دستور پخت ساندویچ مرغ

آشنایی با روش تهیه ساندویچ مرغ

ساندویچ بزرگ مرغ

مواد لازم برای تهیه ساندویچ بزرگ مرغ

گوجه فرنگی                            چهار عدد متوسط

کاهو                                       150 گرم

سینه کامل مرغ                        دو عدد

پیاز                                           چهار عدد

روغن                                       نصف فنجان

زعفران                                    یک چهارم قاشق چای خوری

نان ساندویچی                         شش عدد بزرگ

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 6 ساندویچ بزرگ از ”‌ ساندویچ مرغ “خواهیم داشت.

 

چهار عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل 250 گرم)، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم)

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

شش
عدد نان ساندویچی بزرگ (مگ دونالد) جمعاً حدود 450 گرم نان در یک بشقاب
میوه خوری قرار دارد، چهار عدد پیاز متوسط (جمعاً معادل 400 گرم)

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

دو عدد سینه کامل مرغ معادل دو کاسه ماست خوری سرپر سینه خرد کرده (معادل 800 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری زعفران

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

150 گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو)

ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ بزرگ مرغ

دو
عدد سینه کامل مرغ را با دو پیاز متوسط و کمی نمک، آب‌پز می‌کنیم. تا مرغ
پخته شود و آب آن نیز بخار شده، به خورد مرغ برود. سپس پیاز پخته شده را
دور می‌ریزیم و مرغ پخته شده را خرد می‌کنیم.

ساندویچ مرغ

دو عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. سپس مرغ خرد شده و زعفران آب کرده را اضافه می‌کنیم. تفت می‌دهیم.

ساندویچ مرغ

نان
ساندویچی‌های گرد بزرگ را برش داده، لای هر کدام مرغ تفت داده شده، گوجه
فرنگی و کاهو خرد شده قرار می‌دهیم. ساندویچ مرغ آماده می‌باشد.

ساندویچ مرغ

 نوش جان

مقدار کالری موجود در یک ساندویچ بزرگ مرغ 530 کیلو کالری می‌باشد.

ساندویچ مرغ

ساندویچ کوچک مرغ

مواد لازم برای تهیه ساندویچ کوچک مرغ

گوجه فرنگی                      سه عدد متوسط

کاهو                                  150 گرم

سینه کامل مرغ                   دو عدد

پیاز                                      چهار عدد

روغن                                  نصف فنجان

زعفران                               یک چهارم قاشق چای خوری

نان ساندویچی                    هشت عدد کوچک

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 8 ساندویچ کوچک از ”‌ ساندویچ مرغ “خواهیم داشت.

 

سه عدد گوجه فرنگی متوسط یا دو عدد گوجه فرنگی بزرگ (معادل 200 گرم)، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم)

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

هشت
عدد نان ساندویچی کوچک (نان گرد یا دراز) جمعاً حدود 350 گرم نان در یک
بشقاب میوه خوری قرار دارد، 150 گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو)

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

دو عدد سینه کامل مرغ معادل دو کاسه ماست خوری سرپر سینه خرد کرده (معادل 800 گرم)، چهار عدد پیاز متوسط (جمعاً معادل 400 گرم)

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

یک چهارم قاشق چای خوری زعفران

ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ کوچک مرغ

دو
عدد سینه کامل مرغ را با دو پیاز متوسط و کمی نمک، آب‌پز می‌کنیم. تا مرغ
پخته شود و آب آن نیز بخار شده، به خورد مرغ برود. سپس پیاز پخته شده را
دور می‌ریزیم و مرغ پخته شده را خرد می‌کنیم.

ساندویچ مرغ

دو عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. سپس مرغ خرد شده و زعفران آب کرده را اضافه می‌کنیم. تفت می‌دهیم.

ساندویچ مرغ

نان
ساندویچی‌های کوچک را برش داده، لای هر کدام کاهو خرد شده، مرغ تفت داده
شده و گوجه فرنگی لغزه شده قرار می‌دهیم. ساندویچ مرغ آماده می‌باشد.

ساندویچ مرغ

نوش جان

مقدار کالری موجود در یک ساندویچ کوچک مرغ 375 کیلو کالری می‌باشد.

ساندویچ مرغ


طرز تهیه ساندویچ مرغ(شاورما)

طرز تهیه ساندویچ مرغ(شاورما)

ساندویچ خوشمزه و فوق العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است.

مواد لازم

مرغ پخته شده خرد شده :1 عدد
پیاز قرمز :2 عدد
سیب زمینی سرخ شده :2 عدد
خیار شوربه مقدار کافی
گوجه فرنگی :1 عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم

مواد لازم برای سس ساندویچ

ارده سفید :4 قاشق غذاخوری
ماست :1 لیوان
آب :2/1 لیوان
سیر :5 حبه
نمک :1 قاشق غذاخوری
سس مایونز :4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا
مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت
ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می
کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته
شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی
شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با
هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با
مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده
را روی مرغ می گذاریم.

طرز تهیه سس
تمام
مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه
سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و
خوب بهم می زنیم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top