توت فرنگی‌های قرمزتر را بخورید

توت فرنگی‌های قرمزتر را بخورید

یک متخصص تغذیه و
رژیم غذایی با بیان اینکه توت فرنگی هر چه قرمزتر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی
بیشتری دارد، گفت: به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود توت فرنگی‌های
قرمزتر را مصرف کنند.

دکتر
کوروش جعفریان در گفت‌و گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره
خواص مصرف توت فرنگی، افزود: توت منبع غنی از فیبر، ویتامین C و اسید فولیک
است که ویتامین C موجود در آن موجب افزایش جذب آهن می‌شود اما به عنوان
منبع غنی از آهن نیست.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، افزود: توت یک میوه با خواص فراوان است
که مصرف آن موجب تولید انرژی اضافی در فرد نمی‌شود برای مثال مصرف روزانه
هشت عدد توت در روز 50 کیلو گرم انرژی تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود توت‌ فرنگی‌های قرمز‌تر را مورد
استفاده قرار دهند، یادآور شد: هر چه توت قرمزتر باشد نشان دهنده میزان
رنگدانه بیشتر و در نتیجه بالا بودن آنتی اکسیدان آن است.

جعفریان در ادامه یادآور شد: انار نخستین و توت دومین میوه منبع آنتی
اکسیدان‌ها هستند که مصرف آن از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری
می‌کند.



دوستی خوب برای معده شما

نعنا گياهي است باطبع گرم و خشک که داراي خواص فراوان دارويي است و مصرف آن
به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و…
امکان‌پذير‌است.

 

«منتول» يکي از مهم‌ترين مواد موثره موجود
در نعناست که داراي خاصيت ضدالتهابي قوي است. به همين دليل نعنا در درمان
بيماري‌هاي التهابي دستگاه تنفسي مانند سينوزيت، آسم، آبريزش بيني و رنيت
آلرژيک موثر است.

 

دمکرده نعنا نيز در کاهش التهاب گلو و حنجره در سرماخوردگي نيز مفيد است.

 

منتول
موجود در نعنا باعث مي‌شود اين گياه خاصيت ضددردي نيز داشته باشد که به
اين منظور مي‌توان اسانس نعنا را در محل درد ماليد که باعث کاهش التهاب و
درد‌خواهد شد.

 

اين گياه يکي از بهترين مواد طبيعي در کمک
به درمان انواع مشکلات گوارشي است و شايد بيشترين استفاده از نعنا براي کمک
به درمان اختلالات گوارشي باشد.

 

به بيماراني که از نفخ شاکي هستند توصيه مي‌شود نعنا را به صورت‌هاي مختلف از جمله تازه و دمکرده استفاده کنند.

 

همچنين
مصرف روزانه حدود 10 سي‌سي عرق نعنا که با آب‌گرم رقيق شده باشد نيز در
کاهش نفخ بسيار مفيد است. مصرف روزانه دمکرده نعنا بعد از غذا براي درمان
انواع مشکلات گوارشي و سوءهاضمه بسيار اثربخش است.

 

جويدن
نعنا پس از غذا نيز ضمن کمک به از بين بردن بوي بد دهان و از بين بردن
التهاب لثه به بهداشت دهان و دندان نيز کمک کرده و در هضم بهتر غذا نيز
موثر است.

 

گفته مي‌شود جويدن برگ نعنا در از بين بردن
سکسکه نيز مفيد است. دمکرده نعنا در کاهش انواع دردهاي شکمي از جمله دردهاي
گوارشي، دل پيچه و دردهاي قاعدگي نيز مي‌تواند کمک‌کننده باشد. ماساژ شکم
با اسانس نعنا نيز داراي خاصيت کاهنده درد، ‌بويژه در دردهاي کوليکي
نوزادان است.

 

به اين منظور بايد اسانس نعنا را در جهت
عقربه‌هاي ساعت و دور ناف ماساژ داد، اين کار تا حد زيادي دردهاي کوليکي
نوزاد را بهبود مي‌بخشد.

 

همچنين استفاده موضعي نعنا در
افزايش طراوات پوست و از بين بردن آکنه‌ها نيز مفيد است. به اين منظور حدود
10 گرم نعناي تازه، 10 گرم جعفري تازه خرد شده و يک قاشق عسل را در 100
سي‌سي شير تازه گرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن از آن به عنوان يک محلول
براي شست‌وشوي پوست صورت استفاده کنيد.

 

نوشيدن دمکرده نعنا ضمن خاصيت آرامبخشي در کاهش چربي و کلسترول خون نيز مفيد است.

 

چاي نعنا يکي از بهترين نوشيدني‌ها براي کاهش حالت تهوع و استفراغ بويژه در دوران حاملگي است.

 

کساني
که از نفخ و يبوست رنج مي‌برند، مي‌توانند صبح‌ها دمکرده نعنا، عناب و
نبات ميل کنند و اثربخش بودن آن را در کاهش مشکل خود تجربه کنند.

 

در فصل بهار مي‌توانيد نعنا يا پونه را که داراي خواص مشابه نعناست در دامان طبيعت پيدا کنيد و از مصرف آن لذت ببريد.

 

کساني
که از حساسيت‌هاي فصلي يا سينوزيت رنج مي‌برند نيز مي‌توانند از بخور
نعناي تازه استفاده کنند که اين بخور در باز کردن مجاري تنفسي و کاهش علائم
حساسيت مفيد است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top