خواص زنجبیل

خواص شگفت انگیز چای زنجبیل + نجوه آماده کردن آن

زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین
وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه
برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است.

به نظرمی رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات
سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای
سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود.

تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد،
چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه ی آن، پودر زنجبیل را در چای
آماده می ریزند و به دلیل اینکه ذرات زنجبیل غیر قابل حل در آب است، نه
تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.

درحالی که با اندکی دقت می توان نوشیدنی بسیار گوارای زمستانی با استفاده از زنجبیل تهیه کرد.

تهیه چای زنجبیل :
4 فنجان آب

5 سانتی متر ریشه تازه زنجبیل

طرز تهیه :

– پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید.

– آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب، ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.

– در ظرف را بگذارید.

– حرارات را کم کنید و اجازه بدهید 15 تا 20 دقیقه بماند.

– سپس چای حاصله را صاف کنید.

برای ایجاد طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیمو ترش هم اضافه کنید.
البته اگر این چای را برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می نوشید، آن را
شیرین نکنید.

برطرف کردن مزه ی تند چای زنجبیل
در برخی از منابع، استفاده توام زنجبیل با برگ نعناع به شکل میکس شده(یعنی
کاملا مخلوط شوند) در تهیه چای را به عنوان راهکاری برای حذف این تندی
برشمرده اند.

البته با افزودن آب بیشتر نیز می توان از تندی آن کاست.

از خواص زنجبيل غافل نشويد

اين ادويه چند كاره مي‌تواند در بهبود گرفتگي‌ها و درد‌هاي عضلاني موثر
واقع شود و از پوست شما در برابر سرماي زمستان محافظت كند. چربي‌هاي ضروري
موجود در اين ماده غذايي باعث مي‌شود جريان خون در بدن افزايش يابد…

اين ادويه چند كاره مي‌تواند در بهبود گرفتگي‌ها و درد‌هاي عضلاني موثر
واقع شود و از پوست شما در برابر سرماي زمستان محافظت كند. چربي‌هاي ضروري
موجود در اين ماده غذايي باعث مي‌شود جريان خون در بدن افزايش يابد و اين
به بهبود دردهاي عضلاني و رفع خستگي عضلاتي كه از آنها كار كشيده‌ايد، كمك
مي‌كند.
تسكين دردهاي زمان قاعدگي
آيا از دردهاي شكم در زمان قاعدگي رنج مي‌بريد؟ براي بهبود اين دردها
مي‌توانيد نوشيدن چاي زنجبيل را امتحان كنيد. مطالعه‌اي كه نتايج آن در
ژورنال طب مكمل و جايگزين به چاپ رسيده، نشان مي‌دهد كه مصرف زنجبيل به
اندازه مصرف قرص ايبوبروفن در تسكين دردهاي ناشي از قاعدگي موثر بوده است.
شما مي‌‌توانيد دو قاشق سوپخوري ريشه زنجبيل تازه را به مدت 15 دقيقه در آب
خيس كنيد. سپس آن را صاف نماييد و به همراه چند قطره عسل يا آبليمو
بنوشيد.
جوان كننده پوست
زنجبيل مي‌تواند به عنوان ماده‌اي براي طراوت و تازگي بخشيدن به پوست نيز
مورد استفاده قرار گيرد. مي‌توانيد 4 اونس نمك فرنگي( Epsom Salt)، يك قاشق
سوپخوري آبليمو و يك قاشق سوپخوري زنجبيل ريز خرد شده را با هم مخلوط
كنيد. سپس آنها را با فواصل 15 ثانيه‌اي در مايكروويو قرار دهيد تا گرم
شود. بعد اين مخلوط را به همه پوست‌تان بماليد و بعد بشوييد. زنجبيل به
پوست شما درخشندگي مي‌دهد و ويتامين C موجود در آبليمو به پوست‌تان نرمي و
لطافت مي‌بخشد.
رفع ماشين گرفتگي
اگر در هنگام مسافرت با هواپيما يا خودروي
سواري دچار دل به هم خوردگي مي‌شويد، خوردن زنجبيل شور يا شكر اندود را
امتحان كنيد. زنجبيل بهتر از داروي ديمن هيدرينات عمل مي‌كند. اين دارو از
جمله داروهايي است كه بدون نسخه براي رفع دل به هم خوردگي در خودرو
مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بنا به نتايج تحقيقات انجام شده توسط محققان
دانشگاه بيرگهام يانگ، زنجبيل بهتر از اين داروي معروف مي‌تواند در كاهش
علايم ماشين گرفتگي موثر واقع شود



