خواص لوبیا + طرز استفاده

خواص لوبیا + طرز استفاده

گلهای لوبیا سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار درد .

از
پوست و دانه های لوبیا هنگامکیه لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام
لوبیای سبز معروف است ولی هنگامیکه پوست غلف سفت می شود دانه های داخل آن
بصورت لوبیای خشک که برنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می
گیرد .
ترکیبات شیمیایی:

در صد گرم لوبیای سبز مواد زیر موجود است

آب                    92 گرم

پروتئین               1/6 گرم

چربی                 0/2 گرم

مواد نشاسته ای   4/5 گرم

سدیم                  4 میلی گرم

پتاسیم                150 میلی گرم

کلسیم                 50 میلی گرم

فسفر                 35 میلی گرم

آهن                  0/6میلی گرم

ویتامین آ            540 واحد

ویتامین ب 1        0/16 میلی گرم

ویتامین ب 2       0/1 میلی گرم

ویتامین  ب 3      0/5 میلی گرم

ویتامین ث         15 میلی گرم

اینوزیت               0/75 میلی گرم

ساکارز               1/5 گرم

در صد گرم لوبیای خشک مواد زیر موجود است

آب                    10 گرم

پروتئین               22 گرم

چربی                 1/5 گرم

سدیم                15 میلی گرم

پتاسیم              1 گرم

کلسیم              130 میلی گرم

فسفر                420 میلی گرم

آهن                   7 میلی گرم

ویتامین آ             20 واحد

ویتامین ب 1         0/55 میلی گرم

ویتامین ب 2          0/2 میلی گرم

ویتامین ب 3          2/4 میلی گرم

برگهای لوبیدارای ماده ای بنام آلان توئین می باشد .
خواص داروئی:

لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است

1)ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند

2)درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است

3)سنگ کلیه را برطرف می کند

4)سینه و ریه را نرم می کند

5)آب را از بدن خارج می سازد

6)لوبیای سبز مقوی قلب است

7)نیروی جنسی را تحریک می کند

8)قاعده آور است

9)کلسترول خون را پائین می آورد

10)ضد سرطان است

11)برای رفع بیماریهای قلبی مفید است

12)بدلیل داشتن مقدرزیادی الیاف روده ها را تمیز می کند

13)فشار خون را پائین می آورد

14)یبوست را برطرف می کند

15)در استعمال خارحی در لوبیا را خیمر کرده و روی زخم های اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد .

طرز استفاده:

جوشانده
:  مقدر 30 گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه
بجوشد سپس آنرا صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید

لوبیای
پخته : لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملا  پخته و نرم شود و بمقدر
یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می توان لوبیا را با خردل
، زیتون و آبلیمو مصرف کرد .

سوپ لوبیا : از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است . سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید .
مضرات :

لوبیا
بعلت داشتن پروتیئن برای شاخاصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید
اوریک خونشان بالاست مناسب نیست . ضمنا لوبیا بدلیل اینکه گاز زیادی در
معده  و روده تولید می کند باید بمقدر کم استفاده شود و همچنین با طریقه
پخت مناسب آنراقابل هضم کرد . بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب
گرم ریخته و بمدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته ،‌آب
تازه روی آن بریزید و بپزید .


ميوه خشک شده خوب يا بد؟

يران
بعد از تركيه دومين توليد كننده و صادر كننده ميوه خشک شده در جهان است.
ميوه خشک شده مى تواند يك ميان وعده مفيد باشد. كشمش رايج ترين نوع میوه
خشک شده است.

ميوه هاى خشک تقريبا تمام محتواى آب آن از طريق روش خشک كردن میوه حذف شده است. ميوه در طى اين فرايند منقبض، كوچك و پرانرژى مى شود.
 

توليد ميوه خشک شده,صادرات میوه خشک شده,ميوه هاى خشک

ميوه خشک شده را مى توان براى مدت بسيار طولانى تر از ميوه هاى تازه نگهدارى كرد

كشمش رايج ترين نوع میوه خشک شده است و
پس از آن خرما، آلو، انجير و زردآلو هستند. ديگر انواع ميوه هاى خشك نيز
در دسترس هستند گاهى اوقات شيرين و به شكل قند پوشيده شده مى باشد. اين
ميوه ها عبارت اند از انبه، آناناس، زغال اخته، موز و سيب مى باشد.

ميوه خشک شده را مى توان براى مدت
بسيار طولانى تر از ميوه هاى تازه نگهدارى كرد و به ويژه در سفرهاى طولانى
كه يخچال در دسترس نيست ميوه خشک شده مى تواند يك ميان وعده مفيد باشد.

