دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

خامه 1/4 لیوان  .  شیر 2 لیوان  .  پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری  .  شکر 12 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل 1/8 قاشق چایخوری  .  شکلات تخته ای 50 گرم

 

دسر پاناکوتا

 

طرز تهیه :
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ،
کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

 

خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

 

دسر پاناکوتا

 

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از
روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته
ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.



طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی

مواد لازم

  • آب 240 میلی لیتر
  • کره ی بدون نمک تکه تکه شده 75 گرم
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره (ساده) ، الک شده 120 گرم
  • تخم مرغ 5 عدد
  • شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 390 گرم
  • خامه ی غلیظ (دوبل) 480 میلی لیتر
  • شکر 60 گرم

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید.
  2. برای
    تهیه خمیر شیرینی پفکی در یک قابلمه آب، کره، نمک و نصف قاشق سوپخوری شکر
    را مخلوط کرده و جوش بیاورید. به محض جوشیدن ظرف را از روی شعله بردارید و
    آرد را یکباره به آن بیفزایید. از یک کفکیر لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده
    کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد گذشته و به مدت
    2 دقیقه مداوم آن را بزنید. آن را از روی شعله بردارید مجددا محتویات
    قابلمه را در کاسه ای بریزید.
  3. چهار تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر بار با قدرت بزنید تا یکدست شود.
  4. خمیر
    را در قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. توده های (تپه
    مانند) به قطر 5 سانتی متر و با فاصله ی 5/7 سانتی متر روی سینی فر درست
    کنید. باید با این مواد 16 تا 20 توده درست کنید.
  5. بقیه تخم مرغ ها
    را در کاسه ای بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. با استفاده از یک قلمو اشپزی
    به آرامی تخم مرغ زده شده را به توده ها بمالید.
  6. شیرینی پفکی ها
    را حدود 30 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند. شیرینی ها را به روی صفحه
    فلزی خنک کننده انتقال دهید و بگذارید حدود 30 دقیقه کاملا سرد شوند.
    هنگامی که آن ها سرد شدند یک سوم فوقانی سر آن را شکاف دهید. سرها را
    برگردانید.
  7. برای تهیه کرمِ کاکائویی، شکلات را در قابلمه ی رویی
    یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد ( تماس پیدا
    نکند) بگذارید. آنقدر هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و سپس آن را از روی
    حرارت بردارید.
  8. خامه را در کاسه ای بریزید. با استفاده از میکسر
    برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا کاملا نرم شود. 60 گرم شکر را به آن
    افزوده و حدود 20 ثانیه بزنید تا سفت شود.
    تمام شکلات ذوب شده را با سرعت درون خامه ی زده شده بریزید و با سرعت بالا
    حدود 1 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که به خورد هم بروند.
  9. کرم شکلاتی را در یک قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری
    بریزید. کرم را توسط قیف به درون شیرینی پفکی های سرد شده وارد کنید به
    طوری که مقداری کرم بین دو طرف پوسته ی شیرینی قرار بگیرد. سر آن را رویش
    بگذارید و بالافاصله سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top