زنجبیل یا زنجفیل بهترین داروی حالت تهوع، تهوع، ضد تهوع، درمان تهوع، استفراغ

تهوع در بارداری یکی از شایع ترین اختلالات
برای زنان می باشد که همواره در تمام دوران بارداری همراه فرد باردار است .
این عارضه به دلایل مختلفی می باشد که در این مقاله میخواهیم به درمان آن
بپردازیم . در این مقاله از بخش سلامت آکاایران  به یکی از بهترین درمانهای
کشف شده برای تهوع می پردازیم و آن یک گیاه است که در اکثر جهان پیدا می
شود و چیزی نیست جز زنجبیل ، آری زنجبیل بهترین داروی حالت تهوع در بارداری است که شاید از آن غافل بوده باشیم . پس با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع بدانید.

 
خواص زنجبیل یا زنجفیل ,خواص دارویی زنجبیل یا زنجفیل ,فواید زنجبیل یا زنجفیل

خواص
زنجبیل یا زنجفیل,خواص دارویی زنجبیل یا زنجفیل,فواید زنجبیل یا
زنجفیل,خاصیت زنجبیل یا زنجفیل,زنجبیل یا زنجفیل در طب سنتی,فواید درمانی
زنجبیل یا زنجفیل,مضرات زنجبیل یا زنجفیل,بهترنی داروی حالت تهوع

زنجفیل بهترین داروی حالت تهوع

 

زنجبیل اصالتاً یک
گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از۴۰۰۰ سال در پخت و پز
غذا مصرف شده است. از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده
مؤثر بوده است، کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده
اند. ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تعریق، تهوع و استفراغ ناشی از
بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود. این گیاه همچنین گلودرد، سردردها، پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت و تب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.

در زنجبیل بیشترین قسمتی که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که ریزوم نامیده می شود.

فرآورده های این گیاه به شکل پودر اسانس (عصاره روغنی) و عصاره تازه در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.زنجبیل یکی از داروهای موثر در تقویت معده است و خاصیت بادشکنی و ضد نفخ دارد.

زنجبیل داروی شناخته شده ای برای درمان شوره سر، تب و لرز، سرفه، دردهای دندان و روماتیسم محسوب می شود.

زنجبیل یکی از داروهای موثر در درمان سرماخوردگی و گلودرد است و در درمان حالت تهوع صبحگاهی، بیماری مسافرت و حتی سرگیجه نیز موثر است.

در بعضی از کتاب ها برای زنجبیل خاصیت ضد قارچی و ضدباکتری نیز ذکر شده است. همچنین از روغن آن برای تسکین دردهای عضلانی می توان استفاده کرد، زیرا زنجبیل با بهبود جریان گردش خون به تسکین این دردها کمک می کند.

شاید به همین دلیل
است که در هنگام سرمازدگی پاها نیز از زنجبیل استفاده می شود.در نظر داشته
باشید مصرف ناصحیح زنجبیل باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی مرکزی و ایجاد
حالت خلسه می شود.

خواص زنجبیل یا زنجفیل ,خواص دارویی زنجبیل یا زنجفیل ,فواید زنجبیل یا زنجفیل

درمان تهوع شدید در بارداری

 

چرا زنجبیل تهوع را کم می کند؟

زنجبیل ممکن است با:

– افزایش ترشح بزاق

– افزایش ترشح شیره های گوارشی

– کاهش اسید معده

– افزایش حرکت روده ها

تهوع را بهبود ببخشد.

از زنجبیل برای بهبود کدام تهوع ها می توان استفاده کرد؟

زنجبیل تهوع ناشی از:

– بارداری

– ماشین گرفتگی (در مسافرت)

– عمل جراحی

– شیمی درمانی سرطان

را می تواند کاهش دهد.

خواص زنجبیل یا زنجفیل ,خواص دارویی زنجبیل یا زنجفیل ,فواید زنجبیل یا زنجفیل

زنجفیل بهترین داروی حالت تهوع

چگونه از زنجبیل برای درمان تهوع استفاده کنیم؟

در اینجا تعدادی روش برای استفاده از زنجبیل در برنامه غذایی ذکر شده است:

1- مقداری زنجبیل تازه بخرید. سپس آن را بشویید و پوست آن را با چاقو بکنید. چند تکه از آن را با چاقو ببرید و مانند قرص قورت دهید، زیرا مزه ی این گیاه به قدری تند است که نمی توان آن را جوید. این کار، سریع ترین راه برای مصرف مقدار زیادی زنجبیل است.