ميوه خشک شده دارويى مفيد براى بدن:
o
كشمش ممكن است خطر بيمارى را كاهش دهد. كشمش انگور خشك شده است. خوردن
كشمش فشار خون را كاهش مى دهد، كنترل قند را بهبود مى بخشد، منجر به افزايش
احساس سيرى مى شود و به كاهش خطر ابتلا به ديابت نوع٢ و بيمارى هاى قلبى
كمك مى كند.

o آلو خشک شده مسهل طبيعى است، آلو
ممكن است به جلوگيرى از بيمارى قلبى و سرطان كمك كند، آلو بسيار غنى است و
سطح قند خون را سريع بالا نمى برد و همچنين مى تواند در مبارزه با پوكى
استخوان كمك نمايد.

o خرما ممكن است در باردارى مفيد باشد
و خوردن آن به طور منظم در طول چند هفته پايانى باردارى ممكن است سبب
تسهيل اتساع دهانه رحم و همچنين نياز به كمك در زايمان را كاهش مى دهد.
خرما نتايج اميدوار كننده اى در درمان نابارورى در مردان نشان داده است.

بايد به ميوه خشک شده شكر اضافه كرد؟
براى اينكه برخى از ميوه هاى خشک شده، شيرين و جذاب تر شوند انها را با شكر و يا شربت قبل از خشك شدن پوشش مى دهند. به ميوه هاى خشک
كه شكر اضافه مى شود ميوه شيرين ناميده مى شود. قند اضافه شده، بارها و
بارها نشان داده شده است كه اثرات مضر بر سلامت دارد زيرا سبب افزايش خطر
ابتلا به چاقى، بيمارى هاى قلبى و حتى سرطان مى شود.

 

روش خشک كردن میوه,نگهداری ميوه خشک شده,ميوه خشک شده

 توليد ميوه خشک شده در ايران بيش از نياز داخل به قصد صادرات است

ميوه هاى خشک شده، حلقه گم شده در صادرات:
ايران
بعد از تركيه دومين توليد كننده و صادر كننده ميوه خشک شده در جهان است.
نياز برخى كشورها به ميوه هاى خشک دليل شرايط اقليمى آنهاست كه مانع توليد
ميوه در كشورشان مى شود.

توليد ميوه خشک شده در ايران بيش از
نياز داخل به قصد صادرات است و به همين منظور با كشاورزى مكانيزه مى توان
هم ظرفيت توليد را بالا برد و هم كيفيت محصولات را ارتقا داد. دولت به
تنهايى از عهده صادرات میوه خشک شده بر نمى آيد بلكه حضور بخش خصوصى در
توليد و بسته بندى محصولات میوه خشک شده در كشور مى تواند سبب پيروزى ايران
از ديگر رقبا در بازار شود.

 

ميوه خشک شده,خواص میوه خشک شده,ميوه هاى خشک

 میوه خشک شده يك خوردنى باستانى است

دست به كار شويد و آجيل بخوريد!
در
شوش و گيلان و لرستان ما آثار و علائمى از دسترسى انسان هاى ٦ هزار سال
پيش به خشكبار ديده ايم، انسان هاى قديم براى تداوم تغذيه و سير كردن شكم
در فصول مختلف سال تأمين مى كردند. مى توان گفت نه تنها در ٦ هزار سال پيش
بلكه در ٦ ميليون سال پيش هم بشر به طرق مختلف غذا را نگه دارى مى كرد.

در فصل زمستان و يخ بستن زمين، نه
درختى سبز بود و نه ميوه اى در كار، امكان تازه خورى وجود نداشت و يخچال
فريزر هم نبود كه بشود تازه ها را فريز كرد و در زمستان هم تازه خورى داشت،
اما در حفريات به طور تقريبى همه باستان شناسان به مستنداتى از میوه خشک
شده برخوردند كه انسان از آن بهره مى برد.

 آجيل و میوه خشک شده داراى خواص ضد سرطانى:
آجيل
و مغزها مانند فندق، گردو و پسته نقش مهمى در تأمين سلامتى بدن ايفا مى
كنند. اين قبيل مواد خوراكى فاقد ارزش غذايى هستند، بايد گفت كه اين مواد
غذايى منابع سرشارى از پروتين، مواد معدنى و ويتامين هاى آنتى اكسيدانى
است.

 مغزها يكى از مهمترين منابع غنى
سلنيوم هستند كه اين ريز مغزى براى تأمين سلامت سيستم ايمنى بدن ضرورى است،
هم چنين داراى برخى خواص ضد سرطانى است و ميزان ابتلا به سرطان هاى
پروستات، ريه و روده را در حدود ٥٠ در صد كاهش مى دهد. هم چنين از پيشرفت
سرطان سينه در زنان و بروز مشكلات پروستات در مردان جلوگيرى مى كند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top