در مصرف ادویه افراط نکنید

در مصرف ادویه افراط نکنید

روح حاصل بخش لطیف و بخار اخلاط است…
منیره السادات روح اللهی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: صفرا
یکی از اخلاط چهار گانه است که دارای طبع گرم و خشک است. به گفته وی مصرف
بیش از حد غذاهایی که طبع گرم و خشک داشته مانند انواع ادویه‌ها موجب غلبه
خلط صفرا در بدن شده و افرادی که دچار غلبه خلط صفرا هستند معمولا زود عصبانی می شوند و بسیار تحریک پذیر هستند و زود خشمگین می شوند. دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: غلبه صفرا
در بدن می تواند موجب احساس دلشوره و بی قراری، بی خوابی و سبکی خواب، کم
اشتهایی، حالت تهوع، عطش شدید، خشکی پوست، تلخی دهان، زردی رنگ پوست و خشکی
بینی شود.

روح اللهی اضافه کرد: برخی از زنان به دلیل کیفیت غلط غذایی دچار غلبه صفرا
در بدن می شود که این زنان معمولا در زندگیشان دچار مشکل می شوند چرا که
صبر و تحملشان کم است و به کوچکترین مسئله ای حساسیت نشان داده، زود عصبانی
می شوند. وی افزود: شاید بخشی از طلاق هایی که صورت می گیرد به دلیل غلبه
اخلاط است و ممکن است که مزاج زن و شوهر تغییر کرده باشد که این مسئله در
زندگیشان تاثیر می گذارد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: اگر کسی غذای متعادل مصرف  کند اخلاط در تعادل بوده و اگر تعادل اخلاط
به هم بخورد روح که حاصل بخش لطیف و بخار اخلاط است دچار کدورت می شود یا
برعکس دچار لطافت بیش از حد می شود. روح اللهی خاطر نشان کرد: افرادی که
دچار کدورت روح می شوند بسیار بی رحم می شوند و برعکس کسانی که روحشان
بسیار لطیف می شود افراد زود رنجی هستند و با کوچکترین مسئله ای گریه شان
می گیرد.

فصل تابستان و ساهای جوانی مزاج افراد گرم تر بوده و مصرف بیش از حد شیرینی ها موجب غلبه خلط صفرا
می شود که اضطراب، تنش فکری، وزوز گوش، تپش قلب، هپاتیت، زردی، لکه بینی
در زنان، افزایش خونریزی قاعدگی، انزال زودرس، بی خوابی، لاغری بیش از حد،
سرفه خشک و سوزش ادرار بدون علت ناشی از غلبه خلط صفراست.


مصرف نمک زیاد = کاهش قدرت درک ذهنی

تاکنون خطر ابتلا به فشار خون بالا، سکته‌ی قلبی و سکته‌ی مغزی به واسطه‌ی مصرف زیاد نمک بررسی و اثبات شده بود. اخیراً محققان کانادایی خطر دیگر مصرف زیاد نمک را نیز به اثبات رساندند: زوال قدرت درک ذهنی افراد مسن.

خواص نمک ,خواص دارویی نمک ,فواید نمک ,[categoriy]

خواص
نمک ,خواص دارویی نمک ,فواید نمک ,خاصیت نمک ,نمک در طب سنتی ,فواید
درمانی نمک ,مضرات نمک ,فوائد نمک , نمک ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه
جات , خواص نمک در طب سنتی ,فواید نمک در طب سنتی

,ادویه جات و سلامت

یک پژوهش کانادایی نشان می‌دهد که رژیم غذایی پرنمک ممکن است به زوال قدرت ذهنی افراد مسن منجر شود.

نتایج این پژوهش در سایت مجله‌ی Neurobiology of Aging منتشر شده است.

در این پژوهش که برای نخستین بار انجام گرفته است محققان به مدت سه سال میزان مصرف نمک در 1262 داوطلب 67 تا 84 ساله که در سلامت کامل به سر می‌بردند را مورد بررسی قرار دادند.

محققان تست‌هایی در اختیار داوطلبان قرار دادند و مشاهده کردند افرادی که نمک زیادی مصرف کرده‌اند نسبت به افرادی که در مصرف سدیم زیاده‌روی نکرده اند در پاسخ به سوالات امتیاز کمتری دریافت کردند.

در واقع محققان دریافتند زمانی که وضعیت خاص پا به سن گذاشتن با مصرف زیاد نمک همراه باشد روی قدرت ذهنی افراد تأثیر می‌گذارد. البته محققان معتقدند که تأثیر منفی زیاده‌روی در مصرف نمک تنها مختص افراد مسن نیست.

یک پژوهش انگلیسی نشان داده است اکثر والدین سدیم زیادی به فرزندانشان می‌دهند و این امر به کلیه‌های آن‌ها آسیب می‌زند و باعث می‌شود آن‌ها به خوردن غذاهای پرنمک عادت کرده و به مرور زمان نیز مصرف نمک را بیشتر کنند.

برای کودکان بین 1 تا 3 سال مصرف روزانه‌ی سدیم نباید بیشتر از 0.8 گرم در روز باشد یا یا به عبارتی نباید بیشتر از 2 گرم نمک در روز دریافت نمایند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top