2- زنجبیل تازه را
ریزریز کنید یا رنده کنید یا آسیاب کنید تا به شکل پودر درآید. سپس آن را
به غذای خود اضافه کنید. شما می توانید در ماست، سس یا روی غذاهای
سرخ شده از این پودر استفاده کنید. زنجبیل، طعم تند و تیزی دارد. اگر
ابتدای پختن غذا به آن اضافه کنید، طعم آن ملایم تر خواهد شد و اگر در
انتهای پختن اضافه کنید، طعم تندتری خواهد داشت.

موارد منع مصرف

افرادی که دچار زخم معده یا دوازدهه هستند و کسانی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند نباید زنجبیل مصرف کنند.

کسانی که داروهای ضد دیابت و فشار خون استفاده می کنند نیز بهتر است هنگام مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند.

مصرف این گیاه برای
افراد زیر دو سال توصیه نمی شود و زنان باردار و مادران شیرده نیز قبل از
مصرف زنجبیل باید با پزشک خود مشورت کنند.



5 ادویه‌‌ ی مناسب زمستان

دویه‌‌ها اشکال مختلف فیتوکمیکال‌‌ها هستند که روی هم رفته دارای اثرات
آنتی اکسیدانی، تعدیل عملکرد آنزیم‌‌ها، تحریک سیستم ایمنی، کاهش التهاب و
اثرات آنتی باکتریال می‌‌باشند. این ترکیبات همه روزه در مقادیر کمی
استفاده می‌‌شوند اما ترکیب آن‌‌ها با درشت مغذی‌‌هایی چون کربوهیدرات‌‌ها،
چربی‌‌ها و پروتئین‌‌ها اجازه آشکار شدن محسوس آن‌‌ها را نمی‌دهد. تحقیقات
اخیر نشان دهنده تاثیرات ادویه جات در سلامتی و بیماری می‌‌باشد. برای
مثال مکمل فلفل قرمز می‌‌تواند سرطان کولون را تشدید نماید در حالی که زیره
سبز یا فلفل سیاه سرطانزاهای کولون را سرکوب می‌‌کنند.

ترکیبات
آنتی‌اکسیدانی، آنتی موتاژنیک، ضدالتهابی و تقویت کننده‌‌های سیستم ایمنی
موجود در ادویه‌‌ها از طریق تاثیر بر عملکرد ارگان‌‌های موجود در بدن مثل
سیستم گوارش، قلبی – عروقی، تنفسی، تولید مثل، اعصاب و سایر اندام‌‌های بدن
باعث تاثیر مثبت ادویه جات بر سلامتی می‌‌گردند. همچنین ترکیبات طبیعی و
سنتتیک موجود در این مواد توانایی بلوکه کردن ترکیبات سرطان‌زا را داشته و
از رشد سرطان می‌‌توانند پیشگیری کنند.

دارچین
یک گرم کننده می‌‌باشد. برای پیشگیری از سرما و گرم نگه داشتن دست‌‌ها و
پاها‌یی که هر لحظه احساس سرما می‌‌کنند انتخاب خوبی است. یک فنجان چای
دارچین تشکیل شده از چوب دارچین و یا ریختن یک قاشق چای خوری پودر دارچین
در یک لیوان آب جوش راه خوبی برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان است و
اما فصل زمستان بهانه‌‌ای برای انتخاب این موضوع جهت آشنایی خوانندگان
عزیز با فواید بعضی از ادویه جات گردید. فصل سرما ادویه‌‌های مخصوص به خود
را دارد که بسیار پر منفعت هستند و به گرم کردن بدن در فصل زمستان کمک
می‌‌کنند. برخی از ادویه‌‌ها از بیماری‌‌ها پیشگیری کرده و منفعت
فوق‌العاده‌‌ای دارند.
دارچین

دارچین

از لحاظ پزشکی، دارچین
یک گرم کننده می‌‌باشد. برای پیشگیری از سرما و گرم نگه داشتن دست‌‌ها و
پاها‌یی که هر لحظه احساس سرما می‌‌کنند انتخاب خوبی است. یک فنجان چای
دارچین تشکیل شده از چوب دارچین و یا ریختن یک قاشق چای خوری پودر دارچین
در یک لیوان آب جوش راه خوبی برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان است. یک
فنجان چای دارچین می‌‌تواند درد‌‌های قاعدگی را آرام کند، درد مفاصل را تسکین دهد و همچنین احساس پری بعد از یک وعده غذایی را کمتر کند، کمک به هضم بهتر غذا
نماید و از ریفلاکس جلوگیری کند. مصرف منظم چای دارچین می‌‌تواند باعث
قوی‌تر شدن لثه‌‌ها شود و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد. ناگفته نماند در
هند از چای دارچین برای درمان تهوع و استفراغ استفاده می‌‌شود. در دوران
بارداری و افرادی که دچار زخم معده یا روده هستند باید از مصرف دارچین دوری
شود. زیرا می‌‌تواند باعث ایجاد علائمی گردد بدین صورت که سیستم عصبی
مرکزی را تحت تاثیر قرار داده و باعث ایجاد خواب آلودگی و یا افسردگی و در
موارد حادتر باعث تاکیکاردی می‌‌شود.

