقدار کمی کلسیم است
    .
  • آلو قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده، از این رو از ایجاد
    آسیب‌های رادیکال‌های آزاد به بدن پیشگیری می‌کند
    .
  • آنتی‌اکسیدان‌ها محافظان خوبی برای چشم و قلب نیز هستند و از
    ابتلای بدن به انواع سرطان‌ها پیشگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن هم می‌شوند
    و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند
    .
  • ویتامین ‌C موجود
    در آلو قرمز نه تنها برای بافت بدن مفید است، بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز
    می‌شود
    .
  • مصرف آلو قرمز از ابتلای بدن به انواع سرماخوردگی و
    آنفلوانزا پیشگیری می‌کند.
  • رنگدانه
    قرمز و آبی که در این آلوها وجود دارد، آنتوسیانین نامیده می‌شود که با رادیکال‌های
    آزاد مخرب مقابله کرده و به این ترتیب جلوی ابتلا به سرطان را می‌گیرد
    .
  • آلو‌ قرمز سیستم
    گوارشی را در سلامت نگه می‌دارد
    و برای سیستم هاضمه مفید
    است
    .
  • آلو قرمز میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد. آلو حاوی شاخص
    گلیسمی پایینی است و مصرف آن میزان قند‌خون را تنظیم کرده و خطر ابتلا به دیابت
    نوع 2 را کاهش می‌دهد
    .
  • مصرف آلو قرمز برای سلامت استخوان‌ها مفید می‌باشد.
  • آلو خشک رادیکال‌های آزاد مخرب را از بین برده و حافظه را در
    شرایط سالمی نگه می‌دارد
    .
  • آلو قرمز خشک به کولون (بخشی از روده ی
    بزرگ) کمک می کند تا وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهد
    .
  • یک عدد آلو خشک حاوی یک گرم فیبر می باشد و این میوه ی خشک
    یک ملین طبیعی و مؤثر محسوب می شود



چگونه عذای کم نمک را خوشمزه کنیم!

برای بسیاری کنار گذاشتن نمک در آشپزی غیر قابل تصور است
هر چند می دانند نمک چقدر برای سلامتی آنهاو
عزیزانشان مضر است. شاید شگفت زده شوید
اگر متوجه شوید که تمام عمر محکوم به خوردن غذاهای بی مزه شده اید، این
حقیقت محض است. بر اساس مطالعاتی که انجمن قلب آمریکا انجام داده است مشخص
شده که نمک در حقیقت مزه واقعی غذا را می پوشاند. و زمانی که متوجه شوید که
مزه واقعی آنچه می خورید چیست احتمالا نمکدان خود را کنار خواهید گذاشت.

 

بدون نمک به غذا ها طعم دلپذیری بدهید خوشمزه کردن خوراک بدون نمک

 

نمک

بیشترین مقدار مجاز برای مصرف سدیم یک آمریکایی در 2300
میلی گرم در روز اعلام شده است که که حدوداً معادل یک قاشق چایخوری نمک
است. و اگر مشکلات و بیماری های خاصی مانند ناراحتی های قلبی عروقی داشته
باشد باید مصرف سدیم روزانه خود را تا 1500 میلی گرم در روز پایین
بیاورد. درست است که بدن مقدار کمی سدیم لازم دارد و این میزان برای حفظ
سلامتی لازم است اما اگر بیش از مقدار مجاز سدیم به بدن برسد در روند
سلامتیش
اختلال ایجاد خواهد کرد. خطر فشار خون، ناراحتی های کلیوی، سکته و بیماری
های قلبی افزایش می یابد و این زمانی است که شما نمک زیادی مصرف می کنید. و
با استفاده از ترفند هایی در آشپزی می توانید مصرف نمک و در نتیجه سدیم
روزانه خود را کاهش دهید و به سلامت خود و اطرافیانتان کمک بزرگی بکنید. در
ادامه به این ترفند ها می پردازیم.

 

خواباندن!

برای این که به گوشت طعم بهتری بدهید می توانید آنرا در
محلول ها و مواد مختلف بخوابانید. از طعم های مختلفی استفاده کنید تا گوشتی
را که می خواهید طبخ کنید خوشمزه و پر مزه کنید بدون اینکه نیازی به نمک
داشته باشید یا اگر خیلی به گوشت شور عادت کرده اید می توانید کم کم از
مقدار نمکی که استفاده می کنید کم کنید تا به مزه آن عادت کنید. از روغن
های با طعم مناسب استفاده کنید مانند روغن کنجد تا مزه مناسبی به گوشت شما
بدهد. می توانید روغن کنجد را با سرکه سفید و یا آبمیوه مخلوط کنید آب
نارنج یا آب پرتقال یا کیوی می توانید باز هم مزه گوشت شما را بهتر کند. از
گیاهان خوش طعم که ریز شده است استفاده کنید و آنها را روی گوشت بپاشید،
سیر کوبیده شده یا پیاز رنده شده باز هم طعم بهتری به گوشت شما می دهد. هر
چه بیشتر گوشت خود را در مایعی که ساخته اید قرار دهید طعم بهتری به آن
خواهید داد.

 

چاشنی ها

نمک را می توانید با ادویه و گیاهان معطر و فلفل جایگزین
کنید این کار باعث می شود سرعت سوخت ساز بدن شما هم افزایش یابد و مانع از
چاق شدن بیش از حد شما شود. به خوراک خود سیر کوبیده شده و زنجبیل اضافه
کنید و از مواد گیاهی همانند آسیایی ها بیشتر استفاده کنید آنها به این
طریق از روغن کمتری استفاده می کنند و با ریز کردن همه چیز و حرکت دادن
همزمان تابه هنگام پخت خوراک خود را در زمان کمتری می پزند تا نیاز به روغن
کمتری داشته باشند. در خوراک هایی که در آنها آرد استفاده شده است می
توانید از فلفل و زیره سبز به جای نمک استفاده کنید تا طعم مناسبی داشته
باشد. سبزیجات تازه مانند جعفری یا شوید را ریز کنید و خوب با مواد غذایی
خود مخلوط کنید این سبزیجات برای بخار پز کردن بسیار مناسب هستند و طعم
مناسبی به خوراک شما می دهند و کمتر به نمک نیاز پیدا می کنید. ریحان را
خرد کنید ولی نه خیلی ریز و آنرا برای مایع ماکارونی استفاده کنید تا
جایگزین نمک شود. انجمن قلب امریکا اعلام کرده است که برای سلامتی افراد
بهتر است سبزی تازه یا خشک شده را در آخر فرایند پخت به خوراک خود اضافه
نمایید تا غذای شما هنگام سرو کردن به اندازه کافی مزه داشته باشد.

 

خوراکی های اسیدی

خوراکی ها و میوه های اسیدی مانند لیمو و سرکه می توانند
همان مزه ای را که هنگام صرف نمک دارید برای شما شبیه سازی کنند. لیموی
تازه را فشار دهید و آب آن را روی سالاد خود بریزید. آب پرتقال را می
توانید روی سالاد میوه اضافه کنید. پوست پرتقال، لیمو یا لیمو ترش را رنده
کنید و روی سبزیجات یا گوشت پخته بریزید.  سرکه سفید را به گوشت پخته
شده اضافه کنید کمی گوجه فرنگی ورقه شده و پنیر موزرالا هم این طعم را
تکمیل می کند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top