خاصیت درمان کنندگی بزاق

خاصیت درمان کنندگی بزاق

 آیا می دانستید اگر زخم خود را به اب دهان
آغشته کنید خاصیت درمان کنندگی بیشتری دارد و می تواند آن ها را التیام
بخشد چون آب دهان حاوی گلبول های سفید است و می تواند عوامل بیماری زای زخم
ها را از بین ببرد

بررسی‌ها نشان می‌دهد که آغشته کردن زخم به آب دهان برای بهبود آن از نظر علمی ثابت شده است.

بزاق دهان از آب و مخاط و ترکیب‌های دیگر تشکیل شده و مخاط در این زمنیه نقش مهمی دارد.

به گفته گروهی از متخصصان دانشگاه لوند سوئد این مخاط، گلبول‌های سفید را
به گونه‌ای تحریک می‌کند که توان دفاعی قوی را در برابر مهاجمان ایجاد کند.
متخصصان اظهار داشتند: گلبول‌های سفید در مخاط‌ دهان اولین خط دفاعی علیه
عوامل عفونی و آلوده کننده هستند. مخاط دهان موجب می‌شود که گلبول‌های سفید
شبکه‌ای را برای به دام انداختن باکتری‌ها تولید کنند.

آگاهی از این مکانیزم تله‌ای به خودی خود موضوع جدیدی نیست چون اولین بار
حدود یک دهه قبل شناسایی شد اما اکنون متخصصان دانشگاه لوند مشاهده کردند
که این تله (شبکه) موجود در مخاط دهان به طور خاص دارای ویژگی‌های منحصر به
فردی است.

این تله‌ها در به دام انداختن و از بین بردن باکتری‌ها نسبت به تله‌هایی که
توسط گلبول‌های سفید در قسمت‌های دیگر بدن ایجاد می‌شوند، مفیدتر عمل
می‌کنند.
به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، به گفته این متخصصان به نظر می‌آید مخاط
موجود در بزاق دهان، گلبول‌های سفید را برای ایجاد شبکه‌ای موثر از DNA و
پروتئین تحریک می‌کند تا قدرت آن برای به دام انداختن عوامل بیماری‌زا
بیشتر باشد.



پرتقال خونی و خاصیت های فراوان آن

محققان اثر آنتوسیانین را که در میوه‌ها و سایر خوراکی‌های قرمز و بنفش
رنگ مانند پرتقال خونی، گیلاس، توت‌فرنگی و چای ترش وجود دارد، بررسی کرده
و به این نتیجه رسیده‌اند که این ماده در کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبی و
چاقی مفرط نقش دارد. خوشبختانه مصرف پرتقال خونی که حاوی مقدار زیادی
آنتوسیانین است، در کشور ما رایج است. در حال حاضر در یک مرکز تحقیقاتی
در اسپانیا پژوهشهایی برای اصلاح ژنتیک بر روی نهال این پرتقال در حال
انجام است. انتظار می رود آنها بتوانند تا اواخر امسال یک نهال اصلاح شده
از نظر ژنتیکی را تولید کنند. پرتقالهای خونی حاوی مقادیر بسیاری آنتو
سیانین هستند. محققان استدلال می کنند رنگدانه های قرمز، بنفش و آبی این
میوه از بدن در برابر بیماری های بسیاری محافظت می کنند. یکی از محققان که
بر روی خواص این میوه پژوهش می کند گفت مطالعات نشان می دهد که آب پرتقال
خونی از چاق شدن جلوگیری می کند و پژوهش های دیگر که به زودی منتشر خواهند
شد نشان می دهند کسانی که آب پرتقال خونی می نوشند در مقایسه با کسانی که
از آب پرتقال معمولی استفاده می کنند، کمتر در معرض حملات قلبی و عروقی
قرار می گیرند



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top