هل

هل

جویدن
دانه‌‌های تازه هل می‌‌تواند در هضم بهتر موثر باشد. پودر آن مزه و طعمش
را سریع از دست می‌‌دهد در حالی که دانه‌‌های هل با پوست می‌‌تواند طعم‌دار
و موثرتر باشد. مصرف هل
می‌‌تواند در کارایی کبد، معده و روده و اشتها مفید باشد. در آلمان از این
ادویه برای تسکین سرفه، برونشیت، کاهش تب، کاهش التهاب دهان و حلق، رفع
مشکلات کبد و کیسه صفرا، تقویت سیستم ایمنی و در جهت کاهش عفونت استفاده
می‌‌شود. در طب سنتی، از هل مانند دارچین در درمان مشکلات گوارشی استفاده
می‌‌شود. برخلاف دارچین مصرف هل در دوران بارداری خطری ندارد و حتی
می‌‌تواند باعث تسکین بیماری صبحگاهی شود.

 

جوز هندی

در طب سنتی از جوز
در درمان اسهال، التهاب غشای موکوسی، نفخ و استفراغ استفاده می‌‌شود. در
چین از این ادویه برای تسکین سردرد، کاهش تب، از بین بردن ضعف و ناتوانی
استفاده می‌‌شود. ناگفته نماند روغن این ادویه جهت کاهش درد‌‌های روماتیسمی
توصیه می‌‌شود.

زیره‌ی سیاه

زیره سیاه

دانه‌‌های زیره گرم، شیرین و تند می‌‌باشد و خواص زیادی دارد از جمله:

1. علاوه بر خواص دارویی، دانه‌‌های زیره
ارزش غذایی دارند و حاوی نوترینت‌‌ها، مینرال‌‌هایی چون آهن، مس، کلسیم،
پتاسیم، منگنز، سلنیم، روی، منیزیم ، ویتامین‌‌های A، E، C و گروه B و آنتی
اکسیدان می‌‌باشند.

2. دانه‌‌های زیره منابع غنی فیبر رژیمی می‌‌باشند. 100 گرم آن 38 گرم (میزان توصیه شده دریافتی روزانه) فیبر بدن را تامین می‌‌کند.

3. دانه‌‌های
زیره حاوی آنتی‌اکسیدان‌‌های قوی از جمله کاروتن، گزانتین، زآگزانتین
می‌‌باشد. این ترکیبات از بدن در مقابل رادیکال‌‌های آزاد حفاظت می‌‌کنند
بنابراین بدن را در مقابل سرطان، عفونت و سایر بیماری‌‌ها محفوظ می‌‌دارند.

4. از دانه‌‌های زیره جهت درمان سرماخوردگی، برونشیت و سندروم روده تحریک پذیر استفاده می‌‌شود.

زنجبیل

زنجبیل

زنجبیل
یک ادویه است که می‌تواند برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده شود و برای
فصل زمستان می‌تواند بسیار مفید باشد چون بیشتر در معرض ابتلا به
سرماخوردگی، عفونت های سینوسی و آنفلوانزا هستیم.

میکروب‌ها و
ویروس‌ها مسری هستند و بیماری را به دیگران منتقل می‌کنند و در مکانی که
افرادی دچار سرماخوردگی باشند، ویروس‌ها می‌توانند بیماری را به افراد دیگر
منتقل کنند. پیشگیری بهترین کار است و در این صورت 50 درصد از بروز
بیماری‌ها کاهش پیدا می‌کند؛ اگر افراد قبل از اینکه دچار سرماخوردگی شوند،
بدن خود را ایمن کنند، از بروز سرماخوردگی پیشگیری کرده‌اند. مصرف میوه‌ها
و سبزی‌ها موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود همچنین استراحت یکی از عوامل
مهمی است که ایمنی بدن را افزایش می‌دهد؛ کم‌خوابی نیز‌ بر سیستم ایمنی
بدن تأثیر می‌گذارد.

اگر افراد دچار سرماخوردگی شدند، برای رفع درد و کاهش تب می‌توانند از جوشانده زنجبیل استفاده کنند.

زنجبیل
داروی گیاهی ضد سرماخوردگی است و طبیعتی گرم دارد و برای برطرف کردن عوارض
سرماخوردگی بسیار مفید است. از زنجبیل قطره‌ای صنعتی ساخته شده که اثر آن
بسیار بهتر است و سریع جذب می‌شود.



زنجبیل مسکن گیاهی برای کاهش و تشکین درد شما

گیاهان دارویی : زنجبیل از سال های دور به عنوان گیاهی سنتی برای تسکین درد و کاهش التهابات در کشورهای شرقی مورد استفاده قرار می گیرد که اخیرا یک محقق علوم تغذیه  با تحقیقات بر روی این گیاه آن را به عنوان یک مسکن طبیعی فوق العاده به جهانیان توصیه کردذه است.

,[categoriy]

زنجبیل مسکن گیاهی برای کاهش و تشکین درد شما -آکازنجبیل مسکن گیاهی برای کاهش و تشکین درد شما -آکا

آکاایران: زنجبیل مسکن گیاهی برای کاهش و تشکین درد شما

 

به گزارش آکاایران: چرا زنجبیل برای تسکین درد مفید است ؟

امروزه در بسیاری از کشورهای غربی از جمله آمریکا از زنجبیل در طبخ مواد غذایی و یا تهیه نوشیدنی های مختلف استفاده می کنند, به خاطر این که برخی تحقیقات علمی ثابت کردند که مصرف ریشه زنجبیل
به دلیل دارا بودن ترکیبات ضد التهابی می توانند با ترکیبات التهاب زا و
سمی در بدن مقابله و اثر آنها را بر روی بدن خنثی نمایند, به همین دلیل
بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که به جای مصرف قرص های مسکن، از زنجبیل در غذا و نوشیدنی های خود استفاده نمایید.

چون زنجبیل می تواند در کاهش سردرد ,  بهبود التهاب عضوهای آسیب دیده توده اسکلتی, کم کردن درد دوران قاعدگی در خانم ها, بهبود آمادگی جسمانی ورزشکاران و تقویت سیستم عضلانی بدن نقش موثری ایفاء نماید.

زنجبیل تسریع کننده آسیب دیدگی های ورزشی :

برخی مطالعات علمی ادعا می کنند که زنجبیل حتی می تواند به عنوان یک مکمل نیروزا برای ورزشکاران مطرح باشد, چون همانگونه که عنوان شد مواد ضد التهابی موجود در زنجبیل می توانند با ترکیبات و مواد زاید موجود در بدن مقابله نمایند و به این ترتیب باعث تقویت بنیه بدنی شوند.

بهترین روش استفاده از زنجبیل :

با وجود این که قرص ها و شربت های زنجبیل به عنوان مکمل های غذایی در بازار وجود دارند. اما پزشکان و متخصصان علوم تغذیه بر این باورند که استفاده از مقدار کمی زنجبیل تازه در غذا و نوشیدنی ها اثرات موثری بر سلامت بدن خواهد داشت, البته توصیه می شود که به دلیل طعم تندی که زنجبیل دارد, حتما باید در مقادیر کم و همراه با سایر مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده شود.

زنجبیل در چه مواد غذایی و نوشیدنی ها اثر فارغ العاده دارد ؟

بهترین ماده غذایی که زنجبیل می تواند با آن استفاده شود, چای سبز است.

مطالعات محققان علوم سلامت نشان داده که مصرف مقدار کمی زنجبیل در حدود ۱ تا ۲ گرم در چای سبز می تواند عفونت های تنفسی و سردردهای ناشی از بروز خستگی یا سرماخوردگی را تا حد زیادی بهبود دهد.

در ضمن می توان مقدار کمی از زنجبیل را بر روی سالاد سبزیجات خود رنده و مصرف نمایید, به علواه این که حضور زنجبیل در سوپ و یا همراه با غذاهای پروتئینی مانند خوراک مرغ و یا گوشت هم اثرات مثبتی بر بدن بر جای می گذارد.

آیا در همه وعده غذایی روزانه می توان زنجبیل خورد ؟

باید توجه کنید که مصرف زیاد زنجبیل هم باعث بروز عوارضی همچون تپش قل , اسهال , دل درد و .. خواهد شد که توصیه می شود در زمان احساس درد مقدار کمی از زنجبیل را به همراه مواد غذایی دیگر استفاده کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top